Γιώργος Λιανός: H στεναχώρια για τα λόγια του Λιάγκα και η αποκάλυψη για την παρουσίαση του «The Voice»!

Αυτή είναι η τραγουδίστρια στο μουσικό talent show!

Γιώργος Λιανός: H στεναχώρια για τα λόγια του Λιάγκα και η αποκάλυψη για την παρουσίαση του «The Voice»!

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε για τα λόγια του Γιώργου Λιάγκα που τον στεναχώρησαν και έκανε μια αποκάλυψη για την παρουσίαση του «The Voice».

Ο παρουσιαστής μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και αναφέρθηκε στα όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες.

«Για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα λες. Δεν έχω θέμα να με σχολιάσουν, δεν έχω θέμα να σχολιάσουν τον τρόπο που κάνω την δουλεία μου. Ξέρω ότι είμαι στην τηλεόραση και εκτίθεμαι.» είπε αρχικά. Και τόνισε ο Γιώργος Λιανός στην εκπομπή «Ευτυχείτε»: «Το θέμα είναι άλλο να γίνεται μία κριτική σε φάση προσωπικής γνώμης. “Εμένα η Έλενα Πολυκάρπου δεν μου αρέσει σαν δημοσιογράφος αλλά ότι η Έλενα Πολυκάρπου δεν είναι καλή δημοσιογράφος” αν πω αυτή την ατάκα είναι γενικευμένη διαπίστωση. Είναι σαν να λες στον κόσμο “Αυτή δεν είναι καλή μην την ακούτε”. Στεναχωρήθηκα γιατί κάνουμε την ίδια δουλειά , οπότε το θεωρώ όχι δίκαιο να κάνεις γενικευμένη κριτική»!

Μάλιστα, αποκάλυψε για το «Voice», πως δεν θα βρίσκεται εκείνος στο τιμόνι της παρουσίασης, επιβεβαιώνοντας έτσι το ρεπορτάζ του Δημήτρη Ουγγαρέζου πως θα είναι η Τάμτα.

Γιώργος Λιανός: Έστειλε μήνυμα on air στον Λιάγκα! Τα λόγια που τον ενόχλησαν...

Ο Γιώργος Λιανός έστειλε μήνυμα on air στον Λιάγκα για κάποια λόγια που τον ενόχλησαν στην εκπομπή του! Τι έχει συμβεί; Διαβάστε αναλυτικά!

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας εξέφρασε την γνώμη του για την πιθανή επιλογή του Γιώργου Λιανού στην παρουσίαση του “The Voice”. Τα όσα άκουσε ο Λιανός, δεν του άρεσαν ιδιαίτερα και δεν δίστασε να του στείλει μήνυμα!

Ανατροπή μεγατόνων στο The Voice! Πασίγνωστη τραγουδίστρια στην επιτροπή!

«Μου στέλνει μηνύματα ο Γιώργος Λιανός ότι πειράχτηκε και λοιπά. Του απαντάω με γλυκύτητα ότι είναι ένα πρόσωπο με το οποίο έχω συνεργαστεί και τον εκτιμώ πολύ σαν άνθρωπο και τον θεωρώ πολύ καλό παρουσιαστή. Τι να πω εγώ. Δεν έχει ακούσει άνθρωπος όσα έχω ακούσει εγώ. Όταν εκτιθέμεθα ρε Γιώργο μας κρίνουν όλοι. Τώρα αν σε πείραξε, μπορεί να ήταν λίγο τσιμπημένο αλλά είπαμε και καλά. Ο καθένας λέει την γνώμη του και όχι με εμπάθεια και κακία. Αν τον πείραξε κάτι του ζητάμε και συγνώμη.», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας μετά το μήνυμα που δέχτηκε από τον Γιώργο Λιανό.

The Voice: Έκανε την ανακοίνωση ο Λιάγκας! Μίλησε ανοιχτά για τον παρουσιαστή! (Βίντεο)

Έκανε την ανακοίνωση ο Γιώργος Λιάγκας και μίλησε ανοιχτά για τον παρουσιαστήςτου «The Voice» που έρχεται σε λίγους μήνες στις οθόνες μας.

Πολλά ήταν τα ονόματα που είχαν ακουστεί για την σκυτάλη του μουσικού show και η εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» ξεκαθάρισε την κατάσταση.

Σύμφωνα με Κλεοπάτρα Πατλάκη, το πρόσωπο που θα παρουσιάσει το «The Voice» θα είναι και επίσημα ο Γιώργος Λιανός. Μάλιστα, ξεκαθάρισαν και γιατί είχε γίνει τις τελευταίες ημέρες ο χαμός με το όνομα του, αλλά και του Γιώργου Λιάγκα.

Επίσης, ανακοινώθηκε και ο τραγουδιστής που θα καθίσει στην τέταρτη καρέκλα του κριτή! Ποιος είναι αυτός; Ο Γιώργος Μαζωνάκης.