Μιμή Ντενίση: Αυτό είναι το εντυπωσιακό της σπίτι στον Θεολόγο! Η φοβερή πισίνα (Βίντεο)

Απίθανη κατοικία!

Μιμή Ντενίση: Αυτό είναι το εντυπωσιακό της σπίτι στον Θεολόγο! Η φοβερή πισίνα (Βίντεο)

Η Μιμή Ντενίση μας έδειξε το εντυπωσιακό της σπίτι στον Θεολόγο με την φοβερή πισίνα που διαθέτει!

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό του ΑΝΤ1!

Η Μιμή Ντενίση είπε αρχικά: «Στον Θεολόγο ήρθα τυχαία! Ήρθα πρώτη φορά διακοπές στο σπίτι της Αλίκης κι όταν πήγα στο εξοχικό της τρελάθηκα! (...)Η Αλίκη ήταν πάντα άλλος άνθρωπος από αυτό που βλέπαμε στις εκπομπές. Εδώ στο εξοχικό της ήταν μόνιμα με σορτς και πολύ αντιηλιακό».

Και συνέχισε: «Μ' αρέσει να ασχολούμαι με το μποστάνι, μπορώ να είμαι με μια γαλότσα όλη μέρα. Θυμάμαι όταν φτιάχναμε το σπίτι και μου έλεγαν να βάλω μάρμαρο, ενώ εγώ ήθελα πλάκες γιατί θα έχει λάσπες. Βγαίνω με το σορτς μου και ποτίζω. Εδώ έρχομαι και γράφω, εδώ γράφτηκε και η "Σμύρνη". Έχει πάντα ηρεμία. Τις ώρες που γράφω θέλω να έχω την μουσική μου, κυρίως κλασσική ή τζαζ. Τις άλλες ώρες ακούω τα πάντα».

Λάκης Λαζόπουλος: Στο εστιατόριο με τη Μιμή Ντενίση! Οι φωτογραφίες-ντοκουμέντο!

Σχετικά με τον πρώην σύζυγό της, Σωτήρη Πολύζο είπε: «Το σπίτι αυτό το έχει ζήσει ο Σωτήρης Πολύζος και άμα θέλω να μαλώσω με κάποιον εργάτη τον βάζω μπροστά και "λέω ήρθε ο άνδρας μου, ναι είμαι η κυρία του Σωτήρη". Έρχεται πολύ συχνά εδώ και παίζει μπιρίμπα με την μαμά μου».

Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό!

Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό!

Θα μπορούσε κανείς να πιστέψει ότι αυτή η οικία βρίσκεται κάπου στο εξωτερικό και σε ανήκει σε κάποιον σταρ του Χόλιγουντ όμως όχι! Βρίσκεται στην Ελλάδα και ανήκει σε μία σταρ του Ελληνικού θεάτρου!

Ο λόγος για την Μιμή Ντενίση η οποία αυτό το διάστημα κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις που είχε τον χειμώνα και ανακτά δυνάμεις για όλα όσα έρχονται από τη νέα σεζόν.

Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό!

Η πασίγνωστη ηθοποιός έχει έναν προσωπικό παράδεισο, όπως η ίδια λέει, που δεν είναι άλλος από το σπίτι της στον Θεολόγο.

Η εξοχική κατοικία της Μιμής Ντενίση είναι πραγματικά παραδεισένια, γεγονός που αποδεικνύει και η δημοσίευση που έκανε η ηθοποιός πριν από λίγες ώρες στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Στην λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά:

«Θεολόγος. Ο Παράδεισός μου. Μόνο εδώ ησυχάζω απ’ όλα»!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό!

Μιμή Ντενίση: Δεν δίστασε και τον χαστούκισε δημόσια! «Με πρόσβαλλε...»!

Δεν δίστασε και τον χαστούκισε δημόσια η Μιμή Ντενίση, αφού όπως είπε την πρόσβαλλε. Η ηθοποιός σε συνέντευξη της αποκάλυψε το άγνωστο αυτό περιστατικό.

Η ίδια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Όλα λάθος» του Πέτρου Κωστόπουλου και δεν δίστασε να αναφερθεί σε άγνωστα περιστατικά της ζωής της.

Η Μιμή Ντενίση αποκάλυψε ότι αν ένας σύντροφος της δεν είναι σεξιστής, κάνει πίσω σε κάποια θέματα. Μάλιστα, είπε: «Είμαι στρατηγός η ίδια πια, δεν είμαι κόρη στρατηγού». Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι έχει χαστουκίσει δημόσια κάποιον που τη πρόσβαλλε. «Χαστούκισα κάποιον που με πρόσβαλε και είπε ψέματα. Πήγα στον χώρο που ήταν, σε δημόσιο, και του έριξα ένα χαστούκι».

undefined

Μιμή Ντενίση: Με μαγιό και χωρίς ίχνος ρετούς! Όλη η αλήθεια για το κορμί της!

