Φαίη Σκορδά: Παραλίγο να πέσει στα σταφύλια! Την κράτησαν οι συνεργάτες της! (Βίντεο)

Ξέσπασε σε γέλια η παρουσιάστρια!

Φαίη Σκορδά: Παραλίγο να πέσει στα σταφύλια! Την κράτησαν οι συνεργάτες της! (Βίντεο)

Παραλίγο να πέσει στα σταφύλια η Φαίη Σκορδά. Στο τσακ την έπιασαν οι συνεργάτες της στον αέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1.

Η παρουσιάστρια είχε καλεσμένους στην εκπομπή της έναν γυναικείο συνεταιρισμό όπου ξενάγησε τους τηλεθεατές στα παραδοσιακά προϊόντα του σταφυλιού.

Μάλιστα, στην εκπομπή πατούσαν σταφύλια για να βγάλουν το χυμό τους. Μαζί με την κοπέλα του συνεταιρισμού «έπιασε» δουλειά και η Φαίη Σκορδά με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Άρη Καβατζίκη.

Φαίη Σκορδά: Αυτή η αυτοκινητάρα της ανήκει! Είναι σαν τεθωρακισμένο! Δείτε φωτογραφίες!

Έτσι λοιπό, την ώρα που η παρουσιάστρια χόρευε και έκανε μια στροφή, γλίστρησε με αποτέλεσμα να πέσει και στο τσακ να την πιάσουν για να μην ακουμπήσει πάνω στα σταφύλια.

Όπως ήταν επόμενο, η παρουσιάστρια γέλασε, αφού είναι γνωστή πως είναι απρόσεκτη. Μάλιστα, η ομάδα της, της είχε φτιάξει την περασμένη σεζόν ένα βιντεάκι με όλες της φορές που έχει κάνει "ζημιά".

Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά: Μάχη γιγάντων! Τι είπαν τα νούμερα;

Μάχη γιγάντων δίνεται πλέον καθημερινά μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά! Τι είπαν τα νούμερα τηλεθέασης για την Τετάρτη 18/9;

Το Youweekly.gr, όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα θα σας αποκαλύψει πρώτα τα ποσοστά! Το Πρωινό τόσο στην πρεμιέρα όσο και την δεύτερη ημέρα προβολής είχε προβάδισμα στην τηλεθέαση, όπως την Τετάρτη συνέβη η ανατροπή.

Παρ'ότι ο ΑΝΤ1 στάθηκε πάλι στην κορυφή με γενικό 17,9, στα τέταρτα που ήρθε αντιμέτωπο με το ΣΚΑΙ και την εκπομπή του Λιάγκα που έπιασε σύνολο 19,1 υπήρξε η ανατροπή.

Αναλυτικά τα τέταρτα των εκπομπών:

Λιάγκας:

21,8

22,2

20,5

20,7

17,7

16,7

14,8

Σκορδά:

20,6

21,6

21

14,3

16,6

19,9

20,7

18,2

15,5

15

Γιώργος Λιάγκας: Η ατάκα του για την εμφάνιση της Φαίης Σκορδά! "Είναι πολύ..." (Βίντεο)

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε την εμφάνιση της Φαίης Σκορδά, με τον παρουσιαστή να εντυπωσιάζεται από την πρώην σύζυγό του.

Η ατάκα που είπε στην εκπομπή του "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα".

Πλάνα από την εκδήλωση του ΑΝΤ1 και την εμφάνιση της Φαίης Σκορδά έπαιξαν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ, με τον παρουσιαστή να σχολιάζει την πρώην σύζυγό του

«Εδώ είναι η Φαίη Σκορδά. Πολύ όμορφη. Το κόνσεπτ ήταν η Φαίη Σκορδά και ο Χατζηνικολάου να είναι μπαργούμαν και μπάρμαν αντίστοιχα.

Μας έχει παντρέψει ο Νίκος Χατζηνικολάου και μας έχει βαφτίσει τον Γιάννη. Του πάει πολύ. Και ο Αρνιακός ήταν μπάρμαν. Το καλύτερο ήταν ο Γιώργος Παπαδάκης που ήταν παρκαδόρος», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα»: Ακόμη μια συνεργάτιδα της Σκορδά στο πλατό! (Βίντεο)

Ακόμη μια πρώην συνεργάτης της Φαίης Σκορδά βρίσκεται στο πλατό της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» που προβάλλεται στον ΣΚΑΙ.

Μετά την μεταγραφή της Έλενας Τρυφίδου, της πήρε ακόμη μια δημοσιογράφο που βλέπαμε το 2018 στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Την αποκάλυψη έκανε σήμερα, στον αέρα, αφού δεν το γνωρίζαμε!

Ο λόγος για την Κλεοπάτρα Πατλάκη, η οποία πριν την Φαίη Σκορδά, βρισκόταν στο Epsilon με την Χριστίνα Λαμπίρη.

Γιώργος Λιάγκας: Ποια Σκορδά; Με αυτή την γυναίκα θα ξεσπάσει τηλεοπτικός πόλεμος!

Ο Γιώργος Λιάγκας έρχεται και θα ξεσπάσει τηλεοπτικός πόλεμος αλλά όχι με την Φαίη, όπως όλοι περίμεναν... Ποια Σκορδά βρε παιδιά; Αυτή είναι η γυναίκα που θα "μάχεται" καθημερινά...

Από την αρχή που λεγόταν πως ο παρουσιαστής θα πήγαινε στον ΣΚΑΙ οι πάντες επικεντρώθηκαν στο ότι θα βρίσκεται απέναντι από την πρώην σύζυγό του αλλά όπως πρώτη σας αποκάλυψα μέσα από το Vanda's blog ο Λιάγκας άσκησε βέτο στον σταθμό και τους είπε πως θα μπει πιο αργά από το Πρωινό...

Γιώργος Λιάγκας: Ποια Σκορδά; Με αυτή την γυναίκα θα ξεσπάσει τηλεοπτικός πόλεμος!

Αυτό, φυσικά, και έγινε δεκτό από τον σταθμό του Φαλήρου κι έτσι ο Λιάγκας θα δίνει καθημερινή μάχη για τα νούμερα τηλεθέασης με την...

Ζήνα Κουτσελίνη στο STAR!

Γιώργος Λιάγκας: Ποια Σκορδά; Με αυτή την γυναίκα θα ξεσπάσει τηλεοπτικός πόλεμος!

Αυτή η "κόντρα" το μόνο σίγουρο είναι πως θα απασχολήσει πολύ γιατί δεν έχουμε ξαναδεί τα δυο αυτά πρόσωπα "μαζί"...

Εσείς ποιος λέτε να κερδίσει; Ας γίνει πρώτα η πρεμιέρα της εκπομπής του και... θα δούμε!