Δημήτρης Σταρόβας: «Έχασα ένα κομμάτι του εαυτού μου» - Συγκινεί για τον θάνατο του Μαχαιρίτσα μετά την κηδεία!

Η απώλεια που του στοίχισε και η κατάθλιψη!

Δημήτρης Σταρόβας: «Έχασα ένα κομμάτι του εαυτού μου» - Συγκινεί για τον θάνατο του Μαχαιρίτσα μετά την κηδεία!

Συγκινεί ο Δημήτρη Σταρόβας για τον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, μετά την κηδεία του. «Έχασα ένα κομμάτι του εαυτού μου», είπε.

Ο ηθοποιός, είχε τις καλύτερες σχέσεις με τον αείμνηστο τραγουδιστή. Εκτός από συνεργάτες για χρόνια, ήταν και πολύ καλοί φίλοι.

Ο Δημήτρης Σταρόβας, μίλησε στο Happy Day, τόσο για τον θάνατο του, όσο και για την κατάθλιψη, αλλά και την συνεργασία του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Θα ήθελα να είμαι στην εκπομπή του Γρηγόρη. Πέρα από τη συνεργασία μας έχουμε και μια αδελφική σχέση. Αλλά δεν γινόταν γιατί είχα παράσταση Δευτέρα και Τρίτη, τα γυρίσματα του The 2night Show ήταν Δευτέρα… Είμαι ο μόνος που άντεξε 4 σεζόν με τον Γρηγόρη, θα πρέπει να… βραβευτώ γι’ αυτό.

Η απώλεια είναι απώλεια, πόσω μάλλον όταν χάνεις έναν άνθρωπο που για πάνω από 25 χρόνια ήταν και συνεργάτης και φίλος… Έχουμε ζήσει φοβερά πράγματα, έχω να θυμάμαι γέλια, ιστορίες, προβληματισμούς, τις ίδιες ανησυχίες…

Ήταν ένας πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος, δημιουργικός, είχε μια πολύ αληθινή προσέγγιση στη μουσική κυρίως, αλλά και στα πράγματα γενικότερα. Νομίζεις ότι χάνεις ένα κομμάτι του εαυτού σου, σαν να είναι ψέμα, σου παίρνει και καιρό να το συνειδητοποιήσεις.

Και τώρα έχω κατάθλιψη. Πιστεύω ότι όλοι άνθρωποι έχουμε, αρκεί να μην είναι σε βαθμό ανησυχητικό. Έχω κι εγώ τις… στιγμές μου, αλλά προσπαθώ να το ξεπερνάω. Μ’ αρέσει και το χιούμορ και βοηθάει πολύ. Δεν θα έκανα πολιτικό γάμο, το θεωρώ φλώρικο», είπε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Δημήτρης Σταρόβας: Συγκινούν τα λόγια του μετά την κηδεία του Μαχαιρίτσα - «Είχα μιλήσει μαζί του μόλις...»!

Συγκινούν τα λόγια του Δημήτρη Σταρόβα μετά την κηδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. «Είχα μιλήσει μαζί του μόλις δυο ημέρες πριν...», είπε.

Χθες το μεσημέρι, φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές του τραγουδιστή σε κλίμα βαρύ πένθους τον οδήγησαν στην τελευταία του κατοικία.

Ο τραγουδιστής αλλά και ηθοποιός, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR και αναφέρθηκε στον αείμνηστο τραγουδιστή.

«Είναι αυτό το ξαφνικό που σε σοκάρει. Έχω μόνο να θυμάμαι πράγματα απίστευτα. Ήταν σαν μικρό παιδί. Λειτουργούσε αμιγώς με το συναίσθημα. Είχα μιλήσει μαζί του μόλις δύο ημέρες πριν τον θάνατό του. Λέγαμε να έρθει να δει την παράσταση που παίζω.

Δεν είχε παραπονεθεί το τελευταίο διάστημα για την υγεία του, και τελευταία ήταν σε μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής του και σε ψυχολογικό επίπεδο. Ήταν αναπάντεχο. Ο Λαυρέντης έφυγε από τη ζωή στον ύπνο του. Και δίπλα να ήταν το ασθενοφόρο δεν θα μπορούσε να αλλάξει κάτι.

Σε ραδιόφωνα, σε αυτοκίνητα, σε ταξί, παντού παίζονταν τραγούδια του Λαυρέντη. Αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο… δεν απαλύνει τον πόνο βέβαια, αλλά έχει το μεγαλείο του. Σε κάνει να νιώθεις ότι ήταν ένα άνθρωπος που αν μη τι άλλο δεν πέρασε μάταια από αυτόν τον κόσμο! Είναι πολύ σημαντικό να κάνεις αυτό που αγαπάς και να επηρεάζεις ανθρώπους, γενιές ολόκληρες».

Δημήτρης Σταρόβας: Ξέσπασε σε κλάματα επί σκηνής για τον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα! (Βίντεο)

Σε κλάματα ξέσπασε επί σκηνής ο Δημήτρης Σταρόβας, για τον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, με τον οποίο ήταν πολύ καλοί φίλοι.

Χθες, πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Πέτρας η θεατρική παράσταση «Toc Toc» και στο τέλος της, ο ηθοποιός θέλησε να πει λίγα λόγια για τον αείμνηστο τραγουδιστή.

Ο Δημήτρης Σταρόβας με σπασμένη φωνή, αποκάλυψε πως, πριν πεθάνει είχε μιλήσει με τον Λαυρέντη για να κανονίσουν πότε θα πάει να δει την παράσταση.

Τη συγκινητική στιγμή κατέγραψε σε βίντεο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου γράφοντας για τον φίλο του Δημήτρη στην λεζάντα: «Ο Δημήτρης ειναι σάν αδερφός μου… έχουμε περάσει και εχουμε ζησει πολλα πράγματα, και θα ζήσουμε και αλλα τόσα πρώτα ο Θεός… δεν τον είχα δεί ποτέ να κλαίει… και χθές έκλαψε για τον φίλο του τον Λαυρέντη… με έκανες και έκλαψα και εγώ αδερφέ μου… ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ… ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΛΑΥΡΕΝΤΗ»