Νέα εγκυμοσύνη στο Παλάτι: Περιμένει ξανά παιδί;

Τι λένε οι φήμες;

Νέα εγκυμοσύνη στο Παλάτι: Περιμένει ξανά παιδί;

Νέα εγκυμοσύνη προέκυψε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ; Τι απαντούν στις φήμες που έχουν διαρρεύσει για την άφιξη νέου βασιλικού μέλους;

Η είδηση ήρθε από την Ισπανία!

Συγκεκριμένα έγινε γνωστό μέσω της ισπανικής τηλεόρασης πως η Κέιτ Μίντλετον θα ανακοινώσει σε σύντομο χρονικό διάστημα την τέταρτη εγκυμοσύνη της!

Πού υποστήριξαν οι Ισπανοί το ρεπορτάζ; Πως η Κέιτ εμφανίστηκε με νέο χτένισμα στην πρώτη σχολική μέρα των παιδιών της, κάτι που είχε κάνει και στις προηγούμενες εγκυμοσύνες της!

Baby boom! Γέννησε γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια!

«Κάθε φορά που η Δούκισσα αλλάζει την εμφάνισή της, ανακοινώνει πως είναι έγκυος μετά από λίγες ημέρες», ανέφερε η ρεπόρτερ και συμπλήρωσε πως η Κέιτ "έκλεισε" όλες τις βασιλικές τις υποχρεώσεις μέχρι να γεννήσει!

Για να δούμε αν τελικά ισχύει...

Πασίγνωστη τραγουδίστρια είναι έγκυος;

Πασίγνωστη τραγουδίστρια λέγεται ότι είναι έγκυος! Είναι αλήθεια ή μόνο φήμες!

Η δήλωση που έκανε η ίδια και προκάλεσε πολλά ερωτηματικά!

Ο λόγια για την Ριάνα, η οποία δήλωσε ότι «θα φέρει στον κόσμο μια μαύρη γυναίκα» κατά τη διάρκεια συνέντευξης της στον Χορό του ιδρύματός της Diamond Ball στη Νέα Υόρκη.

undefined

Η ατάκα της Rihanna δίχασε τον κόσμο των social media. Κάποιοι τη συνεχάρησαν για την εγκυμοσύνη της, ενώ άλλοι δήλωναν απογοητευμένοι γιατί δεν είναι «οι πατέρες του αγέννητου παιδιού».

«Είμαι μια μαύρη γυναίκα. Ήρθα στον κόσμο από μια μαύρη γυναίκα, που την έφερε στον κόσμο μια άλλη μαύρη γυναίκα και πρόκειται να φέρω στον κόσμο μια μαύρη γυναίκα.

Η μητέρα μου είναι ένα απίστευτο παράδειγμα ανθρώπου που αγωνίστηκε για να ξεπεράσει τα εμπόδια της ζωής. Είμαι σίγουρη ότι το έμαθε αυτό από τη δική της μητέρα. Είμαστε αψεγάδιαστες, είμαστε ιδιαίτερες και ο κόσμος πρέπει να το αποδεχθεί», ανέφερε.

Baby Boom! Γνωστή παρουσιάστρια γέννησε!

Baby Boom για γνωστή παρουσιάστρια! Γέννησε και το αποκάλυψε με μια φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram!

Για ποια πρόκειται;

Η Christina Anstead και ο Ant Anstead, την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου καλωσόρισαν στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Να υπενθυμίσουμε πως η Christina, έχει άλλα τρία παιδιά από προηγούμενο γάμος της, τα οποία ήταν κατενθουσιασμένα για τον ερχομό του μικρούλη!

Baby Boom! Γνωστή παρουσιάστρια γέννησε!

Η επιτυχημένη παρουσιάστρια της εκπομπής “Flip or Flop”, αποκάλυψε πριν μερικές ημέρες μέσω Instagram, πως την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου είχε προγραμματίσει την καισαρική για την γέννηση του μικρούλη.

Έτσι λοιπόν, όταν γεννήθηκε ο γιος της, έσπευσε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους τα ευχάριστα νέα, με μία τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία.

Baby boom στην Ελληνική showbiz! Γέννησε γνωστή τραγουδίστρια!

Baby boom στην Ελληνική showbiz! Γέννησε γνωστή τραγουδίστρια και δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου μέσα από το μαιευτήριο.

Μεγάλωσε την οικογένεια της κατά ένα μέλος, αφού έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Γέννησε γνωστή τραγουδίστρια

Ο λόγος για πρώην παίκτρια του Χ-factor και νυν συνεργάτιδα της Έλενας Παπαρίζου, αφού για τρεις συνεχόμενες σεζόν ήταν η coach της ομάδας της

Τα τελευταία χρόνια, η Ελένη Αλεξανδρή απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς έχει αφιερωθεί στην οικογένεια της.

Γέννησε γνωστή τραγουδίστρια

Baby boom! Γέννησε γνωστή τραγουδίστρια! Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου!

Baby boom! Γέννησε γνωστή τραγουδίστρια και δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου!

Η ίδια έγινε για τρίτη φορά μαμά και με τον σύζυγό της, πλέον σε πελάγη ευτυχίας, αφού βλέπουν την οικογένεια τους να μεγαλώνει και να τους προσφέρει χαμόγελα.

Ο λόγος για την τραγουδίστρια Alanis Morissette και τον σύζυγό της, Mario Treadway οι οποίοι μοιράστηκαν στο Instagram την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου.

Γέννησε γνωστή τραγουδίστρια

Baby boom! Παίκτρια ριάλιτι γέννησε μέσα στη ντουλάπα του σπιτιού της!

Η 45χρονη καλλιτέχνης με τον σύζυγό της Mario Treadway είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και επέλεξαν να γνωστοποιήσουν το γεγονός με μια φωτογραφία του νεογέννητου, στον προσωπικό της λογαριασμό instagram.

«Και νάτος! Ο Winter Mercy Morissette-Treadway», έγραψε στη λεζάντα της, αποκαλύπτοντας πως γέννησε αγοράκι.

Γέννησε γνωστή τραγουδίστρια