Έλενα Ράπτη: Πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγο της μετά τον γάμο!

Στον σωματοφύλακα της έχει βρει τον απόλυτο έρωτα!

Έλενα Ράπτη: Πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγο της μετά τον γάμο!

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγο της, Κίμωνα Μπάλλα μετά τον γάμο πραγματοποίησε η Έλενα Ράπτη.

Η πολιτικός, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον σωματοφύλακα της στον οποίο βρήκε τον έρωτα, σε μια ρομαντική τελετή.

Καλεσμένοι ήταν μόνο πολύ κοντινά πρόσωπα της οικογένειας τους και η είδηση «έσκασε» σαν βόμβα στα ΜΜΕ.

Έλενα Ράπτη: Δείτε ολόκληρο το παραμυθένιο νυφικό της! Μόλις «έσκασε» η φωτογραφία!

Δείτε για πρώτη φορά ολόκληρο το παραμυθένιο νυφικό της Έλενας Ράπτη! Μόλις «έσκασε» η φωτογραφία!

Η όμορφη πολιτικός όπως μας έκανε γνωστό την Κυριακή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Επειδή ο γάμος τους ήταν κρυφός και τον ήξεραν μόνο τα πολύ κοντινά τους πρόσωπα η Έλενα Ράπτη πέρα από την φωτογραφία που δημοσίευσε και έκανε την αποκάλυψη, δεν κυκλοφόρησαν άλλες φωτογραφίες από τον γάμο.

Βέβαια, σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε ότι το Youweekly.gr σας αποκάλυψε την πρώτη φωτογραφία από τον γάμο του ερωτευμένου ζευγαριού πριν από λίγη ώρα.

Έτσι αναπάντεχα όμως «έσκασε» η φωτογραφία με το παραμυθένιο νυφικό που φόρεσε η γοητευτική βουλευτής της ΝΔ.

Το δημοσίευσε η πασίγνωστη σχεδιάστρια Σίλια Κριθαριώτη στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, αφού ήταν εκείνη που επιμελήθηκε τον σχεδιασμό του νυφικού της λαμπερής Έλενας.

Δείτε το για πρώτη φορά:

Έλενα Ράπτη: Δείτε ολόκληρο το παραμυθένιο νυφικό της! Μόλις «έσκασε» η φωτογραφία!

Έλενα Ράπτη: Αυτός είναι ο άντρας που παντρεύτηκε! Γαλανομάτης και Θεσσαλονικιός!

Αυτός είναι ο άντρας που παντρεύτηκε η Έλενα Ράπτη. Γαλανομάτης και Θεσσαλονικιός είναι ο αγαπημένος. Στο πρόσωπο του οποίου του βρήκε την ευτυχία.

Η πολιτικός ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον άνδρα που της έκλεψε την καρφιά, την Κυριακή με μια μυστική τελετή και η είδηση έσκασε σαν βόμβα στα ΜΜΕ.

Άγνωστο ήταν ποιος είναι ο γαμπρός, αφού η βουλευτής της Ν.Δ δεν είχε μιλήσει ποτέ για εκείνον, ενώ δεν είχε δημοσιεύσει έστω ούτε μια φωτογραφία μαζί του. Μέχρι εκείνη από τον γάμο τους ήταν σε λήψη με γυρισμένη πλάτη, ώστε να μην φανεί το πρόσωπο του.

Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η Έλενα Ράπτη βρήκε τον έρωτα στα μάτια του γαλανομάτη Κίμωνα, τον εντυπωσιακό άντρα της προσωπικής της ασφάλειας για χάρη του οποίου ντύθηκε νύφη.

Ο γάμος τελέστηκε στην Καρδία Θεσσαλονίκης, εκεί όπου βρίσκεται το πατρικό σπίτι της Έλενας Ράπτη και στο οποίο συνεχίζουν να ζουν οι γονείς της. Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, οι καλεσμένοι στον γάμο δεν ξεπερνούσαν τους 10. Ενώ, πέρα από τους γονείς της και τους κουμπάρους και την αδελφή της ήταν και ελάχιστοι κοινοί φίλοι.

Λούκας Γιώρκας: Η προφητική συνέντευξη πριν τον γάμο της Ράπτη! «Μείναμε στην σκέψη με την Έλενα....»

