Κατερίνα Παπουτσάκη: "Άνοιξε" το σπίτι της και είδαμε το παιδικό δωμάτιο!

Η φωτογραφία που πόσταρε η ηθοποιός!

Κατερίνα Παπουτσάκη:

Η Κατερίνα Παπουτσάκη "άνοιξε" το σπίτι της και είδαμε το παιδικό δωμάτιο του γιου της, Μάξιμου!

Πώς είναι διακοσμημένο;

Η Κατερίνα Παπουτσάκη περνάει υπέροχες στιγμές στο σπίτι με τα παιδιά της και μας έδειξε το παιδικό δωμάτιο του Μάξιμου.

Η ηθοποιός "ανέβασε" τη φωτογραφία στο instagram, γράφοντας: «Το παιδικό κρεβάτι του Μάξιμου. Το διαλέξαμε γιατί έχει φτιαχτεί από φυσικά υλικά που αντέχουν στον χρόνο και γιατί ήταν πραγματικά μεγάλο. Δεν φανταζόμασταν όμως ότι θα ήταν τόσο μεγάλο που θα χωρούσε άπειρες αγκαλιές, πολλούς δράκους, ξωτικά και πριγκίπισσες, και αμέτρητα “Σ ’αγαπώ μαμά”».

Κατερίνα Παπουτσάκη: Έτσι έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης και διατηρεί άψογη σιλουέτα!

Δείτε την

Κατερίνα Παπουτσάκη: "Λιώσαμε" με τις φωτογραφίες της για την επέτειο γάμου!

Η Κατερίνα Παπουτσάκη γιορτάζει 7 χρόνια γάμου με τον Παναγιώτη Πιλαφά και "λιώσαμε" με τις φωτογραφίες που ανέβασε στο instagram!

Η ηθοποιός είναι φουλ ερωτευμένη και ευτυχισμένη στο πλευρό του συζύγου της!

Την αγάπη της για τον σύζυγό της με τον οποίο συμπληρώνει 7 χρόνια γάμου θέλησε να μοιραστεί δημοσίως η Κατερίνα Παπουτσάκη!

Η όμορφη ηθοποιός ανέβασε στο instagram στιγμές με τον Παναγιώτη Πιλαφά, γράφοντας: «Χρόνια μας πολλά και καλα!7 χρόνια γάμου!!2 υπέροχα παιδιά! 1 αγάπη που ολοένα και δυναμώνει ▪2012-2019 ▪ Σε λατρεύω Παναγιώτη μου. Σε ευχαριστώ».

Δείτε τις φωτογραφίες

Φιλιά Παπουτσάκη

Κατερίνα Παπουτσάκη: Αυτή είναι πιο τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της!

Αυτή είναι η πιο τρυφερή φωτογραφία της Κατερίνας Παπουτσάκη με τον σύζυγό της, η οποία αποδεικνύει και πόσο ερωτευμένο είναι το ζευγάρι μετά από πολλά χρόνια κοινής πορείας.

Το ζευγάρι που πρόσφατα μεγάλωσε κατά ένας μέλος την οικογένεια του, με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε μια πολύ τρυφερή στιγμή με τον Παναγιώτη Πιλαφά, που είναι ο άνδρας της ζωής της. Το ζευγάρι πόζαρε ανταλλάσσοντας ένα τρυφερό φιλί.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή, αφού σε λίγο καιρό ετοιμάζεται να επιστρέψει στο θέατρο.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Αυτή είναι πιο τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της!

Κατερίνα Παπουτσάκη: Έτσι είναι το σώμα της τρεις μήνες μετά την γέννα!

Πριν τρεις μήνες έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της η Κατερίνα Παπουτσάκη και σήμερα μας έδειξε το σώμα της χωρίς ρετούς.

Η ηθοποιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού η οικογένεια της μεγάλωσε κατά ένα μέλος και πλέον έχει τρεις μεγάλες αδυναμίες στη ζωή της.

Το πρωί της Τετάρτης, η Κατερίνα Παπουτσάκη δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με μίνι σορτς στο ανσανσέρ και μας έδειξε το σώμα της τρεις μήνες μετά τη γέννα.

Η ηθοποιός είναι έτοιμη να γυρίσει στη υποκριτική, αλλά και στα κανονικά της κιλά με γυμναστική.

Κατερίνα Παπουτσάκη σώμα

Κατερίνα Παπουτσάκη: Ποια είναι η γυναίκα που κρατάει στην αγκαλιά της τον γιο της;

Η Κατερίνα Παπουτσάκη πριν από 3 μήνες γέννησε τον δεύτερο γιο της και δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία που τον έχει αγκαλιά μια γυναίκα που δεν γνωρίζουμε. Ποια είναι;

Η επιτυχημένη ηθοποιός ζει στιγμές ευτυχίας με τους δυο γιους της!

Είναι λάτρης των social media και μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή!

Τις προάλλες η Κατερίνα Παπουτσάκη δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο της και την νονά του.

«Με τη νονά μας», σχολίασε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Δείτε παρακάτω την σχετική φωτογραφία:

νονά γιου Παπουτσάκη

Κατερίνα Παπουτσάκη: Δεν φαντάζεστε που θήλασε το γιο της!

Δεν φαντάζεστε που πήγε να θηλάσει η Κατερίνα Παπουτσάκη το γιο της, που έφερε στον κόσμο πριν από λίγους μήνες.

Η ηθοποιός διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωή της, έχοντας στο πλευρό της την οικογένεια της.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία είναι υπέρ του θηλασμού, πρόσφατα ταξίδεψε στην Κύπρο για το γάμο μιας φίλης της και είχε μαζί της και τον γιο της Κίμωνα. Όταν ήρθε η ώρα να τον ταΐσει, βρήκε ένα …ιδιαίτερο μέρος για να τον θηλάσει. Συγκεκριμένα σε μια κούνια.

«τρελο φαγοπότι στον γαμο της φιλης μας της @polyxenies στην Κύπρο #εμειςοιδυοπαμεπακετο#πικουνακιείσαιτρέλα #breastfeeding #breastfeedingmybaby», σχολίασε στην φωτογραφία που δημοσίευσε.

Παπουτσάκη