Κατερίνα Γκαγκάκη: Δεν κρατήθηκε και «λύγισε» στον αέρα της εκπομπής! Σκούπιζε τα δάκρυά της! (Βίντεο)

Τι συνέβη;

Κατερίνα Γκαγκάκη: Δεν κρατήθηκε και «λύγισε» στον αέρα της εκπομπής! Σκούπιζε τα δάκρυά της! (Βίντεο)

Η Κατερίνα Γκαγκάκη δεν κρατήθηκε και «λύγισε» τελικά στον αέρα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα»! Σκούπιζε τα δάκρυά της, μπροστά στην κάμερα!

Τι ήταν όμως αυτό που συνέβη και έκανε την δυναμική γυναίκα των media να «σπάσει» on air;

Λίγο πριν παίξουν ένα βίντεο με συνεντεύξεις ηθοποιών της σειράς «Λόγω τιμής», που επιστρέφει μετά από 23 χρόνια, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, η Κατερίνα Γκαγκάκη είπε χαρακτηριστικά:

«Πρέπει να σου πω ότι αυτό είναι που περιμένουμε όσοι το παρακολουθούσαμε. Τη Δευτέρα έχουμε κλείσει όλη μας τη βραδιά για να δούμε αυτό.

Είδαμε τους πάντες, είδαμε τα πρόσωπα που αγαπήσαμε πριν από 20 χρόνια, είδαμε τα καινούργια, φοβερά πράγματα έχουμε να δούμε».

Μόλις ξεκίνησε λοιπόν το βίντεο να παίζει την είδαμε να σκουπίζει τα δάκρυά της εμφανώς συγκινημένη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Αποκλειστικό: Επιστρέφει στην τηλεόραση η Κατερίνα Γκαγκάκη!

Κι όμως, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr επιστρέφει στην τηλεόραση η Κατερίνα Γκαγκάκη!

Μέσα από το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω όλες τις λεπτομέρειες!

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες την τελευταία περίοδο η παρουσιάστρια δέχτηκε πρόταση από δύο, μάλιστα, κανάλια για να επιστρέψει με δικό της talk show!

Βέβαια, όπως μου μετέφερε η ίδια πηγή έχουν γίνει μόνο συζητήσεις και τίποτα δεν είναι σίγουρο αφού οι επαγγελματικές θεατρικές δραστηριότητές της δεν της αφήνουν πολύ ελεύθερο χρόνο!

Αποκλειστικό: Επιστρέφει στην τηλεόραση η Κατερίνα Γκαγκάκη!

Αν πει το ναι σε κάποιο από τα δυο κανάλια, θα το κάνει συμπληρωματικά! Δηλαδή ένα late night show, δύο φορές την εβδομάδα...

Αναμένουμε! Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα σας ενημερώσω, πρώτη φυσικά, μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog!

Βιογραφικό και Ηλικία

Η Κατερίνα Γκαγκάκη έχει γεννηθεί στη Μυτιλήνη και έζησε εκεί μέχρι την ηλικία των πέντε ετών. Στη συνέχεια πήγε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών! Σπούδασε ψυχολογία, Media Perception Management και Image Making και έχει κάνει μεταπτυχιακό στην Κοινωνική Ψυχολογία και Οργανωσιακή Ψυχολογία στο London School of Economics.

Εργάστηκε σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες προσφέροντας σημαντική βοήθεια στην ανάπτυξη της επικοινωνίας και των δημόσιων σχέσεων. Σε ηλικία 28 ετών εργάστηκε στην Vodafone στο τμήμα δημοσίων σχέσεων ως διευθύντρια επικοινωνίας. Από το 2005, βρίσκεται στο χώρο των media και έχει αναλάβει τη θέση της Διευθύντριας Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ. Το 2008 ανέλαβε ρόλο κριτή σε talent shows και τηλεοπτικά προγράμματα όπως το Your Face Sounds Familiar και το X – Factor. Το 2016 παρουσίασε στο Mega Κύπρου το talent show «Like a Star» με κριτές τους Sunny Μπαλτζή, Λάμπη Λιβιεράτο και Πέτρο Πολυχρονίδη. Έχει αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις στη ΜΚΟ Αποστολή της Αρχιεπισκοπής, αξιοποιώντας την πολυετή πείρα της στον κλάδο των δημοσίων σχέσεων, αναδεικνύοντας και προωθώντας ταυτόχρονα το φιλανθρωπικό έργο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Το 2017 την είδαμε στο talent show «Star Academy» στο Epsilon Tv, εκτελώντας χρέη διευθύντριας της σχολής. Ηλικία – Ημερομηνία γέννησης: Η Κατερίνα Γκαγκάκη γεννήθηκε στις 22 Μαΐου 1972, οπότε είναι στα 47.

Δήλωση - αποκάλυψη! «Όλοι γνωρίζουμε ότι τα έχεις με τον Γιάννη Λάτσιο»!

Απίστευτες δηλώσεις έγινα σήμερα στο DOT με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου να λέει στην καλεσμένη της πως, Όλοι γνωρίζουμε ότι τα έχεις με τον Γιάννη Λάτσιο»!.

Σε ποια όμως απευθυνόταν η παρουσιάστρια;

Η Κατερίνα Γκαγκάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στις φήμες που την ήθελαν να βρίσκεται σε σχέση με τον Γιάννη Λάτσιο.

η Νάνσυ Ζαμπέτογλου της είπε γελώντας: «Εξάλλου όλοι γνωρίζουμε ότι τα έχεις με τον Γιάννη Λάτσιο»! «Αλίμονο! Όλη η Ελλάδα άλλωστε!», απάντησε εκείνη. «Ας το πούμε επιτέλους δημόσια!», συνέχισε χαριτολογώντας η Νάνσυ.

Σοβαρεύοντας την κουβέντα, η Κατερίνα Γκαγκάκη ανέφερε: «Αυτό για κάποιο καιρό με ενοχλούσε πάρα πολύ και ενοχλούσε και τους άντρες με τους οποίους ήμουνα. Ξέρω πώς βγήκε αυτή η φήμη αλλά δεν είναι της παρούσης. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Ο Γιάννης Λάτσιος έχει πάει σε άνθρωπο με τον οποίο ήμουν ζευγάρι και του έχει δώσει τον λόγο του ότι δεν ισχύει η φήμη. Το θέμα είναι ότι ο άλλος άνθρωπος ήρθε μετά και μου είπε «Έστειλες τον φίλο σου να μου πει ψέματα». Τώρα είμαι μόνη μου. Πριν από 2-3 μήνες κάτι προσπαθούσα αλλά…».

«Δεν ήθελα να κοιταχτώ στον καθρέφτη»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει στο παρελθόν, χωρίς δισταγμό.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια της:

«Έχουν υπάρξει περίοδοι που είχα τόσο μεγάλο κόμπλεξ που έσβηνα το φως στο μπάνιο πριν μπω για να μη με δω στον καθρέφτη. Αυτό δεν έχει να κάνει με τη λογική, έχει να κάνει με το πως αισθάνεσαι» και συνεχίζει:

«Έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές το να μπω στη διαδικασία να κάνω μια αλλαγή, αλλά θέλω να είναι μια αλλαγή που να μην θυμίζω άλλον άνθρωπο».

Δείτε το βίντεο: