GNTM 2: Τι έκαναν οι κριτές πριν την οντισιόν της Θεσσαλονίκης; Το επικό βίντεο!

Ιδού η αποκάλυψη!

GNTM 2: Τι έκαναν οι κριτές πριν την οντισιόν της Θεσσαλονίκης; Το επικό βίντεο!

Τι έκαναν οι κριτές του GNTM πριν ξεκινήσει η δεύτερη οντισιόν στη Θεσσαλονίκη; Το επικό βίντεο που τα... σπάει!

Μας το έδειξαν στην έναρξη του σημερινού (17/9) επεισοδίου!

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν για κάποιες μέρες και οι τέσσερις κριτές προκειμένου να αναζητήσουν το επόμενο Greece’s Next Top Model.

Στο ξεκίνημα του επεισοδίου όμως είδαμε τι έκαναν το πρωί οι τέσσερις κριτές!

GNTM 2 spoiler: Ακόμη δυο παίκτριες μπήκαν στο σπίτι και έχουμε τα ονόματα τους!

Το βίντεο μιλάει από μόνο του!

GNTM 2: Άφησε τα... χωράφια για το μόντελινγκ! Η κτηνοτρόφος που τράβηξε τα βλέμματα! (Βίντεο)

Από τα... χωράφια στο μόντελινγκ και στην πασαρέλα του GNTM! Η κτηνοτρόφος που τράβηξε τα βλέμματα των κριτών!

Tελικά πέρασε στην επόμενη φάση;

Η Χριστίνα είναι 26 ετών και κατάγεται από τα Γιαννιτσά, ενώ δήλωσε ότι ασχολείται με πάρα πολλά πράγματα και αυτό ενθουσίασε τους κριτές του GNTM!

Οι κριτές μπορεί να εντυπωσιάστηκαν από τον χαρακτήρα και το ταμπεραμέντο της, ωστόσο δεν μπόρεσε να πάρει το "ok" για την επόμενη φάση!

GNTM 2: Το instagram της πρώην κολλητής της Τούνη! Το χαρακτήρισαν λαϊκό!

Οι κριτές του GNTM χαρακτήρισαν το instagram της πρώην κολλητής της Ιωάννας Τούνη ως λαϊκό. Είναι έτσι όμως;

Ο καθένας έχει τη δική του γνώμη!

H Λένια ήταν με την Ιωάννα Τούνη πολύ καλές φίλες, αλλά και συνεργάτιδες στην εταιρία ρούχων, ωστόσο μετά από έναν τσακωμό σταμάτησαν να μιλάνε.

Οι κριτές χαρακτήρισαν το προφίλ της στο instagram ως λαϊκό, αλλά πέρασε στην επόμενη φάση!

Το προφίλ όμως της Λένιας, το οποίο προκάλεσε αντιδράσεις, είναι όντως λαϊκό;

Δείτε το

GNTM: Φετινή διαγωνιζόμενη καταγγέλλει: «Δεν είναι αξιοκρατικό!»

Φετινή διαγωνιζόμενη του GNTM καταγγέλlει πως το ριάλιτι δεν είναι αξιοκρατικό και δίνει παραδείγματα από τα παρασκήνια!

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου "Ευτυχείτε" στο OPEN TV!

Ο λόγος για την Βασιλική Ζαροκώστα, η οποία βρέθηκε στις οντισιόν και τώρα κατήγγειλε πως: «Εγώ πήγα για να υποστηρίξω την Κατερίνα, την αδερφή μου. Και στη συνέχεια μου είπαν να δηλώσω κι εγώ συμμετοχή για να είμαστε και οι δύο μαζί. Εγώ δεν ήθελα, απλά στη συνέχεια με επηρέασε και η Κατερίνα, να είμαστε μαζί, στον ίδιο χώρο, κι έτσι εμφανίστηκα κι εγώ μπροστά στους κριτές. Πιστεύω ότι η τηλεόραση θέλει να προβάλλει συγκεκριμένα πράγματα, αυτό που θέλει να ανεβάσει τα νούμερα.

