Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: "Ανατρίχιασα μόλις το είδα"! Η συγκίνησή του μπροστά στην κάμερα! (Βίντεο)

Μίλησε για το "Λόγω Τιμής"

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης:

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης συγκινήθηκε μπροστά στην κάμερα, λέγοντας πως έχει ανατριχιάσει!

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα"

«Αισθανόμασταν σα να γυρνά ο χρόνος πίσω… Το «Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια» το έχουμε αγαπήσει από το 1996 και εμείς τότε ήμασταν παιδιά, όμως έπρεπε να περάσουν τόσα χρόνια ότι χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια, μόνο τρόπο να κοιτάνε… είναι στίχος που μπορεί να το πει κάποιος στη δική μου ηλικία, όχι στα 26»!

Και πρόσθεσε «Όταν είδα το teaser του Λόγω Τιμής που το κάναμε πέρυσι μου σηκώθηκε η τρίχα… Τότε ήμουν 29 και τώρα είμαι 49».

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Η κριτική που τον απογοήτευσε! «Αδιανόητα ψέματα...»

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Η δύσκολη περίοδος στη ζωή του! «Πήρα φαρμακευτική αγωγή»!

Για την δύσκολη περίοδο στη ζωή του μίλησε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. «Αναζήτησα βοήθεια σε ειδικό και πήρα φαρμακευτική αγωγή», είπε.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «DownTown» και μίλησε ανοιχτά για τη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη.

«Πέρασα μια περίοδο, το 2007, που περιλάμβανε ήττες, απανωτά κροσέ, μικρούς θανάτους που με έριξαν κάτω. Όλα αυτά είχαν να κάνουν με τον χωρισμό μου, με το Θέατρο Χώρα, με το κόψιμο του «Γιούγκερμαν», με μια έλλειψη ικανότητας να βρω το κέντρο μου που το έψαχνα. Με την παρότρυνση των φίλων μου, αναζήτησα βοήθεια σε ειδικό και πήρα φαρμακευτική αγωγή.

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης κατάθλιψη

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Η κριτική που τον απογοήτευσε! «Αδιανόητα ψέματα...»

Ήμουν με διαγνωσμένη κατάθλιψη, αλλά σηκώθηκα ξανά και τα πράγματα άρχισαν να φτιάχνουν. Από τα 40 και μετά, αισθάνομαι ότι διανύω την καλύτερη περίοδο της ζωής μου και πηγαίνω όλο και πιο κοντά σε κάτι που αισθάνομαι ότι είμαι πραγματικά. Αν και στο νεκροκρέβατο κρίνονται τα πάντα. Προς το παρόν, δεν έχω δαίμονες, πέρα από το σύμπλεγμά μου να με αγαπούν και να με θαυμάζουν, παιδικό τραύμα. Συχνά μπορεί να είμαι πολύ μαύρος. Όχι τόσο όμως ώστε να βυθιστώ», εξομολογήθηκε.

Χωρισμός βόμβα: Τέλος Χρυσή Βαρδινογιάννη - Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης!

Χωρισμός βόμβα έσκασε στην ελληνική showbiz! Τέλος η Χρυσή Βαρδινογιάννη και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης! Τι συνέβη;

Όλοι περίμεναν πως οι δυο τους θα επισημοποιούσαν τη σχέση τους όμως σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, χώρισαν!

Ήταν μια σχέση που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς και εξελίχθηκε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, αφού οι δυο τους είχαν πολλά κοινά! Με βασικότερο όλων το γεγονός ότι και οι δυο είναι άνθρωποι που δεν αγαπούν τη δημοσιότητα και γι αυτό προσπάθησαν να διαφυλάξουν τη σχέση τους από αυτήν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι παρ'ότι το ζευγάρι ήταν μαζί σχεδόν ένα χρόνο είναι μετρημένες στα δάχτυλα οι κοινές τους φωτογραφίες και μάλιστα όταν έβλεπαν φωτογράφους φρόντιζαν να απομακρυνθούν ο ένας από τον άλλον ακόμα κι αν βρίσκονταν μαζί.

Όσα τους χώρισαν

Μπορεί να είναι πολλά αυτά που τους ένωναν, αλλά τελικά υπήρχαν και πράγματα πολύ βασικά που τους χώρισαν, σύμφωνα με δημοσίευμα του ciao.

Οι άνθρωποι που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα, οι λίγοι άνθρωποι που γνωρίζουν τα προσωπικά της Χρυσής Βαρδινογιάννη, λένε ότι η απόφαση της πάρθηκε μετά από πολύ σκέψη.

Η ίδια φαίνεται πως θεώρησε ότι η σχέση αυτή δεν μπορούσε να έχει μέλλον για διάφορους λόγος και προτίμησε να κόψει τώρα, πριν προχωρήσει ακόμα περισσότερο!

Κι αυτό διότι ήξερε ότι αν προχωρούσε θα βρισκόταν πιθανότατα πάλι παντρεμένη και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να επαναλάβει στην ζωή της την αποτυχία ενός γάμου, όπως τότε με το Νίνο.

Το ζευγάρι φαίνεται ότι είχε αρκετές διαφωνίες όπως λένε οι ίδιοι άνθρωποι, διαφωνίες τόσο για απλά και καθημερινά πράγματα όσο και για θέματα συμβίωσης. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ένα ακόμα θέμα ήταν οι διαφωνίες που είχε η οικογένεια της Χρυσής στην πορεία που έπαιρνε η σχέση της, καθώς θεωρούσαν ότι είναι νωρίς για να προχωρήσει σε κάτι τόσο σοβαρό λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της και με δεδομένο ότι ακόμα τα παιδιά της είναι πολύ μικρά.

Χρυσή Βαρδινογιάννη - Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Ο πραγματικός λόγος που αναβάλουν τον γάμο!

Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που αναβάλουν το γάμο Χρυσή Βαρδινογιάννη και Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης; Αποκάλυψη τώρα!

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο και όπως λένε όσοι τους ξέρουν, παραμένουν πάρα πολύ ερωτευμένοι και αγαπημένοι. Τόσο που κάποια στιγμή αποφάσισαν να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα και να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Κάτι που δεν αποδείχθηκε απλό...

Γιατί αναβάλουν τον γάμο;

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού ciao, κάποιες πηγές αναφέρουν πως το ζευγάρι είχε ήδη κανονίσει τις λεπτομέρειες και είχαν μεταξύ τους βρει την ημερομηνία! Γιατί, λοιπόν, δεν γίνεται ο γάμος; Πολύ κοντινές πηγές στο ζευγάρι επιβεβαιώνουν ότι πράγματι ήταν έτοιμο να προχωρήσει σε γάμο και μάλιστα άμεσα αλλά τελικά αποφάσισε να αναβάλει το μυστήριο!

Και ο λόγος όπως λένε είναι ότι μετά από συζητήσεις μεταξύ τους αλλά και με τον πατέρα της Χρυσής, αποφάσισαν να μην βιαστούν καθώς το διαζύγιο της με το Νίνο είναι ακόμα σχετικά νωπό και τα παιδιά της μικρά. Με δεδομένη τη δυσάρεστη εμπειρία που είχε από αυτό το χωρισμό και το γεγονός ότι θέλει όλα να κυλάνε ήρεμα στη ζωή της, ώστε να μπορέσει να μεγαλώσει και με την ανάλογη ηρεμία τα παιδιά της, η Χρυσή συμφώνησε ότι ίσως είναι καλύτερα να περιμένουν ακόμα λίγο καθώς άλλωστε και τίποτα δεν τους βιάζει!