Σία Κοσιώνη: Άβαφη και επιμελώς ατημέλητη στα μαγαζιά με τον έρωτά της...

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τις προετοιμασίες για τα γενέθλιά του!

Σία Κοσιώνη: Άβαφη και επιμελώς ατημέλητη στα μαγαζιά με τον έρωτά της...

Άβαφη και επιμελώς ατημέλητη απαθανατίστηκε η Σία Κοσιώνη από τον φωτογραφικό φακό του Youweekly.gr να κάνει βόλτες στα μαγαζιά με τον έρωτά της που δεν είναι άλλος από τον γιο της φυσικά...

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της ζει η παρουσιάστρια και αυτό φαίνεται στο πρόσωπό της σε κάθε της έξοδο το τελευταίο διάστημα, ειδικά όταν έχει μαζί της έναν... ξεχωριστό συνοδό. Ο λόγος για τον μικρό Δημοσθένη, ο οποίος σε δύο εβδομάδες ετοιμάζεται να γιορτάσει τα δεύτερα γενέθλιά του, κάτι που σημαίνει πως η ανκοργούμαν του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ δεν τον αποχωρίζεται για έναν λόγο παραπάνω.

Σία Κοσιώνη: Άβαφη και επιμελώς ατημέλητη στα μαγαζιά με τον έρωτά της...

Τατιάνα Στεφανίδου - Σία Κοσιώνη: Άλλη παρουσιάστρια είχε φορέσει πρώτη το φόρεμά τους!

Στις 9 Οκτωβρίου συγκεκριμένα, ο Δήμος είδε για πρώτη φορά το φως του ηλίου, αλλάζοντας δια παντός τόσο τη ζωή της όσο και του Κώστα Μπακογιάννη, με τον οποίο η Σία Κοσιώνη παντρεύτηκε στις 22 Ιουλίου 2017. Εκείνη από την πλευρά της δεν έχει κρύψει λεπτό την αδυναμία που έχει στο πρόσωπο του γιου τους, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την εμφάνισή τους στην ορκωμοσία του νεοεκλεγέντος δημάρχου Αθηνών και πατέρα του μικρού, όπου έκλεψαν την παράσταση.

Σία Κοσιώνη: Άβαφη και επιμελώς ατημέλητη στα μαγαζιά με τον έρωτά της...

Ο φακός του YOU τη συνάντησε στο Golden Hall το απόγευμα του περασμένου Σάββατο να λάμπει από ευτυχία και να κάνει τις αγορές της και τις πρώτες ετοιμασίες για τα γενέθλια του θησαυρού της, που βόλταρε στο καρότσι του...

Σία Κοσιώνη: Άβαφη και επιμελώς ατημέλητη στα μαγαζιά με τον έρωτά της...


«Σε νέα ώρα αλλά με την ίδια μαχητικότητα»

Σία Κοσιώνη: Άβαφη και επιμελώς ατημέλητη στα μαγαζιά με τον έρωτά της...

Στο γενικότερο πλαίσιο των αλλαγών που γίνονται στο συνολικό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, από φέτος μειώνεται κατά 20 λεπτά ο χρόνος που δίνεται στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού, κάτι που ωστόσο δεν φαίνεται να πτοεί την παρουσιάστρια. Εκείνη μάλιστα πόζαρε μέσα στο ανανεωμένο στούντιο και έγραψε: «Δεν υπάρχει τίποτα πιο γοητευτικό από το να αλλάζεις διαρκώς χωρίς να αλλοιώνεσαι. Από την προσεχή Δευτέρα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με νέα εικόνα και σε νέα ώρα, 19.50, αλλά με την ίδια πληρότητα και μαχητικότητα!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗ SUPER ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ 1 ΕΥΡΩ!

Κώστας Μπακογιάννης: Δείτε για πρώτη φορά όλα τα παιδιά του! Αποκλειστικές φωτογραφίες με την Σία Κοσιώνη!

Δείτε για πρώτη φορά όλα τα παιδιά του Κώστα Μπακογιάννη. Αποκλειστικές φωτογραφίες με την Σία Κοσιώνη στην ορκωμοσία του.

