Βίκυ Καγιά: Σε πελάγη ευτυχίας! Τι συνέβη;

Το ραβασάκι που της έφτιαξε την ημέρα...

Βίκυ Καγιά: Σε πελάγη ευτυχίας! Τι συνέβη;

Σε πελάγη ευτυχίας θα βρίσκεται σίγουρα η παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά κι αν αναρωτιέστε τι συνέβη θα σας πούμε φυσικά πως αφορά την μεγάλη επιτυχία που σημειώνει το GNTM!

Δεν είναι ούτε τρεις εβδομάδες το συγκεκριμένο project στον αέρα κι έχει καταφέρει να κάνει το κοινό να πωρωθεί όσο τίποτε άλλο! Οι ιθύνοντες του STAR λογικά πρέπει να βρίσκονται στα ουράνια! Επιτυχία μεγάλη είχε και στα χθεσινά ποσοστά τηλεθέασης που έφτασαν σήμερα το πρωί στα χέρια τόσο τις παρουσιάστριας όσο και στα δικά μας και θα σας παραθέσουμε τα στοιχεία αναλυτικά!

GNTM - Highlights: Ο εκνευρισμός του Μπράτη, τα δάκρυα των κριτών και τα κορίτσια που εντυπωσίασαν! (Βίντεο)

Πρώτο κατάφερε να βγει στην prime time ζώνη το GNTM και με μεγάλη διαφορά από τον... δεύτερο!

Συγκεκριμένα:

Prime time

ALPHA: Έρωτας μετά 19,7
AΝΤ1: Αν ήμουν πλούσιος 12,8
STAR: GNTM 28,1
ΣΚΑΙ: 8 Λέξεις 12,5
OPEN: Η δυναστεία 2,1

Με τέταρτα να φτάνουν μέχρι και 34,1. Αναλυτικά:

26,5

32,1

24,4

31

31,4

34,1

27,9

26,2

19,6

ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ 17/9 ΕΔΩ

Βίκυ Καγιά: Ραγδαίες εξελίξεις στη συνεργασία της με το STAR!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη συνεργασία της παρουσιάστριας, Βίκυς Καγιά και του τηλεοπτικού σταθμού STAR και θα σας μεταφέρω όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr στο Vanda's blog.

Λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα του GNTM, οι συναντήσεις της ξανθιάς καλλονής με τους ιθύνοντες του καναλιού, όπως μου μετέφερε πηγή μου, έγιναν πολύ συχνές και πολύωρες και... φυσικά έμαθα τον λόγο και την αιτία.

Η επιτυχία του GNTM, με βάση τα περσινά δεδομένα αλλά και το τι έγινε στο Twitter στην πρεμιέρα δείχνει πως ο κόσμος έγινε αγαπήσει αυτό το project και το προτιμά για την ψυχαγωγία του. Έτσι ο σταθμός σκέφτηκε... γιατί να μην αυξήσω τις ημέρες προβολής κι αντί για δυο φορές την εβδομάδα να το βάλω τέσσερις "χτυπώντας" τον ανταγωνισμό;

Βίκυ Καγιά: Ραγδαίες εξελίξεις στη συνεργασία της με το STAR!

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά "παγωτό"...

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, λοιπόν, οι υπεύθυνοι θέλουν να αυξήσουν την... δοσολογία της Βίκυς, που είναι ένα πρόσωπο που εμπιστεύονται πολύ - αφού έχει ήδη δυο προγράμματα στο κανάλι (GNTM, Shopping Star) και τρέχουν σφαίρα και τα δύο.

Βέβαια, οριστικές αποφάσεις δεν έχουν παρθεί, όλα βρίσκονται ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο συζητήσεων. Μάλιστα, ένα πουλάκι μου... τιτίβισε πως... περιμένουν πρώτα να δουν πως θα τα πάει ο Πέτρος Πολυχρονίδης με το Globetrotters και μετά θα αποφασίσουν!

Για να δούμε... Εμείς πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως θέλουμε κολασμένα περισσότερο GNTM!