Βρέθηκε νεκρός ο γιος θρυλικής ηθοποιού!

Είχε πρόβλημα με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ!

Βρέθηκε νεκρός ο γιος θρυλικής ηθοποιού!

Βρέθηκε νεκρός ο γιος θρυλικής ηθοποιού μέσα στο σπίτι του. Ήταν γνωστά τα προβλήματα που είχε με τον αλκοολισμό και τα ναρκωτικά.

Σε ηλικία 50 ετών έφυγε από την ζωή ο μικρότερος από τα τρία παιδιά της διάσημης ηθοποιού. Το σώμα του βρήκε φίλος του.

Ο ίδιος είχε άρρωστα παιδικά χρόνια. Ξεκίνησε να κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών και να καπνίζει χόρτο στα εννέα του χρόνια. Επίσης, όπως έχει γίνει γνωστό, όταν ήταν μωρό του έδιναν σαμπάνια για να μένει ήσυχος.

Σοκ! Νεκρός στο διαμέρισμά του πασίγνωστος τραγουδιστής!

Οι πιο σοκαριστικές αποκαλύψεις είναι πως μεγάλωσε σε ένα σπίτι που ήταν γνωστό για τα σεξουαλικά όργια. Όπως δήλωσε ήταν φυσιολογικό για εκείνον να ξυπνάει και να βλέπει στο κρεβάτι των γονιών του, άντρες ή γυναίκες.

Ο λόγος για τον γιο της Diana Dors, της Βρετανίδας Marilyn Monroe, η οποία πέθανε όταν εκείνος ήταν 14 ετών. Ενώ ο πατέρας του αυτοκτόνησε πέντε μήνες αργότερα έξω από το δωμάτιο του.

νεκρός ο γιος θρυλικής ηθοποιού

Φίλος του δήλωσε για τις συνθήκες του θανάτου του: «Πιστεύω ότι ήπιε τεράστια ποσότητα αλκοόλ, πήρε κάποια χάλια και απλά δεν ξύπνησε ποτέ. Ένας φίλος έπρεπε να σκαρφαλώσει στο παράθυρο, να τσεκάρει αν είναι καλά και τον βρήκε».

νεκρός ο γιος θρυλικής ηθοποιού

Σοκ! Νεκρός από ανακοπή γιος πασίγνωστου πολιτικού!

Σοκ έχει προκληθεί με την είδηση ότι βρέθηκε νεκρός από ανακοπή γιος πασίγνωστου πολιτικού!

Ο 24χρονος άρχισε να αισθάνεται σπασμούς καθώς οδηγούσε αυτοκίνητο. Πέθανε λίγη ώρα αργότερα, σύμφωνα με τον αδελφό του.

Πιο συγκεκριμένα, ο νεότερος γιος του τέως προέδρου της Αιγύπτου, του Μοχάμεντ Μούρσι, ο Αμπντάλα Μούρσι, πέθανε χθες Τετάρτη από καρδιακή ανακοπή, δήλωσαν στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς ο αδελφός του κι ένας δικηγόρος της οικογένειας, δυόμισι μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα του από παρόμοια αίτια.

Ο πατέρας τους ήταν ο πρώτος δημοκρατικά εκλεγμένος αρχηγός του Κράτους στη σύγχρονη αιγυπτιακή ιστορία. Απεβίωσε τον Ιούνιο από καρδιακή ανακοπή, σε ηλικία 67 ετών, αφού κατέρρευσε σε δικαστική αίθουσα μέσα σε φυλακή του Καΐρου κατά τη διάρκεια της δίκης του με την κατηγορία της κατασκοπείας. Θυμάστε και αυτό: Δύσκολες ώρες για πασίγνωστο πολιτικό! Έχει καρκίνο του λεμφικού συστήματος!

Σοκ! Νεκρός από ανακοπή γιος πασίγνωστου πολιτικού!

Ηγετική μορφή στις τάξεις των Αδελφών Μουσουλμάνων — οργάνωσης που έχει τεθεί πλέον εκτός νόμου και έχει χαρακτηριστεί τρομοκρατική οργάνωση από τις αιγυπτιακές αρχές — ο πρώην πρόεδρος Μούρσι οδηγήθηκε στη φυλακή μετά την ανατροπή του από τον στρατό τον Ιούλιο του 2013, πριν συμπληρώσει έναν χρόνο στην εξουσία, έπειτα από μαζικές διαδηλώσεις εναντίον της κυβέρνησής του.