Κι όμως, ο Λούκας Γιώρκας είχε δώσει προφητική συνέντευξη πριν τον γάμο της Ράπτη! «Μείναμε στην σκέψη με την Έλενα....»

Ως πολυσχιδής προσωπικότητα, από τα πρώτα χρόνια της ζωής του «ψάχνεται» ανάμεσα στη μουσική, στο τραγούδι, στις σπουδές Βιολογίας, στο ποδόσφαιρο. Τελικά τον κερδίζει το τραγούδι... Ο νικητής του πρώτου ελληνικού «X- Factor το 2008», στη συνάντησή μας δεν μασάει τα λόγια του και δεν χαρίζεται σε κανέναν. Μιλάει για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε μετά το reality και το πώς κατάφερε να τις ξεπεράσει, για τη σχέση του με την Έλενα Ράπτη και τις φήμες γάμου και αποκαλύπτει πώς είναι για εκείνον η ιδανική γυναίκα...

Έλενα Ράπτη: Παντρεύτηκε κρυφά τον σύντροφό της! Το νυφικό είναι παραμυθένιο...

Από πολύ μικρή ηλικία προπονείται με τις ακαδημίες της Ομόνοιας Αραδίππου, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του Αντρέα Γιώρκα, γνωστού ποδοσφαιριστή της Κύπρου, όπου και γνωρίζει πολλές επιτυχίες, μας χαρίζει μοναδικές στιγμές το 2011 στη Eurovision με το αντρικό ζεϊμπέκικο και το δάκρυ που κυλάει καθώς ερμηνεύει το «Watch my dance». Ο Λούκας, κουβαλώντας ένα πλούσιο βιογραφικό, οργώνει την Ελλάδα με live και κάνει δυνατό comeback με το «Έλα ήλιε μου», επιτυχία του Κώστα Τουρνά, την οποία ερμηνεύουν μαζί και ξεσηκώνουν τη νεολαία.

Λούκας Γιώρκας: Η προφητική συνέντευξη πριν τον γάμο της Ράπτη! «Μείναμε στην σκέψη με την Έλενα....»

Αυτή η δουλειά είναι έτσι όπως την περίμενες;

Σπούδαζα Βιολογία στο Πανεπιστήμιο Πατρών και ακόμα προσπαθώ να ολοκληρώσω τις σπουδές μου για το δίπλωμά μου. Οι γονείς μου έκαναν την αίτηση για το «X- Factor». Το τραγούδι, που είναι μέσο επικοινωνίας και έκφρασης για μένα, το ακολουθούσα από πριν μπω σε αυτόν τον χώρο. Σίγουρα ο τρόπος λειτουργίας του ήταν πολύ διαφορετικός από αυτόν που είχα στο μυαλό μου, έφαγα πολύ ξύλο με τον εαυτό μου για να μπορέσω να πω ότι στέκομαι σήμερα στα πόδια μου, είναι ένας δρόμος που τον μαθαίνουμε μέσα από διάφορες καταστάσεις. Πέρασα δύσκολα, όπως πέρασαν πολλοί, αλλά δεν μετανιώνω για τον χρόνο που έδωσα, δεν πήγε χαμένος.

Σε απογοήτευσε αυτή η δουλειά ποτέ;

Η μουσική δεν με απογοήτευσε, με έχουν απογοητεύσει όμως πάμπολλες φορές διαφορετικά πράγματα στη βιομηχανία. Έχω απογοητευτεί και με τον εαυτό μου, γιατί δεν ήμουν καθόλου προετοιμασμένος, παρ' όλα αυτά κατέληξα ότι έτσι όπως λειτουργεί η βιομηχανία, οφείλει να λειτουργεί και ο κάθε άνθρωπος με τον δικό του τρόπο και τα αποτελέσματα θα φανούν... Υπήρξα για ένα διάστημα ένα μεγάλο εκκρεμές. Κάποιες περιόδους ήμουν αδιάλλακτος και έκανα το δικό μου και άλλες φορές έκανα χοντρές εκπτώσεις για να συμβαδίσω με τη βιομηχανία. Τίποτα από τα δύο δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Λούκας Γιώρκας: Η προφητική συνέντευξη πριν τον γάμο της Ράπτη! «Μείναμε στην σκέψη με την Έλενα....»

