Alpha tv: Η επίσημη ανακοίνωση για την εκπομπή που περιμένουμε όλοι να γυρίσει!

Πότε κάνει πρεμιέρα;

Alpha tv: Η επίσημη ανακοίνωση για την εκπομπή που περιμένουμε όλοι να γυρίσει!

Ο alpha tv εξέδωσε την επίσημη ανακοίνωση για την εκπομπή που περιμένουμε όλοι να γυρίσει. Πότε κάνει πρεμιέρα η Ελένη Μενεγάκη;

Διαβάστε αναλυτικά...

«Από την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου η Ελένη Μενεγάκη μπαίνει ξανά στο σπίτι μας με χαμόγελο, χιούμορ, γέλιο, αυθορμητισμό, αισιοδοξία.

Κάθε μέρα στη μία κάνουμε παρέα με την «Ελένη». Τα μεσημέρια μας έχουν συνταγή φιλίας, είναι σχέση ζωής.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την πρεμιέρα. Τα πάντα είναι έτοιμα. Μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Σσσσσσσσς.... Η «Ελένη» ξεκινά!»

Alpha tv: Πρώην παίκτρια του «Survivor» μπαίνει στην εκπομπή της "βασίλισσας" της τηλεόρασης;

Πρώην παίκτρια του Survivor μπαίνει στην εκπομπή της βασίλισσας της τηλεόρασης που τα τελευταία χρόνια στεγάζεται στον Alpha tv;

Μάλιστα, ακόμη τέσσερις γυναίκες από τον χώρο της Ελληνικής showbiz πέρασαν δοκιμαστικό για να έχουν μια θέση στο πάνελ.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Στην φωλιά των κούκου», μετά την αποχώρηση της Νάνσυς Παραδεισανού από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, αναζητούν μια γυναίκα για να μπει στην ομάδα.

Οι γυναίκες που πέρασαν από το δοκιμαστικό είναι, η ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα, η πρώην σύντροφος του Κώστα Σόμερ, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η Βαλέρια Χοψονίδου, η Μαντώ Γαστεράτου, αλλά και η τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Survivor, Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Έφυγε από τον ALPHA TV και πάει στο OPEN! Το μήνυμα της Καινούργιου στον παρουσιαστή που τον περιμένει!

O παρουσιαστής που έφυγε από τον ALPHA TV και πηγαίνει στο OPEN! Το μήνυμα της Κατερίνας Καινούργιου που τον περιμένει...

Τι έγραψε ο ίδιος στο instagram με αποτέλεσμα να του απαντήσει η ξανθιά παρουσιάστρια.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανέβασε στο instagram μία καλοκαιρινή φωτογραφία με τα παιδιά του, γράφοντας ένα μήνυμα για το περίεργο καλοκαίρι που δεν τους χάρηκε.

Ο παρουσιαστής όπως φαίνεται θα βρίσκεται τη νέα σεζόν σε εκπομπή, καθώς με το μήνυμά του και το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου κάτω από τη φωτογραφία αποκαλύφθηκε!

Γρηγόρης Γκουντάρας: Το νέο μήνυμα για την αποχώρηση του από το Alpha που θα συζητηθεί!

Ο Γκουντάρας έγραψε στο τέλος πως "τα καλύτερα έρχονται" και η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε: "ανυπομονώ", οπότε όπως όλα δείχνουν θα τον δούμε στην εκπομπή "Ευτυχείτε"...

Γκουντάρας στο OPEN

Το μήνυμα της Καινούργιου

ALPHA TV: Επιστρέφει η επιτυχημένη εκπομπή με τον παρουσιαστή που έκανε πάταγο!

Επιστρέφει η επιτυχημένη εκπομπή του ΑLPHA TV με τον παρουσιαστή που έκανε πάταγο! Ο σταθμός βαδίζει σε σίγουρα μονοπάτια!

Η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα το επόμενο Σάββατο!

Ο λόγος για τον Νίκο Μάνεση και την εκπομπή του που θα μεταδίδεται για τρίτη συνεχόμενη φορά τα Σαββατοκύριακα στον ALPHA TV!

Από το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο, στις 10:00, ο Νίκος Μάνεσης «κλείνει» το καθιερωμένο πλέον ραντεβού του με τους τηλεθεατές στον «αέρα» του Alpha.

Alphatv: Ο Νίκος Μάνεσης τους έστειλε... αδιάβαστους! Σοκ για το κανάλι!

Για 3η συνεχόμενη χρονιά η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» επιστρέφει με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας και πρέπει να γνωρίζουμε. Με ειδήσεις, ζωντανές συνδέσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, με τους τηλεθεατές να συμμετέχουν ενεργά στην εκπομπή και να γίνονται μέλος της τηλεοπτικής μας παρέας.

Πρόσωπα, ιστορίες, σχόλια σε παράλληλη μετάδοση μέσα από τα social media, της εκπομπής.

Ό,τι συμβαίνει μπροστά και πίσω από τις κάμερες στο «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση».

«Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση». Η άλλη πλευρά της ενημέρωσης

ALPHA TV: Επιστρέφει η επιτυχημένη εκπομπή με τον παρουσιαστή που έκανε πάταγο!