«Βόμβα»! γέννησε πασίγνωστη ηθοποιός δεν το πήραμε χαμπάρι! Την "τσάκωσαν" οι φωτογράφοι!

Προσπάθησε να το κρατήσει κρυφό αλλά δεν τα κατάφερε!

«Βόμβα»! γέννησε πασίγνωστη ηθοποιός δεν το πήραμε χαμπάρι! Την

«Βόμβα» στην showbiz! Γέννησε πασίγνωστη ηθοποιός δεν το πήραμε χαμπάρι! Την "τσάκωσαν" οι φωτογράφοι με το νεογέννητο.

Τι και αν γνωρίζαμε πως περιμένει το δεύτερο παιδάκι της, δεν γνωρίζαμε όμως πως τελικά... το έφερε στον κόσμο και μάλιστα, πήρε και εξιτήριο.

Το ζευγάρι μάλιστα έχει ήδη μια κόρη, την μόλις τριών ετών Edie, την οποία και λατρεύει! Η ηθοποιός και ο σύζυγος της προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο... δεν τα κατάφεραν.

Baby boom στην Ελληνική showbiz! Γέννησε γνωστή τραγουδίστρια!

Οι φωτογράφοι "τσάκωσαν" την Keira Knightley με τον σύζυγο της James Righton να κάνουν βόλτα με το νεογέννητο παιδάκι τους.

Γέννησε ηθοποιός

Baby Boom! Γνωστή παρουσιάστρια γέννησε!

Baby Boom για γνωστή παρουσιάστρια! Γέννησε και το αποκάλυψε με μια φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram!

Για ποια πρόκειται;

Η Christina Anstead και ο Ant Anstead, την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου καλωσόρισαν στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Baby boom! Γέννησε γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια!

Να υπενθυμίσουμε πως η Christina, έχει άλλα τρία παιδιά από προηγούμενο γάμος της, τα οποία ήταν κατενθουσιασμένα για τον ερχομό του μικρούλη!

Baby Boom! Γνωστή παρουσιάστρια γέννησε!

Η επιτυχημένη παρουσιάστρια της εκπομπής “Flip or Flop”, αποκάλυψε πριν μερικές ημέρες μέσω Instagram, πως την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου είχε προγραμματίσει την καισαρική για την γέννηση του μικρούλη.

Έτσι λοιπόν, όταν γεννήθηκε ο γιος της, έσπευσε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους τα ευχάριστα νέα, με μία τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία.

Baby boom στην Ελληνική showbiz! Γέννησε γνωστή τραγουδίστρια!

Baby boom στην Ελληνική showbiz! Γέννησε γνωστή τραγουδίστρια και δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου μέσα από το μαιευτήριο.

Μεγάλωσε την οικογένεια της κατά ένα μέλος, αφού έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Γέννησε γνωστή τραγουδίστρια

Ο λόγος για πρώην παίκτρια του Χ-factor και νυν συνεργάτιδα της Έλενας Παπαρίζου, αφού για τρεις συνεχόμενες σεζόν ήταν η coach της ομάδας της

Τα τελευταία χρόνια, η Ελένη Αλεξανδρή απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς έχει αφιερωθεί στην οικογένεια της.

Γέννησε γνωστή τραγουδίστρια