Ατύχημα με την μηχανή για τον Μέμo Μπεγνή! Τον έκλεισε αυτοκίνητο και..

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;

Ατύχημα με την μηχανή για τον Μέμo Μπεγνή! Τον έκλεισε αυτοκίνητο και..

Ατύχημα με την μηχανή του είχε ο Μέμος Μπεγνής. Τον έκλεισε αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να πέσει από το δίκυκλο και να χτυπήσει.

Ο ηθοποιός, έκανε την αποκάλυψη του τροχαίου σε δηλώσεις που έκανε για την παράσταση που θα πρωταγωνιστέι.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, στον δρόμο για το ραντεβού που είχε για την φωτογράφιση, μια κοπέλα με το αυτοκίνητο της τον έκλεισε με αποτέλεσμα να πέσει η μηχανή πάνω στο πόδι του.

Ατύχημα για γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό! Τι συνέβη;

Ευτυχώς, απέκτησε μόνο μερικούς μώλωπες. Μάλιστα, επισήμανε πως φορούσε κράνος και πως όλοι οι οδηγοί μηχανής πρέπει να φοράνε.

«Με έκλεισε μια κοπέλα με το αυτοκίνητό της και με έριξε αριστερά και έπεσα στην άσφαλτο. Δε χτύπησα πολύ. Λίγους μώλωπες στο πόδι το δεξί γιατί έπεσε πάνω μου η μηχανή. Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά. Φορούσα και κράνος. Πολύ συνεργάσιμη και η άλλη πλευρά. Τα βρήκαμε» είπε χαρακτηριστικά.

Μέμος Μπεγνής: Η δημόσια έκκλησή του! Τι συνέβη;

Ο Μέμος Μπέγνης έκανε μια έκκληση μέσω social media και προκάλεσε εντυπώσεις!

Ο γνωστός ηθοποιός έχει ξεχωρίσαμε με τις χιουμοριστικές του αναρτήσεις για διάφορα θέματα της επικαιρότητας, αλλά αυτή τη φορά έκανε μια κίνηση, που δεν μας είχε συνηθίσει! Διαβάστε παρακάτω....

Συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μία φωτογραφία για να παρουσιάσει το νέο προφίλ ενός φίλου του που του χάκαραν τον λογαριασμό του.

«Αγαπημένοι μου φίλοι χακαραν το προφίλ του φίλου μου @dimitrisdrakos.official!! Αυτό είναι το νέο του! Ακολουθήστε!!», έγραψε χαρακτηριστικά. Δείτε την σχετική ανάρτηση:

undefined

Γιώργος Αγγελόπουλος: "Δεν μου αρέσει αυτό που έκανε ο Μέμος Μπεγνής"


Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο TV ΕΘΝΟΣ και τον Αλέξη Μίχα ο Γιώργος Αγγελόπουλος!

Ο ίδιος μεταξύ άλλων μίλησε για τον Μέμη Μπεγνή και τα όσα είπε για τον ίδιο!

Σοκαριστικό: Μύκητας φονιάς έστειλε στον θάνατο πασίγνωστη ηθοποιό!

Ακούστηκαν διάφορα σχόλια για τη συμμετοχή σου. Σε στεναχώρησαν;

Όχι. Παρακολουθώ όσα λέγονται και γράφονται για να έχω μια σφαιρική εικόνα. Κρατάω μόνο τις αντικειμενικές κριτικές και αυτές των ανθρώπων που έχουν τη γνώση και την πείρα να κρίνουν. Κράτησα την άποψη αρκετών ανθρώπων του χώρου, που είπαν «ας δούμε και ας κρίνουμε μετά». Δεν μπήκα στο Τατουάζ ως νικητής του Survivor, αλλά ως ένας άνθρωπος που κάνει μια συνεργασία για ένα καλό αποτέλεσμα. Δεν είμαι ηθοποιός και λειτουργώ με σεβασμό απέναντι σε όλους τους συνεργάτες μου ηθοποιούς.

Πώς σε υποδέχθηκε το καστ της σειράς;

Με μια μεγάλη αγκαλιά, ζεστασιά και ομαδικό πνεύμα, που με κάνουν να θέλω κάθε μέρα να πάω στη δουλειά. Ανυπομονώ για τα γυρίσματα.

Υπήρξε μια σκληρή τοποθέτηση του Μέμου Μπεγνή. Έχεις να απαντήσεις κάτι;

Όχι, δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο. Δεν μου αρέσει αυτό που έκανε, για έναν λόγο: Άσκησε κριτική σε κάποιον που δεν τον γνωρίζει. Εγώ λοιπόν δεν θα κάνω το ίδιο.

Ως ηθοποιός πώς σου φαίνεται;

Μου αρέσει ως τηλεθεατής, αλλά δεν είμαι ειδικός να κρίνω τη δουλειά του. Όσον αφορά στην τοποθέτησή του, το μόνο που θα πω είναι πως άλλοι ηθοποιοί, που έχουν πείρα όπως κι εκείνος, προτίμησαν να μου δώσουν μια συμβουλή παρά να κρίνουν το ξεκίνημά μου.