Αθηνά Οικονομάκου: Έβαλε σπιτική τυρόπιτα στο φούρνο και ο γιος της ανυπομονούσε να την δοκιμάσει!

Περίμενε μπροστά από την κουζίνα!

Αθηνά Οικονομάκου: Έβαλε σπιτική τυρόπιτα στο φούρνο και ο γιος της ανυπομονούσε να την δοκιμάσει!

Η Αθηνά Οικονομάκου, έβαλε σπιτική τυρόπιτα στον φούρνο και ο γιος της, ανυπομονούσε να την δοκιμάσει, όπως αποκάλυψε η ίδια.

Η ηθοποιός, μπορεί να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο για την οικογένεια της.

Χθες το βράδυ, έφτιαξε σπιτική τυρόπιτα για την οικογένεια της, αφού θέλει να τους περιποιείται και να τους φτιάχνει λαχταριστές λιχουδιές.

Αθηνά Οικονομάκου: Οι φωτογραφίες της από το ταξίδι στην Ισπανία είναι μαγευτικές!

Μάλιστα, μας έδωσε μια μικρή γεύση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας πως ο γιος της ανυπομονούσε να γίνει.

Αθηνά Οικονομάκου τυρόπιτα φούρνος

Αθηνά Οικονομάκου τυρόπιτα φούρνος

Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Η σπιταρόνα τους θα σας αφήσει "παγωτό"! Σαλόνι από άλλον πλανήτη...

Σαλόνι από άλλον πλανήτη έχει μέσα η σπιταρόνα της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου! Θα σας αφήσει "παγωτό" σίγουρα το εσωτερικό του...

Η ηθοποιός έχει πολλές ιδιότητες αλλά πάνω από όλα είναι μία περήφανη μαμά και μία ερωτευμένη σύζυγος που παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Φίλιππο Μιχόπουλο, τρεις φορές.

Η stylish ηθοποιός, τον ελεύθερό της χρόνο, ασχολείται και με τον ισχυρό λογαριασμό της στο Instagram, ο οποίος μετρά παραπάνω από 900 χιλιάδες followers.

Αθηνά Οικονομάκου: Έκανε μπάνιο στην θάλασσα και όλοι κοιτούσαν το μαγιό της! Κοστίζει πάνω από 200 ευρώ!

Μέσω του αγαπημένου της μέσου κοινωνικής δικτύωσης αλλά και των Instastories, η Αθηνά έχει δείξει διάφορα πλάνα στους διαδικτυακούς της φίλους από το σπίτι στο οποίο μένει με τον αγαπημένο της.

Όπως θα δεις παρακάτω, το ζευγάρι αγαπάει την minimal αισθητική ενώ η 33χρονη έχει μία πολύ ενδιαφέρουσα ντουλάπα.

Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Η σπιταρόνα τους θα σας αφήσει

Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Η σπιταρόνα τους θα σας αφήσει Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Η σπιταρόνα τους θα σας αφήσει Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Η σπιταρόνα τους θα σας αφήσει Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Η σπιταρόνα τους θα σας αφήσει Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Η σπιταρόνα τους θα σας αφήσει Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Η σπιταρόνα τους θα σας αφήσει Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Η σπιταρόνα τους θα σας αφήσει Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Η σπιταρόνα τους θα σας αφήσει

Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Το μεγάλο μυστικό για το σπίτι τους στα βόρεια προάστια!

Η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε το μεγάλο μυστικό για το σπίτι που μένει στα βόρεια προάστια μαζί με τον Φίλιππο Μιχόπουλο!

Όσο δεν ξέραμε για το υπέροχο σπίτι τους!

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος μένουν σε ένα απίστευτο και ονειρεμένο σπίτι στα βόρεια προάστια!

Πολλές φορές έχουμε δει φωτογραφίες που ανεβάζει η ηθοποιός στο instagram, ωστόσο η ίδια για πρώτη φορά αποκάλυψε πράγματα που δεν γνωρίζαμε!

Η πανέμορφη ηθοποιός μιλώντας στο In Style έκανε γνωστές λεπτομέρειες για τη διακόσμηση, αλλά και πώς επέλεξε με τον σύζυγό της να φτιάξουν το σπίτι τους.

