Δανάη Μπάρκα: Συγκινεί η αποκάλυψη για τον δεύτερο μπαμπά της - «Με ουρλιαχτά χαράς απαίτησα...»!

Τα τρυφερά λόγια!

Δανάη Μπάρκα: Συγκινεί η αποκάλυψη για τον δεύτερο μπαμπά της - «Με ουρλιαχτά χαράς απαίτησα...»!

Συγκινεί η Δανάη Μπάρκα με την δημόσια αποκάλυψη για τον δεύτερο μπαμπά της. «Με ουρλιαχτά χαράς απαίτησα...», είπε μεταξύ άλλων.

Η ηθοποιός, και κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, με μια φωτογραφία μοιράστηκε μερικά τρυφερά λόγια με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, με τον οποίο κάνει κολλητή παρέα η μητέρα της είναι και ο δεύτερος πατέρας της, αφού ζει μαζί του από τα εφτά της χρόνια.

Βίκυ Σταυροπούλου: Της "κόπηκε" το αίμα από τη νέα φάρσα της Δανάης Μπάρκα!

Δημοσιεύοντας την παρακάτω φωτογραφία, έγραψε στην λεζάντα της «Είναι το καλύτερο μου να μοιράζομαι σκέψεις και αισθήματα μου με κόσμο -μάλλον με παραέκαναν ευαίσθητη και επικοινωνιακή. Όσον αφορά στον Χρήστο μπορώ να μιλώ όλη μέρα για εκείνον και για την αγάπη που έχουμε. Πολλές φορές τον αναφέρω σαν «δεύτερο μπαμπά» μου. Στην ουσία είναι κάτι παραπάνω… γιατί εγώ τον επέλεξα να γίνει μπαμπάς μου. Την οικογένεια μας δεν την επιλέγουμε, συνήθως την ανεχόμαστε. Εγώ γύρω στα επτά μου χρόνια συνάντησα αυτόν τον άνθρωπο και με ουρλιαχτά χαράς απαίτησα σχεδόν να μείνω μαζί του. Άρα απ’ την στιγμή που δεν τον «βρήκα» όταν γεννήθηκα αλλά επιλέξαμε ο ένας τον άλλον, είναι ακόμα πιο δυνατή η αγάπη μας.

Ο Χρήστος για τους περισσότερους από εσάς είναι ο αγαπημένος ηθοποιός σας. Αν τον συναναστραφείτε θα ξεχάσετε την ιδιότητα του ηθοποιού και θα τον λατρέψετε για το χιούμορ του, την καλοσύνη του, την ευαισθησία του και την ξινίλα του που έχει πάντα πλάκα όταν εμφανίζεται. Για μένα, ευτυχώς που τον ξέρετε μόνο σαν ηθοποιό γιατί είμαι τόσο κτητική μαζί του που θα έπρεπε αναγκαστικά να πολεμήσω για να σιγουρευτώ ότι αγαπάει περισσότερο εμένα απ’ όλους τους ανθρώπους που θα γνώριζε. Φέτος κάνει για πρώτη φορά τον μπαμπά μου στο θέατρο. Είναι η δεύτερη φορά λοιπόν που επιλέγουμε ο ένας τον άλλον για οικογένεια. Πρώτα στην ζωή και φέτος στο θέατρο. Τον χειμώνα λοιπόν, τα πρωινά, ο Χρήστος θα είναι ο βασιλιάς μπαμπάς μου κι εγώ η πριγκίπισσα κόρη του. Στην ζωή ο Χρήστος θα είναι πάντα «αυτός που διάλεξα για μπαμπά μου» κι εγώ «αυτή που διάλεξε για κόρη του». Όσες ζωές κι αν ζήσω πάντα θα ψάχνω τον Χρήστο μου και θα του ζητάω να με μεγαλώνει, να με μαθαίνει πράγματα και να με αγκαλιάζει. Φέτος στα «καινούργια ρούχα του Βασιλιά» στο Θέατρο Αλίκη, ο Χρήστος θα αγκαλιάσει πολλά παιδιά κι εγώ άλλα τόσα!

Σας περιμένουμε με υπέροχο θίασο, υπέροχο έργο και μια τεράστια έκπληξη που θα σας αποκαλύψουμε τις επόμενες μέρες! Καλή μας σεζόν!».

Δανάη Μπάρκα μπαμπάς

Η Δανάη Μπάρκα ξέσπασε κατά του Πάνου Καλίδη: "Στον τύπο που κρατάει όπλο σε αφίσα μπουζουκιών θα πω..."

Η Δανάη Μπάρκα ξέσπασε κατά του Πάνου Καλίδη για το ομοφοβικό του σχόλιο, γράφοντας ένα "σκληρό" μήνυμα!

Η μακροσκελής ανάρτηση της ηθοποιού.

Ακόμη ένας άνθρωπος από τον χώρο του θεάματος σχολίασε για τη δήλωση του Πάνου Καλίδη για τους ομοφυλόφιλους και την ομοφυλοφιλία!

Ο λόγος για την Δανάη Μπάρκα, η οποία έγραψε: «Σίγουρα δεν είμαι ειδική αλλά είμαι άνθρωπος και έχω υπάρξει «παιδί κάποιου». Βασιζόμενη σ αυτό θα πω στους γονείς να δώσουν στα παιδιά τους ΑΓΑΠΗ και μόνο έτσι θα γίνουν καλοί, δημιουργικοί και δυνατοί άνθρωποι. Να είναι στηρίγματα για εκείνα και να τους οδηγούν προς το φως. Στα παιδιά που μπορεί να νιώθουν ότι είναι κάτι «διαφορετικό» από τους άλλους θα πω να είναι χαρούμενα. Όλοι είμαστε διαφορετικοί από όλους. Αγαπήστε αυτή την διαφορά, βρείτε την γοητεία σε αυτήν και ορμήξτε στη ζωή για να είστε χαρούμενοι όπως γουστάρετε. Στον τύπο που κρατάει όπλο σε αφίσα μπουζουκιών και μεγαλώνει παιδιά έχοντας ομοφοβικές απόψεις. Θα πω ένα πράγμα: Κρίμα».

undefined