GNTM 2: Οι κριτές ξεφτίλισαν την πρώην κολλητή της Τούνη! Την είπαν λαϊκιά αλλά... (Βίντεο)

Και συγκεκριμένα πιστεύω ότι εμείς, έτσι όπως γυρίστηκε κι έτσι όπως έγιναν τα πράγματα, το μόνο που κάνανε ήταν απλά να ανεβάσουν τα νούμερά τους, τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο. Δεν θα το ξαναέκανα. Όπως είπα και δημόσια στους κριτές, εγώ δεν ζητώ ούτε τη δημοσιότητα, ούτε τα φώτα. Πιστεύω πως ο διαγωνισμός δεν είναι αξιοκρατικός.undefined

Γιατί γενικά φώναζαν με τα μικρά τους ονόματα κάποια κορίτσια, ήταν λίγο το χρονικό διάστημα που μπορείς να μάθεις από τα 2000 άτομα και να τα φωνάζεις με το μικρό τους όνομα. Αυτά τα κορίτσια πέρασαν στην επόμενη φάση».

GNTM: Αυτό είναι το plus size μοντέλο που εντυπωσίασε τους κριτές!

Δείτε φωτογραφίες από το plus size μοντέλο, το οποίο εντυπωσίασε χθες (16/9) τους κριτές του GNTM!

O λόγος για την Αλεξία Κούβελα, η οποία έκανε τη διαφορά!

«Το ότι είμαι plus size μοντέλο δεν σημαίνει ότι κάνω ανθυγιεινή διατροφή. Γυμνάζομαι και προσέχω τη διατροφή μου», ανέφερε η διαγωνιζόμενη που εντυπωσίασε τους κριτές του GNTM!

Η Αλεξία Κούβελα πέρασε στα bootcamp, παίρνοντας μάλιστα τα 4 "ναι" από την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού!

Δείτε μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες της

GNTM έκτακτη διαρροή: «Έσκασε» spoiler για το επεισόδιο απόψε!

«Έσκασε» έκτακτη διαρροή για το GNTM απόψε! Όλες οι λεπτομέρειες για το επεισόδιο απόψε!

O μεγαλύτερος γυναικείος διαγωνισμός, που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό την προηγούμενη σεζόν, επέστρεψε στη συχνότητα του Star, αναζητώντας την επόμενη σύγχρονη βασίλισσα του modelling, η οποία θα έχει την ευκαιρία να κάνει την καριέρα, που ονειρεύεται, στην Ελλάδα και το εξωτερικό!

Στο ρόλο των 4 κριτών βρίσκονται η fashion expert Βίκυ Καγιά, ο κορυφαίος φωτογράφος μόδας Δημήτρης Σκουλός, ο σχεδιαστής υψηλής ραπτικής Άγγελος Μπράτης, το supermodel Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Για τις υποψήφιες GNTM ένας είναι ο απόλυτος στόχος και θα κάνουν τα πάντα για να τον πετύχουν: Η κατάκτηση του τίτλου του Greece’s Next Top Model, που συνοδεύεται από ένα μεγάλο συμβόλαιο στο χώρο της μόδας και από χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ!

Δείτε απόψε 17.9.19 στις 21:00 την 2η Audition στη Θεσσαλονίκη:

GNTM spoiler: Αυτή είναι η πρώτη αποχώρηση! Ποια λέει το «αντίο» πολύ σύντομα;

GNTM spoiler alert! Αυτή είναι η πρώτη αποχώρηση και έχουμε το ποια λέει το «αντίο» πολύ σύντομα!

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Ευτυχείτε της Κατερίνας Καινούργιου η συγκεκριμένη κοπέλα είχε την ευκαιρία της να μπει μέσα στο σπίτι του ριάλιτι μοντέλων και να διεκδικήσει τον τίτλο του next top model, αλλά δεν προχώρησε!