Τη δημοσιότητα σε ό,τι αφορά την 3χρονη σχέση σου με την Έλενα Ράπτη δεν μπόρεσες όμως να την αποφύγεις...

Ήταν αναπόφευκτο, μακάρι να μη γινόταν, η Έλενα όμως είναι πολιτικός και εγώ τραγουδιστής. Μπορεί αυτή η δημοσιότητα να χρειάζεται στη δουλειά μου, γιατί μέσα από αυτήν επικοινωνείται και το έργο μου, όμως πρέπει να διατηρούνται κάποιες ισορροπίες.

Σε ενόχλησε το γεγονός ότι όλοι ασχολούνταν τότε με αυτή τη σχέση;

Ούτε εγώ αλλά ούτε και η Έλενα έχουμε σταματήσει να ζούμε και να δουλεύουμε. Παρ' όλα αυτά, επειδή η βιομηχανία των ΜΜΕ καθιστά κάθε πρόσωπο αναλώσιμο, νομίζω ότι όσο υπήρχε αυτή η σχέση ασχολούνταν με αυτήν, όταν σταμάτησε αναλώθηκε το θέμα αυτό και πήγαμε στο επόμενο. Το σέβομαι, γιατί ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι ζουν από αυτό, όμως δεν θέλω να σπαταλήσω παραπάνω κομμάτια της δικής μου ενέργειας για αυτό.

Έχω απορία και θέλω να μου τη λύσεις... Εμείς τότε γράφαμε ότι ετοιμάζεστε για γάμο με την Έλενα Ράπτη. Είχε δόση αλήθειας αυτό που μας μετέφεραν οι πληροφορίες ή όχι;

Δεν μπαίνω σε μια σχέση ελαφρά τη καρδία. Έχω δηλώσει πολλές φορές ότι θέλω να κάνω οικογένεια, να παντρευτώ, οπότε από μια ηλικία και μετά όταν μπαίνω σε μια σχέση έχω αυτή τη σκέψη. Με την Έλενα μας έμεινε η σκέψη...

Έχεις κάνει ψυχοθεραπεία, σε τι σε βοήθησε;

Με βοήθησε να γνωρίσω περισσότερο τον εαυτό μου ούτως ώστε να τον «δουλέψω» με καινούρια «εργαλεία». Δούλεψα με την ψυχοθεραπεία αλλά και με την καθοδήγηση του Πνευματικού μου, που θα μου δίνει απαντήσεις μέσα από τον Θεό. Η διαπαιδαγώγηση αυτή μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά μου. Ο τρόπος ζωής με παρασύρει και μένα, με αποτέλεσμα να χάνω τον Λούκα, αλλά με την ψυχοθεραπεία έχω την ευχέρεια να επανέρχομαι γρήγορα. Ο ψυχολόγος σε κοιτάει στα μάτια και εκμαιεύει από σένα διάφορα, ο Πνευματικός σηκώνει μαζί σου τα βάρη σου και σε ελαφραίνει, είναι διαφορετικό το έργο τους.

Λούκας Γιώρκας: Η προφητική συνέντευξη πριν τον γάμο της Ράπτη! «Μείναμε στην σκέψη με την Έλενα....»

Στον Πνευματικό σου λες τα τραύματα της ψυχής σου;

Λέω αυτά που βαραίνουν την ψυχή μου, που μπορεί να είναι από πολύ ασήμαντα μέχρι πολύ σημαντικά.

Λούκας Γιώρκας: Η προφητική συνέντευξη πριν τον γάμο της Ράπτη! «Μείναμε στην σκέψη με την Έλενα....»

Έχεις πάθει κρίση πανικού πάνω στην πίστα;

Φυσικά, πριν από 6 χρόνια και όχι μία, πολλές φορές. Το βίωσα πολύ έντονα, με αποκορύφωμα μια φορά που δεν ανέβηκα καν στη σκηνή. Σε ένα γεμάτο μαγαζί και 10 λεπτά πριν ανέβω να τραγουδήσω, είπα στο αφεντικό «δεν μπορώ!». Τότε ήταν η πρώτη φορά που ζήτησα βοήθεια γιατί σκέφτηκα ότι δεν πήγαινε άλλο, αυτή η κατάσταση με είχε κάνει δυσλειτουργικό.

*Από την Τζώρτζια Συρίζα - ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