Ανδρέας Παπανδρέου: Η εγγονή του έχει αναλογίες μοντέλου! Δείτε την να ποζάρει με την μητέρα της!

Είναι κούκλα!

Ανδρέας Παπανδρέου: Η εγγονή του έχει αναλογίες μοντέλου! Δείτε την να ποζάρει με την μητέρα της!

Η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου έχει αναλογίες μοντέλου. Δείτε την να ποζάρει με την μητέρα της σε δημόσια εμφάνιση τους.

Η Φαίδρα με την μαμά της παρακολούθησε τον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά με αντίπαλο το Χούμπερτ Χούκας.

Ανάμεσα στους θεατές, βρέθηκε η σύζυγος του Νίκου Παπανδρέου - ο οποίος είναι συγγραφέας, οικονομολόγος -, Αλεξία Κληρονόμου-Παπανδρέου και η κόρη τους Φαίδρα.

Στιγμές ευτυχίας για τον Γιώργο Παπανδρέου! Έγινε παππούς!

Η Φαίδρα, μάλιστα, φωτογραφήθηκε αγκαλιά με την μαμά της και όπως βλέπουμε μαμά και κόρη έχουν αναλογίες μοντέλου και είναι κουκλάρες.

Ανδρέας Παπανδρέου εγγονή γιος

Ανδρέας Παπανδρέου εγγονή γιος

Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου: Έτσι είναι το σώμα της χωρίς ίχνος ρετούς! Αντέχετε να τη δείτε;

Έτσι είναι το σώμα της τελευταίας συζύγου του Ανδρέα Παπανδέρου, Δήμητρα Λιάνη, χωρίς ίχνος ρετούς! Αντέχετε να τη δείτε;

Η εμφάνισή της δεν πέρασε και αυτή τη φορά απαρατήρητη. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε παραλία της Ρόδου με ένα μπικίνι, σε μέγεθος που έμοιαζε...extra small.

Η τελευταία σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου, που έχει παραδεχτεί ότι έκανε μπότοξ, προέβη πριν από λίγους μήνες σε σφοδρή επίθεση κατά της προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά.

Αυτές τις ημέρες απολαμβάνει βουτιές στη θάλασσα με ένα μαγιό μικροσκοπικού μεγέθους.

Όπως φαίνεται συγκεκριμένα στη φωτογραφία που δημοσίευσε το newpost.gr, η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου απολάμβανε τις βουτιές της στα γαλανά νερά του νοτιοανατολικού Αιγαίου φορώντας ένα μαγιό σε πράσινο χρώμα και έχοντας πιασμένα τα μαλλιά της κότσο.

Δύσκολες ώρες για τη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου! Έφυγε από την ζωή ο...

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Δήμητρα Λιάνη: Έτσι είναι το σώμα της χωρίς ίχνος ρετούς! Αντέχετε να τη δείτε;

Πηγή: protothema.gr

Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου: Συγκλονίζει η περιγραφή της για τον θάνατο του του Ανδρέα - «Είχα πέσει κάτω και φώναζα...» (βίντεο)

Η Δήμητρα Λιάνη έκανε μία συγκλονιστική περιγραφή από το βράδυ του θανάτου του Ανδρέα Παπανδρέου, όπου είχε υποστεί σοκ και φώναζε πεσμένη στο πάτωμα.

Η συνέντευξη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα Μεσάνυχτα» στον Alpha, ήταν αποκαλυπτική.

Αναλυτικά όσα είπε η Δήμητρα Λιάνη: «Η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν η ώρα που έφευγε ο Ανδρέας από το σπίτι νεκρός, δεν μπορούσα να το χωνέψω αυτό. Είχα πάθει σοκ εκείνο το βράδυ. Είχε έρθει ο πατέρας Τιμόθεος. Με είχαν βγάλει οι γιατροί, γιατί προσπαθούσαν να του κάνουν ανάνηψη, και δεν δούλεψε και ο απινιδωτής, ήταν ένα θέμα αυτό. Προσπαθώντας να κάνουν ανάνηψη, εγώ είχα πέσει κάτω, κρατούσα μια εικόνα του Χριστού κι έλεγα “όχι θεέ μου, δεν θα μου το κάνεις αυτό”. Αυτό το μονολογούσα.

Και κάποια στιγμή, όταν έφυγε από τη ζωή και ήρθε ο πατέρας Τιμόθεος, από το σοκ δεν λειτουργούσα, και μίλαγα στον Ανδρέα και του έλεγα “δεν έχεις το δικαίωμα να μου το κάνεις αυτό, να σηκωθείς τώρα αμέσως”. Και θυμάμαι την κίνηση να με τραβήξει ο πατέρας Τιμόθεος και να με αγκαλιάσει. Κι εγώ να λέω “όχι, να σηκωθείς τώρα πάνω, δεν έχεις το δικαίωμα να μου το κάνεις αυτό”. Αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή. Δεν θα την ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Αυτόν τον άνθρωπο τον αγάπησα απίστευτα».

Δείτε το βίντεο

Τι αποκαλύψεις είχε κάνει η Δήμητρα Λιάνη για την προσωπική της ζωή; Διαβάστε εδώ:

Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου: Αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή - «Δεν το αλλάζω με τίποτα...»