Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Άνοιξε πυρ» κατά Λιάγκα και Παπανώτα! «Για τέτοια ζεις, για να δημιουργείς εντάσεις και ίντριγκα»!

«Να είσαστε έτοιμοι να βγουν στη φόρα...»!

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Άνοιξε πυρ» κατά Λιάγκα και Παπανώτα! «Για τέτοια ζεις, για να δημιουργείς εντάσεις και ίντριγκα»!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου «άνοιξε πυρ» κατά του Γιώργου Λιάγκα και Δημήτρη Παπανώτα! Μεταξύ άλλων είπε «Για τέτοια ζεις, για να δημιουργείς εντάσεις και ίντριγκα»!

Ακόμη μια τηλεοπτική κόντρα φαίνεται πως μόλις ξεκίνησε.

Η μία πλευρά αποτελείται από τον Γιώργο Λιάγκα και τον Δημήτρη Παπανώτα και η άλλη από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Γιώργο Λιανό.

Ποια ήταν όμως η αφορμή για αυτήν την νέα κόντρα; Η παρουσίαση του The Voice, το παρασκήνιο για το ποιος θα αναλάβει τελικά το σόου, τα σχόλια που έκανε στον αέρα ο ένας Γιώργος για τον άλλον Γιώργο και το ξέσπασμα του Γρηγόρη, ήταν όλα αυτά που συντέλεσαν την αρχή του «πολέμου»!

Ο Γιώργος Λιάγκας και ο Δημήτρης Παπανώτας, μέσα από την εκπομπή στον ΣΚΑΪ, δεν ήταν και πολύ υπέρ στην ικανότητα του Λιανού για την παρουσίαση του σόου.

Η απάντηση ήρθε στην συνέχεια μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή Αρναούτογλου – Λιανού, όπου ο Γρηγόρης ξέσπασε εναντίον του Λιάγκα.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Για τέτοια ζεις Λιάγκα! Να δημιουργείς εντάσεις, να δημιουργείς πάθη, να δημιουργείς εκνευρισμό, μίση και ίντριγκα. Δεν χόρτασες; Δύο χρόνια ήσουν εκτός, τώρα τα πήρες όλα. Άσε και κανέναν άλλον να φάει ψωμάκι. Ξέρω ότι τρελαίνεστε για τέτοια. Παπανώτα ζεις για να κοντράρεσαι, για να έχεις ψωμί να μιλάς. Την επόμενη φορά δεν θα είμαστε καταγγελτικοί. Αν ξαναπειράξετε τον Λιανό, να είσαστε έτοιμοι να βγουν στη φόρα πράγματα που δεν είστε έτοιμοι να τα ακούσετε»!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η τυχαία συνάντηση με κορυφαίο όνομα της Αμερικής και ο διάλογος που είχαν!

Μια τυχαία συνάντηση είχε στην Αμερική ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Έκανε έναν απίστευτο διάλογο με κορυφαίο όνομα της showbiz στην χώρα.

Ο παρουσιαστής καθημερινά μοιράζεται πολλές στιγμές της καθημερινότητας του, ειδικά τώρα που κάνει διακοπές στην χώρα που "δεν κοιμάται ποτέ".

Μάλιστα, αποκάλυψε στους διαδικτυακούς του φίλους ότι είχε μια συνάντηση με τον Andrew Zimmern στη Νέα Υόρκη και μίλησε για την Ελλάδα.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η φωτογραφία από το Survivor και το δημόσιο μήνυμα του!

«ANDREW ZIMMERN τόν συναντησα στην Νεα Υορκη και τα είπαμε για τήν Ελλαδα, μου ειπε για το κοκορέτσι και ανταλλάξαμε απόψεις, ενας υπεροχος ταλαντουχος τυπος που ταξιδευει με το TRAVEL CHANNEL ολο τον κόσμο και δοκιμάζει τα πάντα... ο Andrew είναι chef..restaurateur,culinary expert, tv personality, radio personality ,, γενικά ειναι Φοβερός», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας τους.

Γρηγόρης Αρναούτογλου Αμερική

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η φωτογραφία από το παρελθόν και το δημόσιο μήνυμα! «Μην αφήνετε κανέναν...»!

Μια φωτογραφία από το παρελθόν δημοσίευσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και θέλησε να στείλει ένα δημόσιο μήνυμα. «Μην αφήνετε κανέναν...», έγραψε μεταξύ άλλων.

Ο παρουσιαστής, μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία από τα παλιά και ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς του φίλους για τις φωτογραφίες που του στέλνουν και του θυμίζουν όμορφες στιγμές.

Παράλληλα τους είπε να χαίρονται κάθε στιγμή του καλοκαιριού. Συγκεκριμένα, έγραψε στη λεζάντα του:

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ζητάει άμεση βοήθεια ο παρουσιαστής! Η δημόσια έκκλησή του!

«Μου στέλνετε φωτογραφίες από το παρελθόν και με κάνετε να θυμάμαι ωραίες στιγμές… καλά να περνάτε παιδιά, μην αφήσετε καθόλου ούτε μια ώρα καλοκαιρινή χωρίς να την ζήσετε στο φουλ βλέπω τον Σεπτέμβρη να φτάνει...».

Γρηγόρης Αρναούτογλου νέος