Στέλλα Μιζεράκη: Εμφανώς ανανεωμένη σε βραδινή έξοδο! Η κοντή φούστα με τις πούλιες που "μαγνήτισε" τα βλέμματα!

Ήταν εντυπωσιακή!

Στέλλα Μιζεράκη: Εμφανώς ανανεωμένη σε βραδινή έξοδο! Η κοντή φούστα με τις πούλιες που

Εμφανώς ανανεωμένη σε βραδινή της έξοδο απαθανατίστηκε η Στέλλα Μιζεράκη. Η κοντή φούστα με τις πούλιες, "μαγνήτισε" τα βλέμματα.

Η νικήτρια του Power of love, διανύει μια ήρεμη περίοδο στην ζωή της. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό αποκάλυψε και τα ευχάριστα, τα οποία είναι η συλλογή ρούχων που σχεδιάζει η ίδια.

Προχθές το βράδυ, η Στέλλα Μιζεράκη βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο Romeo μαζί με την καλή της φίλη, Αθηνά Χρυσαντίδου όπου και πέρασαν όμορφες στιγμές ακούγοντας αγαπημένες επιτυχίες.

Στέλλα Μιζεράκη: Έκανε χαμό στην Μύκονο με το καυτό της μπικίνι!

Η ξανθιά καλλονή, πιο ανανεωμένη από ποτέ, επέλεξε να φορέσει μια κοντή φούστα με πούλιες, την οποία συνδύασε με λευκή μπλούζα και ροζ - χρυσά πέδιλα.

Στέλλα Μιζεράκη βραδινή έξοδος κοντή φούστα

Στέλλα Μιζεράκη βραδινή έξοδος κοντή φούστα

Στέλλα Μιζεράκη βραδινή έξοδος κοντή φούστα

Στέλλα Μιζεράκη βραδινή έξοδος κοντή φούστα

Στέλλα Μιζεράκη: Μίλησε για τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα και παραλίγο να "λυγίσει"! (Βίντεο)

Η Στέλλα Μιζεράκη μίλησε για τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα και παραλίγο να "λυγίσει" στον αέρα της εκπομπής «Ευτυχείτε» στο Open tv.

Η νικήτρια του Power of love αναφέρθηκε στις τελευταίες του στιγμές, με αφορμή των αποκαλύψεων της δεύτερης μητέρας του στην Ζήνα Κουτσελίνη.

Η Στέλλα Μιζεράκη, παραχώρησε συνέντευξη στην δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου και έκανε αποκαλύψεις, ενώ απάντησε και στο αν δέχτηκε τελικά πρόταση γάμου από τον Πάνο Ζάρλα.

«Ήταν επιλογή μου να μην αναφερθώ σε λεπτομέρειες για τη βραδιά των γενεθλίων του ούτε για το πώς περάσαμε, ούτε τι ειπώθηκε. Πιστεύω ότι κάποια πράγματα είναι πολύ προσωπικά…» είπε μεταξύ άλλων.

Πάνος Ζάρλας: Το βίντεο από το πάρτι γενεθλίων πριν το μοιραίο τροχαίο! Προκαλεί ανατριχίλα η εικόνα του!

Ένα βίντεο από το πάρτι γενεθλίων του Πάνου Ζάρλα, λίγες ώρες πριν το μοιραίο τροχαίο ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Η εικόνα του προκαλεί ανατριχίλα.

Ο νικητής του Power of love, μέσα από τα μάτια της δεύτερης "μάνας" του. Η γυναίκα που έζησε κοντά του τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής του.

Ξεφτίλα δίχως όρια με τον Πάνο Ζάρλα! Φωτογραφία με το άψυχο κορμί του στην άσφαλτο...

«Είχαμε κανονίσει να κάνουμε τα γενέθλια με τη Στέλλα. Δυο μήνες πριν. Θα ερχόταν η μαμά του. Θα ήμασταν κάποιοι φίλοι και φίλες στο μαγαζί. Ο Πάνος ήρθε υπέρλαμπρος όπως πάντα. Ήταν πολύ ευτυχισμένος. Διασκεδάσαμε πάρα πολύ» είπε μεταξύ άλλων η Αμαλία Θερμογιάννη.