Γιώργος Λιάγκας: Άγριο "κράξιμο" σε Καζαριάν! "Είναι ντροπή, δεν καν όμορφη"

Τι συνέβη;

Γιώργος Λιάγκας: Άγριο

Ο Γιώργος Λιάγκας έγινε έξαλλος με την Ειρήνη Καζαριάν και την "έκραξε" άγρια, λέγοντας ακόμη ότι δεν είναι όμορφη!

Ο παρουσιαστής "τρελάθηκε" με τη νικήτρια του GNTM!

Η Ειρήνη Καζαριάν θα συμμετάσχει στην παράσταση "Κούκλες season 2" και τα όσα είπε στους δημοσιογράφους, αλλά και η συμπεριφορά της δεν άρεσαν στον Γιώργο Λιάγκα!

Αναλυτικά ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Αυτή είναι η κατάντια της κοινωνίας μας, είναι ντροπή. Αυτό το κορίτσι, κατ’ αρχήν, δεν είναι όμορφο. Η ομορφιά είναι υποκειμενική, για μένα δεν είναι όμορφη. Το παιδί αυτό σου λέει ότι δεν είναι ανάγκη να σπουδάσω για να κάνω κάτι. Ζούμε, λέει, σε άλλη κοινωνία, σε σύγχρονη κοινωνία. Το μήνυμα που περνάει είναι ότι στη σύγχρονη κοινωνία, αν περάσεις από ένα ριάλιτι είτε λέγεσαι Ντάνος είτε Καζαριάν, μπορείς να γίνεις ηθοποιός, παρουσιαστής… Δεν ξέρει το ρόλο, δεν ξέρει τι παίζει, δεν ξέρει να διαβάζει, ωραία… εικόνα! Δεν πρέπει το μήνυμα να είναι ότι πολύ εύκολα μπορεί να γίνει κάποιος ηθοποιός ή οτιδήποτε άλλο, θέλει κόπο. Αυτό το μήνυμα περνάει η κοπέλα.

Γιώργος Λιάγκας: Είναι σε σχέση με την Κάλια Ελευθερίου; Αυτή είναι η αλήθεια!

Δείτε τα βραβεία Χορν, υπάρχουν ταλέντα που σκίζονται και που δουλεύουν στο Εθνικό με 500 και 600 ευρώ το μήνα. Για μένα αυτά είναι ταλέντα. Όχι η κάθε Καζαριάν που είναι αμόρφωτη και της δίνεται η δυνατότητα να παίξει ένα ρόλο και να κράζει σαν να είναι κοράκι».

Γιώργος Λιάγκας: Αποκάλυψε με ποια πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια ήταν ερωτευμένος!

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε την αποκάλυψη στην εκπομπή του για τον κρυφό του έρωτα με Ελληνίδα παρουσιάστρια!

Δεν το ήξερε κανείς!

Στην εκπομπή "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα" ο παρουσιαστής προχώρησε σε μία μεγάλη αποκάλυψη! Ποια ήταν αυτή; Πως ήταν ερωτευμένος με την Ελένη Μενεγάκη!

Όχι τώρα βέβαια, αλλά στο Δημοτικό! Χαρακτηριστικά είπε: «Κατερίνα ήσουν ερωτευμένη με τον Μαρκουλάκη. Είχε γίνει τίποτα; Και εγώ με την Μενεγάκη που ήμουν στο Δημοτικό της είχα πιάσει το χέρι λίγο. Όλο το σχολείο ήταν ερωτευμένο με τη Μενεγάκη. Ήμασταν Ε’ Δημοτικού. Ήταν κούκλα όμως από τότε».

Γιώργος Λιάγκας: Τα συγκινητικά λόγια για τον θάνατο του Σπυριδάκη - «Συγγνώμη που...»!

Ο Γιώργος Λιάγκας, μίλησε με συγκινητικά λόγια για τον θάνατο του Τάκη Σπυριδάκη, ζητώντας του συγγνώμη που δεν τον πήρε τηλέφωνο.

Ο ηθοποιός, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 61 ετών, έπειτα από μια δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Τον θαύμαζα. Είχαμε κάνει συνέντευξη με την Φαίη στον ΑΝΤ1 και είχαμε έρθει πιο κοντά και με συμπάθησε κι εκείνος. Είχαμε μια αραιή επικοινωνία με αλληλοεκτίμηση. Όταν έπαθε το θέμα με τον καρκίνο τον πήραμε τηλέφωνο και μου είπε πως είχε καρκίνο και ήθελε να βγει σε μένα να μιλήσει για να δώσει δύναμη στον κόσμο…».