«Ζω στα βόρεια προάστια. Είμαι χαρούμενη γιατί έχω κήπο, αναπνέω καθαρό αέρα και όσο γίνεται βρίσκομαι κοντά στη φύση. Την διακόσμηση του σπιτιού την ανέλαβα εγώ, με τη βοήθεια και τη σύμφωνη γνώμη του Φίλιππου. Και οι δύο αγαπάμε τον μινιμαλισμό. Κυριαρχούν γήινες αποχρώσεις, με το χρώμα να κάνει την εμφάνισή του μόνο για να δώσει την απαραίτητη ζωντάνια.

Δεν αγαπάμε τις υπερβολές ούτε τα βαριά έπιπλα. Αγαπημένη μου γωνία είναι το σαλόνι γιατί εκεί μαζευόμαστε με την οικογένεια και τους φίλους μας και περνούμε χαλαρές στιγμές. Ως γυναίκα, βέβαια, αγαπώ πολύ το βεστιάριο όπου έχω τα ρούχα και τα αξεσουάρ, ενώ το δωμάτιο που μπαίνω και χάνομαι είναι του γιου μου», ανέφερε η Αθηνά Οικονομάκου.

Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: «Λιώνουν» από έρωτα! Καρέ - καρέ τα «καυτά» φιλιά στην παραλία!

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος «λιώνουν» από έρωτα και έχουμε τα ντοκουμέντα! Καρέ - καρέ τα «καυτά» φιλιά στην παραλία, μπροστά σε όλους!

Η Σαντορίνη το φετινό καλοκαίρι είναι πλέον το δεύτερο σπίτι τους, καθώς ο Φίλιππος Μιχόπουλος έχει δημιουργήσει, μετά τη Μύκονο, το δεύτερο ξενοδοχείο του στο νησί.

Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: «Λιώνουν» από έρωτα! Καρέ - καρέ τα «καυτά» φιλιά στην παραλία!

Το Kivotos πρωτοπορεί αρχιτεκτονικά και μας το έχει δείξει περήφανα με βιντεάκια αρκετές φορές η Αθηνά Οικονομάκου από τα προφίλ της στα social media. Και μπορεί εκείνος να είναι διαρκώς απασχολημένος λόγω και της τουριστικής περιόδου, ωστόσο φροντίζει να βρίσκει πάντα χρόνο για την αγαπημένη του σύζυγο, έστω και για μια πρωινή βουτιά.

Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: «Λιώνουν» από έρωτα! Καρέ - καρέ τα «καυτά» φιλιά στην παραλία!

Οι δυο τους, όπως φαίνεται και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του YOU, πέρασαν το πρωινό τους στην παραλία και απόλαυσαν το μπάνιο τους με αγκαλιές και φιλιά μέσα στη θάλασσα αλλά και με κουβέντα χαλαρά στις ξαπλώστρες τους. Λίγες μέρες αργότερα το ζευγάρι γιόρτασε τα 36α γενέθλια του Φίλιππου και η Αθηνά, όπως πάντα, ξεχείλιζε από αγάπη στην αφιέρωσή της προς εκείνον: «Χρόνια σου πολλά αγάπη μου, είσαι σπάνιος άνθρωπος, νιώθω ευγνώμων, είμαι περήφανη για εσένα». Το πριβέ πάρτι γενεθλίων με την εντυπωσιακή τούρτα έγινε το ίδιο βράδυ με την παρουσία λιγοστών φίλων και του γιου τους και η Αθηνά διοργάνωσε μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: «Λιώνουν» από έρωτα! Καρέ - καρέ τα «καυτά» φιλιά στην παραλία!

Στη Μύκονο λίγο πριν την επέτειο του γάμου τους!

Στη βάση των οικογενειακών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων του Φίλιππου και εκεί που γνωρίστηκαν για πρώτη φορά βρέθηκε πριν από λίγα 24ωρα το ζευγάρι, έχοντας όπως πάντα μαζί τους τον κατάξανθο άγγελό τους Μάξιμο.

Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: «Λιώνουν» από έρωτα! Καρέ - καρέ τα «καυτά» φιλιά στην παραλία!

Η Αθηνά μετά τον Δεκαπενταύγουστο θα γυρίσει πίσω στην Αθήνα, αφού ξεκινούν και πάλι τα γυρίσματα για το σίριαλ «Έλα στη θέση μου», αλλά η επιστροφή στη Σαντορίνη τα Σαββατοκύριακα θα είναι αυτονόητη και ειδικά τον Σεπτέμβριο που το ζευγάρι θα γιορτάσει την πρώτη επέτειο του θρησκευτικού του γάμου.

*Από την Κατερίνα Μπούσιου