Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Γιόρτασε τα χαρμόσυνα νέα δυο ημέρες νωρίτερα! Το party μέχρι πρωίας!

Στιγμές χαράς για την παρουσιάστρια!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Γιόρτασε τα χαρμόσυνα νέα δυο ημέρες νωρίτερα! Το party μέχρι πρωίας!

Τα χαρμόσυνα νέα γιόρτασε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δυο ημέρες νωρίτερα με ένα party μέχρι πρωίας, μαζί με τις φίλες της.

Η παρουσιάστρια κλείνει τα 31 της το Σάββατο και έκανε ένα μικρό pre-birthday party για να γιορτάσει το γεγονός ότι μεγαλώνει.

Αρχικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε τα πρώτα δώρα που δέχτηκε από αγαπημένα της πρόσωπα, ενώ στην συνέχει από την βόλτα με τις φίλες της. Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έκανε την αλλαγή με νέο μαλλί!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μαζί με τις κολλητές της το "γλέντησε" μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, αφού μια φορά γίνεσαι 31.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γενέθλια

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γενέθλια

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γενέθλια

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γενέθλια

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τρολάρει για τα κιλά που πήρε στις διακοπές!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αυτοτρολάρεται για τα κιλά που πήρε στις καλοκαιρινές διακοπές της!

Η φωτογραφία και το μήνυμα που "ανέβασε" η παρουσιάστρια στο instagram!

H Kωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει δείξει πως διαθέτει χιούμορ και αυτό έκανε με την τελευταία της ανάρτηση στο instagram!

"Ανέβασε", λοιπόν, μία φωτογραφία όπου θέλησε να τρολάρει τον εαυτό της για τα κιλά που πιθανότατα πήρε στις καλοκαιρινές της διακοπές!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι "αιχμές" για τον περίγυρό της από πρώην συνεργάτιδά της!

«Ρε τι πεθύμησα τώρα; Να βάλω ένα τζιν χωρίς προσπάθεια», ήταν το μήνυμά της!

undefined

Παρουσιάστρια και πρώην παίκτρια του Survivor προκάλεσε "σεισμό" με την πίσω όψη της... Υπάρχει αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό!

Η κάμερά μας ήταν εκεί και την απαθανάτισε πιο καυτή και ανανεωμένη από ποτέ!

Με άκρως σέξι διάθεση αποφάσισε να αποχαιρετήσει το καλοκαίρι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ανεβάζοντας για ακόμα μία φορά τη θερμοκρασία στις παραλίες της Μυκόνου Συγκεκριμένα, ο φακός του YOU τη συνάντησε στην Ψαρρού να κάνει τις τελευταίες της βουτιές στο «Kensho» και να τραβάει πάνω της τα... ανυποψίαστα αντρικά βλέμματα με το μαυρισμένο κορμί της. Αφορμή για το πρόσφατο ταξίδι της στο νησί στάθηκε ο γάμος του Γρηγόρη Καπόπουλου (γιο του γνωστού γκαλερίστα Βαγγέλη Καπόπουλου) και της Νικολέττας Βέτση, εκείνη ωστόσο εμφανίστηκε χωρίς αντρική συντροφιά.

Αποκλειστικό: Παρουσιάστρια και πρώην παίκτρια του Survivor προκάλεσε

Αποκλειστικό: Παρουσιάστρια και πρώην παίκτρια του Survivor προκάλεσε

Όπως μας μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, στο γαμήλιο τραπέζι καθόταν με φίλες της, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ήταν μόνη της καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής της στη Μύκονο, παρ' ότι τα δημοσιεύματα τη θέλουν να έχει έρθει κοντά με τον δικηγόρο Κωνσταντίνο Λιάπη (ανιψιό του πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας Μιχάλη Λιάπη). Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι η ανέκαθεν κρυψίνους Κωνσταντίνα δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει κάτι σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα, θέλοντας να κρατήσει χαμηλούς τόνους στα προσωπικά της αυτό το διάστημα.

Αποκλειστικό: Παρουσιάστρια και πρώην παίκτρια του Survivor προκάλεσε

Αποκλειστικό: Παρουσιάστρια και πρώην παίκτρια του Survivor προκάλεσε

Η Κωνσταντίνα επέλεξε ολόσωμο μαγιό, παρόμοιο θα βρείτε στην Beachwear Collection Queen Dina x Madleine Gold.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το άγνωστο περιστατικό την μέρα που έφευγε για το Survivor! (βίντεο)

Ένα άγνωστο περιστατικό αποκάλυψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

H παρουσιάστρια, η οποία όταν βρισκόταν στο Survivor 2... "βαφτίστηκε" Queen Ντίνα από τους θαυμαστές της, έζησε ένα μεγάλο άγχος την μέρα που έμπαινε στο αεροπλάνο για να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε στον "αέρα" του My Style Rocks 2 πως την ημέρα που έφευγε για να πάει να διαγωνιστεί στους στίβους μάχης του Survivor η μητέρα της έκανε χειρουργείο και συγκεκριμένα στο γόνατο της.

Η Queen Ντίνα ενώ είχε δίπλα της την Εύα Μπάση, η οποία είχε ως concept "πάω να γνωρίσω την πεθερά μου που είναι στο νοσοκομείο γιατί έκανε χειρουργείο στο γόνατο" βρήκε αφορμή και το εκμυστηρεύτηκε στους τηλεθεατές!