Έχετε δει πώς είναι στα αλήθεια το κορμί της Μιμής Ντενίση, χωρίς ίχνος ρετούς και φορώντας το μαγιό της;

Αυτή είναι η πραγματικότητα για τη σιλουέτα της γνωστής ηθοποιού!

Η Μιμή Ντενίση βρίσκεται για διακοπές και πρόσφατα ανέβασε φωτογραφίες από τις στιγμές χαλάρωσης που πέρασε στα νησιά!

Η ηθοποιός πόζαρε με το ολόσωμο μαγιό της και μας έδειξε το σώμα της χωρίς ίχνος ρετούς!

Παρά τα 65 της χρόνια η Μιμή Ντενίση δεν έχει κανένα κόμπλεξ να φωτογραφίζει το σώμα της και μπράβο της!

Μιμή Ντενίση: Με μαγιό και χωρίς ίχνος ρετούς! Όλη η αλήθεια για το κορμί της!Μιμή Ντενίση: Με μαγιό και χωρίς ίχνος ρετούς! Όλη η αλήθεια για το κορμί της!

Μιμή Ντενίση: Αγνώριστη η ηθοποιός! Τι πείραξε στο κεφάλι της;

Αγνώριστη είχε ποζάρει η ηθοποιός Μιμή Ντενίση έχοντας μαύρα αντρικά μαλλιά.

Από παλιά, ήταν πολύ κομψή, ενώ της άρεσε να περιποιείται τον εαυτό της.

Βλέποντας μια φωτογραφία από το παρελθόν της, την βλέπουμε εντελώς αγνώριστη να ποζάρει με αγορέ μαλλιά, ωστόσο πάντα με αέρα γυναίκας.

Η ηθοποιός με καρό ταγέρ πόζαρε στον καναπέ του σπιτιού της κάπου μέσα στη δεκαετία του ’90 με μοιραίο ύφος στον φωτογραφικό φακό.

undefined

Μιμή Ντενίση: Αποκάλυψη για το YFSF! Τι συνέβη μεταξύ των παικτών στα παρασκήνια;

Η Μιμή Ντενίση λίγο μετά τον τελικό, έκανε μια αποκάλυψη για το YFSF! Τι συνέβη μεταξύ των παικτών στα παρασκήνια;

Η ίδια, μετά την αυλαία του «Your face sounds familiar» έγραψε δύο λόγια στο instagram γι’αυτή της την εμπειρία και δεν μάσησε τα λόγια της!

«Τελείωσε λοιπόν το @yfsf χωρίς σχεδόν να το καταλάβω. Ήταν για μένα μια υπέροχη εμπειρία. Όταν πήγα φανταζόμουν ένα διασκεδαστικό show που θα περνούσα ευχάριστα. Αντί γι’ αυτό βρέθηκα σε μια απίστευτη παραγωγή πανάκριβη αλλά κυρίως προσεγμένη κ καλόγουστη.

Γιατί πολύ εύκολα τέτοιου είδους shows γίνονται κιτς. Η ατμόσφαιρα ήταν τόσο θετική κ ανάμεσα στους παίκτες …που δεν είχαν ποτέ.. αλήθεια σας λέω, αντιζηλίες κ ανάμεσα σε όλους τους συντελεστές. Γι’ αυτό κ ήρθα πολύ κοντά με ανθρώπους που δεν γνώριζα κ μ ‘άλλους που γνώριζα λίγο. Περάσαμε μοναδικές στιγμές βλέποντας τους παίκτες να ανοίγονται κ να ανθίζουν. Κ να σας πω κάτι; όσο πιο θετικά κ με αγάπη αντιμετωπίζεις κάποιον τόσο πιο πολύ ανοίγεται κ ανακαλύπτει τις δυνατότητες του. Η Μαρία, ο Γιώργος ο Αλέξης, ο Δημήτρη, γίναμε μια παρέα στα γυρίσματα αγαπημένη κ ταιριαστή ..που πιστεύω άρεσε στον κόσμο. Ευχαριστώ πάρα πολύ την στυλίστρια μου @effie_sourelli τον κομμωτή μου @ stefanos.vasilakis την μακιγιέζ μου@gogonikiforaki που επιμεληθήκαν την εικόνα μου με αληθινή αγάπη. Κι ευχαριστώ βέβαια τον @ant1 κ το φοβερό επιτελείο του…μα πάνω απ’ όλα τον κόσμο που μας τίμησε κάνοντας την εκπομπή μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς. Μιμή» έγραψε στην λεζάντα! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

H ανάρτηση που έκανε η Μιμή Ντενίση για το YFSF