Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια ανέβαλε τον γάμο της για οικογενειακά θέματα υγείας!

Τι συνέβη;

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια ανέβαλε τον γάμο της για οικογενειακά θέματα υγείας!

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια ανέβαλε το γάμο της, λόγω οικογενειακών θεμάτων υγείας και το αποκάλυψε δημόσια. Τι συνέβη;

Πριν από λίγους μήνες είχε πει δημόσια πως ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον επί 16 χρόνια σύντροφο της με πολιτικό γάμο.

Σήμερα όμως όπως αποκάλυψε η Ανδριάνα Μπάμπαλη στο Happy Day, ο γάμος αναβλήθηκε.

«Δεν έγινε ο γάμος τελικά, θα γίνει αργότερα γιατί είχαμε κάποια θέματα οικογενειακά, υγείας κλπ… Περιμένουμε να στρώσουν τα πράγματα για να γίνει σωστά. Συζώ με τον ίδιο άνθρωπο 16 χρόνια, οπότε νιώθω ήδη παντρεμένη. Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ η μουσική και δεν είχα καμία κάψα αν θα βγάλω δίσκο ή αν θα γίνω διάσημη.

Δηλαδή, εκεί είναι το πρόβλημα για μένα… Όταν στην ουσία δεν σ’ αρέσει η μουσική, αλλά το να είσαι διάσημος. Αν θες να είσαι διάσημος, είναι μια άλλη δουλειά», είπε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια.

τραγουδίστρια γάμος

Γάμος «έκπληξη» στην ελληνική showbiz! Πασίγνωστος τραγουδιστής ντύνεται γαμπρός!

Γάμος «έκπληξη» μόλις έσκασε στην ελληνική showbiz! Πασίγνωστος τραγουδιστής ντύνεται γαμπρός και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες!

Ο ίδιος, σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τα χρόνια που ζούσε στη Δράμα, όπου έκανε πολλές δουλειές, όπως σε σούπερ μάρκετ, στην οικοδομή, καφετζής, ζαχαροπλάστης, μανάβης...

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Πάνος Καλίδης ανέφερε επίσης αν συμμετέχει στις δουλειές του σπιτιού, ενώ αποκάλυψε πότε θα παντρευτεί.

- Πώς ήταν τα παιδικά σου χρόνια στη Δράμα;


«Έχω δουλέψει παντού, στο σούπερ μάρκετ, σε οικοδομές, σε πλακάκια, ζαχαροπλάστης, καφετζής, σερβιτόρος, μπάρμαν, μανάβης, όπου φώναζα "για περάστε να διαλέξετε, για περάστε να πάρετε".

Η πιο ολοκληρωμένη δουλειά, που θα μπορούσα να την είχα κάνει επάγγελμα, ήταν του ζαχαροπλάστη, γιατί την είχα κάνει 4 χρόνια, ήμουν καλός τεχνίτης. Τότε σκεφτόμουν να την ακολουθήσω.

Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής πάντρεψε την κόρη του! Το νυφικό που «μαγνήτισε» όλα τα βλέμματα!

- Φτιάχνεις κάποιο γλυκό στο σπίτι;

«Φτιάχνω ωραίους λουκουμάδες, κορμό, τσουρέκι, τα υπόλοιπα είναι εύκολα. Στο στρατό ήμουν μάγειρας και μαγείρευα για 170 άτομα. Στο σπίτι δεν πιάνω ούτε πιρούνι».

Γάμος «έκπληξη» στην ελληνική showbiz! Πασίγνωστος τραγουδιστής ντύνεται γαμπρός!


-Στις δουλειές του σπιτιού δεν συμμετέχεις;

«Δεν πιάνω ούτε τασάκι να βάλω μπροστά μου, μόνο ό,τι έχει σχέση με τις αντρικές δουλειές, πρίζες, ηλεκτρολογικά, ό,τι έχει σχέση με κατσαβίδια τα κάνω εγώ.

Δεν έχει μπει στο σπίτι μου ποτέ εργάτης για δουλεία. Έχω κάνει δουλειές του σπιτιού μόνο όταν ήμουν εργένης, στη Θεσσαλονίκη.

Έχουμε προσλάβει για να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας μια νταντά, εσώκλειστη, η οποία είναι 24ώρες το 24ωρο μαζί μας και βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού, μαγειρεύει, πλένει, κάνει τα πάντα, έτσι μπορούμε και οι δυο μας να δουλέψουμε.

-Θα παντρευτείς;

«Σκέφτομαι να το κάνω σύντομα και θα είστε όλοι καλεσμένοι, θα κάνω ανοιχτό γάμο, όχι πλουσιοπάροχο, αλλά θα περάσουμε καλά. Το 2020 είναι δίσεκτο, οπότε σκοπεύω να παντρευτώ το 2021».

-Η δημοσιότητα σ' έχει ακολουθήσει σε πάρα πολλά προσωπικά ζητήματα.

«Τα μέσα με σεβάστηκαν σε όλες τις δύσκολες φάσεις μου, τις ανέφεραν όπως ακριβώς ήταν. Είχα κάνει πολλά πράγματα που απασχόλησαν, είχα πάει αυτόφωρο, επειδή με έπιασαν για παράνομη οπλοφορία.

Έχω άδειες σκοποβολής, άδειες κυνηγιού. Από μικρός στο χωριό είχαμε μάθει να έχουμε όπλα, όπως στην Κρήτη. Έχω κάνει αίτηση στο διοικητή της Γλυφάδας να μου δώσει άδεια οπλοκατοχής, όχι για να οπλοφορώ, για προσωπική μου ασφάλεια, όπως και της οικογένειας μου, για να έχω κάποιο πιστόλι στο σπίτι. Δεν πήρα ποτέ την άδεια».

- Είχες κάποιες ενοχλήσεις και ήθελες την ασφάλεια του όπλου;

«Όχι, αλλά για να πάρεις την άδεια αυτή σήμερα, θέλει μέσο. Αν ήμουν ο γιος του τάδε, θα είχα άδεια, αν είχα καλές σχέσεις με το διοικητή, αν ήμουν φίλους του, θα μου έδινε την άδεια.

Είχα ένα μικρό όπλο, το οποίο είχα κλειδωμένο σ' ένα ντουλάπι και το διάστημα που έκανα τη μετακόμιση, για ασφάλεια, το έβαλα στο ντουλαπάκι του αμαξιού μου, όπου μετά από ένα επαγγελματικό ταξίδι κι ενώ γυρνούσα από το αεροδρόμιο, σε κάποιο έλεγχο της αστυνομίας το βρήκαν. Αυτό συνέβη τότε», είπε στο ΛΟΙΠΟΝ.