Πιο συγκεκριμένα, στη πρώτη δοκιμασία για την παραμονή της στο παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολη και τελικά αποχώρησε. Το ρεπορτάζ έδωσε η Μέγκι Ντρίο στην πρωινή εκπομπή του Open TV, και τόνισε ότι η εν λόγω κοπέλα είχε υψοφοβία και δεν κατάφερε τελικά να περάσει με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία.

Ποια είναι όμως η υποψήφια; Αναφερόμαστε στην 29χρονη κοπέλα από την Θεσσαλονίκη η οποία πέρασε από οντισιόν στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM! Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του Open tv:

«Βόμβα» στο GNTM! Παντρεύτηκε η νικήτρια και δεν το κατάλαβε κανείς!

«Βόμβα» στο GNTM, αφού η νικήτρια παντρεύτηκε και δεν το κατάλαβε κανείς! Το φωτογραφικό υλικό και οι λεπτομέρειες...

Η Σιντορέλα Τόλη είχε εντυπωσιάσει τους πάντες όταν πριν από 8 χρόνια είχε κερδίσει το δεύτερο Νext Top Model.

Η αλβανικής καταγωγής 17χρονη, το 2011, έφτασε να κερδίσει τον διαγωνισμό παρότι ήταν η πιο νεαρή από όλες τις υποψήφιες.

Βίκυ Καγιά: Ραγδαίες εξελίξεις στη συνεργασία της με το STAR!

Οκτώ χρόνια μετά η Σιντορέλα, στα 25 της, έχοντας συνεργαστεί με διάσημους οίκους μόδας στο εξωτερικό ντύθηκε νυφούλα! Μάλιστα πρόσφατα, την είδαμε να ποζάρει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δίπλα σε έναν πάρα πολύ γοητευτικό μελαχρινό άνδρα και μόλις μία εβδομάδα πριν, οι δυο τους, πέρασαν το κατώφλι της εκκλησίας τελώντας τον γάμο τους.

Το πολύ ταιριαστό ζευγάρι έβγαλε αναμνηστικές φωτογραφίες και από τον μήνα του μέλιτος στην πανέμορφη Τοσκάνη της Ιταλίας, με τους δυο τους να μοιάζουν απόλυτα ευτυχισμένοι. Δείτε τους:

«Βόμβα» στο GNTM! Παντρεύτηκε η νικήτρια και δεν το κατάλαβε κανείς!«Βόμβα» στο GNTM! Παντρεύτηκε η νικήτρια και δεν το κατάλαβε κανείς!

GNTM - Highlights: Η «λαϊκιά» πρώην κολλητή της Τούνη και η διαγωνιζόμενη που εντυπωσίασε!

Τα highlights από το GNTM χτες! Η «λαϊκιά» πρώην κολλητή της Τούνη και η διαγωνιζόμενη που εντυπωσίασε! Όλα όσα είδαμε και μας έκαναν εντύπωση...

Τρίτο επεισόδιο του GNTM και οι τέσσερις κριτές βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, ο Μπράτης ψάχνει την καλύτερη «μπουγάτσα».

Καγιά, Μπράτης, Σκουλός και Παπαγεωργίου μετά τις auditions της Αθήνας, βρίσκονται στην δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδος για να βρουν το επόμενο top μοντέλο.

Μάλιστα, ο Άγγελος Μπράτης όταν συνάντησε τα κορίτσια, είπε πως θέλει να βρει την σωστή «μπουγάτσα», παρομοιάζοντας τις παίκτριες με το αγαπημένο γλυκό της πόλης.

GNTM 2: Η ξανθιά Θεσσαλονικιά που "μάγεψε" τους τέσσερις κριτές και πήρε 1504 "ναι"!

Αυτή είναι η ξανθιά Θεσσαλονικιά που "μάγεψε" τους τέσσερις κριτές του GNTM και πήρε 1504 "ναι". Ειδικά η Βίκυ Καγιά ξετρελάθηκε.

Οι auditions στην δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδος ξεκίνησαν και δεκάδες κορίτσια θέλουν να δουν το όνειρο τους να πραγματοποιείτε.

