Άρης Καβατζίκης: Η δημόσια απάντηση στα «πυρά» της Άννας Μαρίας Βέλλη! «Δεν βγήκα πάνω σε τραπέζια να κάνω τη γατούλα...»! (Βίντεο)

«Μπήκα στο Instagram σας και σας είδα γυμνή»!

Άρης Καβατζίκης: Η δημόσια απάντηση στα «πυρά» της Άννας Μαρίας Βέλλη! «Δεν βγήκα πάνω σε τραπέζια να κάνω τη γατούλα...»! (Βίντεο)

Η δημόσια απάντηση του Άρη Καβατζίκη στην Άννα Μαρία Βέλλη μετά τα «πυρά» που δέχτηκε! Μεταξύ άλλων είπε: «Δεν βγήκα πάνω σε τραπέζια να κάνω την γατούλα...»!

Σήμερα το πρωί ο ίδιος θέλησε να απαντήσει στην γνωστή Youtuber, ύστερα από την ανάρτηση που έκανε η δεύτερη μέσα από Instagram Stories, όπου έριχνε «πυρά» κατά του δημοσιογράφου!

Πιο συγκεκριμένα, η νεαρή ραδιοφωνική παραγωγός πρόκειται να συμμετάσχει στην θεατρική παράσταση «Κούκλες» μαζί με την νικήτρια του GNTM Ειρήνη Καζαριάν, κάτι που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και σχολιασμών.

Ο Άρης Καβατζίκης, μεταξύ άλλων, σχολίασε και εκείνος τη συμμετοχή των κοριτσιών στη θεατρική παράσταση, με συνέπεια η Άννα Μαρία Βέλλη να δημοσιεύσει μια ανάρτηση… κόλαφο για τον δημοσιογράφο.

Έτσι ο Άρης είπε χαρακτηριστικά στο Πρωινό του ΑΝΤ1:

«Της έγραψα ένα πολύ μεγάλο μήνυμα και της το έστειλα χθες. Κυρία Άννα Μαρία Βέλλη εγώ ήθελα να σας πω πώς σε αυτή εδώ την εκπομπή δεν υποστήριξα ποτέ ότι στον ελεύθερο μου χρόνο διαβάζω Ίψεν. Αντιθέτως βλέπω πάρα πολύ θέατρο, ελπίζω να βλέπετε και εσείς ως νεαρή ηθοποιός και να είχατε την ευκαιρία να δείτε τη περσινή σεζόν την κυρία Αμαλία Μουτούση, ένα υποκριτικό υπόδειγμα στην παράσταση «Κουκλοσπιτο». Εσείς κάνετε μία άλλη προσέγγιση και μπορεί και να έρθω να τη δω και αυτή τη προσέγγιση. Δεν σας αφορά αυτό βέβαια όμως… Την Νόρα την έχω δει, ωστόσο δεν διαβάζω Ίψεν στον ελεύθερο μου χρόνο. Ως δημοσιογράφος συστήθηκα, είμαι μεγάλος σε ηλικία, αλλά έτσι συστήθηκα, δεν βγήκα πάνω σε τραπέζια να κάνω τη γατούλα και μετά να παρουσιαστώ ως ηθοποιός… Μπήκα στο Instagram σας και σας είδα γυμνή… Καλά κάνετε… Έχετε αγγίξει πολλούς τομείς. Γιατί θεωρείτε ότι σας έθιξα; Εγώ εύχομαι ο χρόνος να αποδείξει την υποκριτική σας δεινότητα και τις σπουδές σας και να βγείτε στο θέατρο και να τα καταφέρετε. Προς το παρόν δεν σας ξέρω ως ηθοποιό αλλά ως Youtuber και ως Influencer».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Άννα Μαρία Βέλλη για τις δηλώσεις Καλίδη: "Λυπάμαι Πάνο, όχι για το Κου Πεπε..."

Η Άννα Μαρία Βέλλη σχολίασε τις δηλώσεις του Πάνου Καλλίδη, με ένα αιχμηρό σχόλιο ενώ έκανε αναφορά και σε ένα τραγούδι του!

Ο τραγουδιστής έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων!

Συγκεκριμένα με ανάρτησή της στο instagram η παρουσιάστρια ανέφερε: «Λίγο καθυστερημένα έρχομαι και εγώ στο feed σας να σχολιάσω τις ομοφοβικές δηλώσεις του Πάνου Καλίδη. Και εγώ διαβάζοντάς τες αηδίασα, ωστόσο είμαι αντίθετη με τη ρητορική μίσους και τα σχόλια που τον χλευάζουν, τόσο για τη δουλειά του, όσο και για τον ίδιο σαν άνθρωπο.

Όσο κλισέ κι αν είναι, το μίσος γεννάει μίσος και έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτό που θα θέλατε. Ας βρούμε άλλους τρόπους να ανοίξουμε τα μάτια σε ανθρώπους σαν τον Πάνο. Και που ξέρετε; Ίσως κατορθώσει έστω και αργά να δώσει στα παιδιά του την αγάπη που δεν πήρε.

Λυπάμαι Πάνο, όχι για το Κου Πεπε, αλλά που δεν ήσουν τυχερός σαν κι εμένα να δεις περισσότερα πράγματα για τον κόσμο. Υπάρχει ακόμη ελπίδα».