Και τόνισε: «Ήρθε ήπιαμε ουίσκι, τα είπαμε, συγκινηθήκαμε και κάναμε αυτή την πολύ ωραία συνέντευξη εξομολόγηση. Και φέτος τον ήθελα να είναι από τους πρώτους καλεσμένους. Τον πήραν τηλέφωνο και είπε πως ξαναγύρισε η αρρώστια και δεν είναι καλά και όταν τη νικήσει θα ερχόταν στην εκπομπή. Να είναι καλά εκεί που είναι ο άνθρωπος.»

Και κατέληξε λέγοντας: «Συγγνώμη που δεν σε πήρα Τάκη. Κ@λ@σα, ντράπηκα, ήθελα να τον πάρω να του πω αλλά δεν το έκανα».

Γιώργος Λιάγκας: «Μπορεί να είχε περίοδο»! Απίστευτες ατάκες για την Μαρία Κορινθίου! (Βίντεο)

Απίστευτες ατάκες ακούστηκαν από τον Γιώργο Λιάγκα και όχι μόνο στην εκπομπή του για την Μαρία Κορινθίου! Μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής είπε: «Μπορεί να είχε περίοδο»!

Στην σημερινή του εκπομπή στον ΣΚΑΪ, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής θέλησε να σχολιάσει τις δηλώσεις που έκανε η γνωστή ηθοποιός, καθώς και την ξινίλα στον πρόσωπό της!

Η καλλονή ηθοποιός μίλησε on camera για τις αισχρές κριτικές που δέχεται για χρόνια και φυσικά σχολιάστηκαν όλα όσα είπε για ακόμη μια φορά.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε χαρακτηριστικά:

«Πιο ξινισμένη δεν την έχω δει ποτέ την Κορινθίου... που εγώ τους αγαπάω πολύ... αλλά πιο ξινισμένη δεν την έχω δει ποτέ!». Ενώ στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Παιδιά μπορεί να 'χε περίοδο η κοπέλα την ημέρα που έκανε τις δηλώσεις!».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας για δημοσίευμα με τα παιδιά του! «Λέει ότι τα έθεσα σε κίνδυνο»!

Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Λιάγκας για δημοσίευμα γνωστή εφημερίδας με τα παιδιά του, λέγοντας πως γράφει ότι τα έθεσε σε κίνδυνο.

Ο παρουσιαστής στον αέρα της εκπομπής του δεν έκρυψε την ενόχληση του και απείλησε πως από την επόμενη φορά θα απαντάει με αγωγές.

«Δεν το είχα πάρει χαμπάρι γιατί δεν διαβάζω τη συγκεκριμένη εφημερίδα. Δείτε τι γράφει ένας δημοσιογράφος που υποτίθεται έκανε ρεπορτάζ. “Φάουλ από τον Λιάγκα” λέει ο τίτλος. Και λέει μέσα πως ο ενθουσιασμός της στιγμής παρέσυρε τον παρουσιαστή που έθεσε σε κίνδυνο τα παιδιά του και έκανε επικίνδυνους ελιγμούς. Διότι απαγορεύεται να έχεις παιδιά σε τζετ σκι. Ένας λοιπόν, να μην τον χαρακτηρίσω δημοσιογράφο, θεώρησε πως θα με πλήξει γράφοντας πως είμαι κακός πατέρας.

Αυτά εγώ θέλω να ξέρετε δεν θα τα αφήσω αναπάντητα. Δεν θα κάνω αγωγή. Θα την χαρίσω την πρώτη φορά. Από εδώ και πέρα θα κάνω αγωγές. Το συγκεκριμένο τζετ σκι έχει άδεια για τρία άτομα. Το λιμενικό δεν απαγορεύει να επιβαίνουν ανήλικοι σε τζετ σκι, αρκεί αυτός που οδηγεί να έχει δίπλωμα. Έχω δίπλωμα 30 χρόνια και φοράγαμε και οι τρεις σωσίβιο. Και το τι είναι επικίνδυνο για τα παιδιά μου αφήστε να το ξέρω καλύτερα εγώ και η μάνα τους. Και όχι εσύ κύριε συνάδελφε» είπε εκνευρισμός ο Γιώργος Λιάγκας.