Νέα αρχή για τον Κώστα Μπακογιάννη από το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, όταν ορκίστηκε και επίσημα νέος δήμαρχος Αθηναίων, συνοδευόμενος από την απαστράπτουσα σύζυγό του Σία Κοσιώνη και τα τέσσερα παιδιά του, Παύλο, Δανάη, Ολυμπία-Ασπασία και Δήμο.

Κώστας Μπακογιάννης Σία Κοσιώνη παιδιά

Χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερώνυμου, η τελετή ορκωμοσίας ξεκίνησε με τα φλας να στρέφονται παράλληλα στις πρώτες θέσεις απ' όπου παρακολουθούσαν τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο η οικογένειά του, η μητέρα του Ντόρα Μπακογιάννη με τον σύζυγό της Ισίδωρο Κούβελο και η αδερφή του Αλεξία Μπακογιάννη.

Κώστας Μπακογιάννης Σία Κοσιώνη παιδιά

Κώστας Μπακογιάννης Σία Κοσιώνη παιδιά

Ο Κώστας Μπακογιάννης δεν έχει κρύψει το πόσο πιστεύει στη σημασία της οικογένειας: «Τους ευχαριστώ. Μου στάθηκαν στα δύσκολα», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά όταν έγινε γνωστή η νίκη του στις δημοτικές εκλογές, εξ ου και εμφανίστηκε κρατώντας στο ένα χέρι τη σύζυγό του και στο άλλο τη μικρή του κόρη, με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του να προπορεύονται. Είναι η πρώτη φορά που ο δήμαρχος Αθηναίων δεν ορκίζεται στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Πλατείας Κοτζιά, αλλά στο Πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος, μία συμβολική κίνηση από την πλευρά του Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος στην ομιλία του τόνισε ότι «η Αθήνα, για εμάς, είναι το όλον. Είναι και οι εγκαταλελειμμένες και παραμελημένες γειτονιές της».

Το τρυφερό παραλειπόμενο από την εκδήλωση

Έλαμπε από την χαρά της η Σία Κοσιώνη την ώρα που παρακολουθούσε απορροφημένη την ορκωμοσία του συζύγου της. Ο μόνος που της απέσπασε την προσοχή από την ομιλία του ήταν ο 2χρονος καρπός του έρωτά τους Δημοσθένης -τον οποίο φωνάζουν Δήμο. Η τρυφερή μαμά και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ τον τάιζε διακριτικά με το μπιμπερό, ενώ στην πορεία της τελετής τού έδωσε και τα μπισκότα που είχε πάρει μαζί της στο τάπερ. Ο μικρός με την σειρά του έδειξε... γενναιοδωρία και μοιράστηκε τις λιχουδιές του με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και φίλο της οικογένειας Μητσοτάκη, Παναγιώτη Πικραμμένο, που καθόταν δίπλα του.

Κώστας Μπακογιάννης Σία Κοσιώνη παιδιά

Όλοι τους μια οικογένεια

Κατά καιρούς τα δημοσιεύματα θέλουν την Σία Κοσιώνη να διατηρεί άψογες σχέσεις με τα παιδιά του Κώστα Μπακογιάννη. Κάτι που επιβεβαιώθηκε και στην ορκωμοσία, όπου πόζαραν μαζί οι τέσσερις τους και μοίρασαν χαμόγελα στο φακό.

Κώστας Μπακογιάννης Σία Κοσιώνη παιδιά

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Σία Κοσιώνη: Στα ολόλευκα σε συναυλία στο Καλλιμάρμαρο!

Στα ολόλευκα πόζαρε η Σία Κοσιώνη σε συναυλία στο Καλλιμάρμαρο. Η δημοσιογράφος για ακόμα μια φορά έλαμψε με την εμφάνιση της.

Η ίδια έχει μια ιδιαίτερη σχέση με την μόδα και «παρακολουθείται» συχνά για τις ενδυματολογικές της επιλογές στις δημόσιες εμφανίσεις της.

Η Σία Κοσιώνη, έδωσε το παρών στο Καλλιμάρμαρο, όπου και απόλαυσε την συναυλία για τα 55 χρόνια Χρήστος Νικολόπουλος. Μάλιστα, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό πολύ ευδιάθετη.

Για την συγκεκριμένη βραδινά, επέλεξε να φορέσει μια λευκή παντελόνα, την οποία συνδύασε με λευκή μπλούζα σε φαρδιά γραμμή. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με nude γόβες.

undefined

undefined