Η δεύτερη κοπέλα που βρέθηκε μπροστά στους κριτές ήταν η Αλεξία, με τα κατάξανθα μαλλιά και τα εντυπωσιακά μάτια. Με το που την είδε η Βίκυ Καγιά Ξετρελάθηκε, ενώ και οι υπόλοιποι κριτές δεν σταματούσαν τα κοπλιμέντα.

Είναι plus size μοντέλο και θέλει να περάσει ένα δυνατό μήνυμα σε όλα τα κορίτσια!

GNTM 2: Πανικός με Καγιά - Παπαγεωργίου! Τσακώθηκαν για μια παίκτρια που έβαλε τα κλάματα! (Βίντεο)

Πανικός επικράτησε στο GNTM με την Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Τσακώθηκαν για μια παίκτρια που έβαλε τα κλάματα, λόγω της πρώτης.

Η 24χρονη Ειρήνη εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές οι οποίοι αρχικά έπαθαν έναν μικρό σοκ με τα τατουάζ που είχε στο σώμα της, με το περισσότερο να το παθαίνει η Καγιά.

Μάλιστα, μόλις έβαλε το μαγιό της, "ξίνισε" το πρόσωπο της, αφού είπε πως δεν κάνει για μοντέλο, αφού τα τατουάζ της είναι πολλά.

Τι και αν οι υπόλοιποι κριτές της έδωσαν το "ναι", η Βίκυ διαφώνησε με αποτέλεσμα να έρθει σε σύγκρουση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

GNTM 2: Κουβανέζα παίκτρια έκανε μαθήματα χορού στους κριτές! Σηκώθηκαν και του... έδωσαν να καταλάβει!

Κουβανέζα παίκτρια έκανε μαθήματα χορού στους κριτές του GNTM! Σηκώθηκαν και του... έδωσαν να καταλάβει, μαζί με τον μπαμπά της.

Οι auditions της Θεσσαλονίκης ξεκίνησαν και ήδη είδαμε εντυπωσιακές κοπέλες που πέρασαν στην επόμενη φάση που είναι το bootcamp.

Ανάμεσα στις παίκτριες που εμφανίστηκαν μπροστά τους και η Μπεατρίς με καταγωγή από την Κούβα η οποία είναι χορεύτρια μαζί με τον μπαμπά της.

Οι κριτές μάλιστα, ενθουσιάστηκαν τόσο που κάλεσαν τον πατέρα της μέσα και όλοι μαζί χόρεψαν! Όπως ήταν φυσικό η κοπέλα πέρασε στην επόμενη φάση.

GNTM 2: Οι δυο στιγμές που κριτές και παίκτριες έγιναν έξαλλοι! (Βίντεο)

Αυτές είναι οι δυο στιγμές που κριτές και παίκτριες έγιναν έξαλλοι στο GNTM. Οι εντάσεις δεν γίνεται να λείπουν από το show μόδας.

Δυο ήταν οι παίκτριες που έκαναν τους κριτές να "ξινίσουν" και οι διαγωνιζόμενες να τους "θάψουν" στις συνεντεύξεις τους.

Η πρώτη ήταν η Αναστασία από τις Σέρρες η οποία έκανε την Βίκυ Καγιά έξαλλη! Αφού σχολίασαν το μέτριο ύψος της και τα παπούτσια που φορούσε, στην συνέχεια η κριτής της είπε «Εδώ δεν είμαστε σχολείο μόδας! Αφού δούμε ότι έχεις αναλογίες μοντέλου και κάποιες βασικές γνώσεις, εμείς σε βοηθάμε… αλλά δεν μπορούμε να σου μάθουμε την ΑΒ! Γενικά είσαι κάπου στη μέση. Δεν έχεις και το πιο καταπληκτικό πρόσωπο».

Η επόμενη που ενόχλησε τους κριτές με αποτέλεσμα να τους κράξει στις κάμερες επειδή δεν την πέρασαν ήταν η Χριστίνα. Και οι τέσσερις κριτές της είπαν πως δεν κάνει για μοντέλο με αποτέλεσμα να εξοριστεί.

TAGS