Σε ποιον πρόσφερε 20 εκατ. δολάρια η Μαντόνα για να της κάνει παιδί;

Η αποκάλυψη-σοκ!

Σε ποιον πρόσφερε 20 εκατ. δολάρια η Μαντόνα για να της κάνει παιδί;

Η Μαντόνα φέρεται να ήταν πρόθυμη να πληρώσει πολλά χρήματα για να αποκτήσει ένα μωρό και μάλιστα 20 εκατομμύρια δολάρια!

Ο υποψήφιος πατέρας έκανε την αποκάλυψη!

Τουλάχιστον αυτό ισχυρίστηκε ο καλαθοσφαιριστής Ντένις Ρόντμαν που εμφανίστηκε στο "The Breakfast Club" και μίλησε για τη σχέση που είχε με την Μαντόντα το 1993, υποστηρίζοντας ότι του πρόσφερε 20 εκατομμύρια δολάρια για να αποκτήσουν παιδί.

«Μου είπε στο τηλέφωνο: "Ντένις ξέρεις έχω ωορρηξία" και της είπα: "Τι είναι αυτό;". Ξέρεις ήθελε να...», ισχυρίστηκε ο 58χρονος Ρόντμαν. Μάλιστα είπε ότι η τραγουδίστρια έστειλε ιδιωτικό τζετ στο Λας Βέγκας όπου βρισκόταν αυτός, για να να τον μεταφέρει κοντά της και να κοιμηθούν μαζί και στη συνέχεια τον επέστρεψε πίσω στο Βέγκας.

Τρελαμένη με Ελληνίδα δημοσιογράφο η Μαντόνα: «Νιώθω ότι με βίασε!»

«Μου είπε ότι, αν έμενε έγκυος, θα μου πλήρωνε 20 εκατομμύρια δολάρια. Αυτό θα συνέβαινε όταν θα γεννιόταν το παιδί», δήλωσε ο Ρόντμαν.

Ο πρώην καλαθοσφαιριστής εξέφρασε την εικασία ότι και το παιδί που έκανε η Μαντόνα με τον Κάρλος Λεόν, τη Λούρδι, είναι αποτέλεσμα παρόμοιας οικονομικής συνδιαλλαγής.

Σύμφωνα με το Page Six ζητήθηκε από εκπρόσωπο της Μαντόνα να σχολιάσει τις δηλώσεις Ρόντμαν, χωρίς να υπάρχει ανταπόκριση.

Ο πρώην παίκτης του NBA έχει τρία παιδιά, κανένα όμως με την Μαντόντα. Έχει μία κόρη, την Αλέξις, με την πρώτη του σύζυγο Άνι Μπακς και έχει έναν γιο και μία κόρη με την τρίτη του σύζυγο Μισέλ Μόγιερ.

Πηγή: protothema.gr

Eurovision 2019: Τραγωδία η εμφάνιση της Μαντόνα! Τα φάλτσα στην σκηνή που μας "κούφαναν" (Βίντεο)

Τραγωδία η εμφάνιση της Μαντόνα στον τελικό της Eurovision 2019! Τα φάλτσα στη σκηνή που μας "κούφαναν"!

Η Μαντόνα ήταν το ισχυρό «χαρτί» της φετινής Eurovision. Μόνο που η «βασίλισσα» της ποπ, μπορεί να έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση, αλλά δεν ήταν ακριβώς εκείνη που περίμεναν οι φαν της.

Θέλετε το κάλυμμα στο ένα μάτι που την έκανε να μοιάζει με πειρατή; Είχε λόγο που το φόρεσε βέβαια. Είχε πάνω του το γράμμα X από το άλμπουμ της που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 14 Ιουνίου με τον τίτλο Madame Χ. Η ουσία είναι ότι η Μαντόνα έκανε αίσθηση στη Eurovision. Με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει.

Με την εμφάνισή της να σχολιάζεται καυστικά στο twitter, η Μαντόνα εμφανίστηκε πρώτα μπροστά από την… Τάμτα και το τραπέζι της Κύπρου, μίλησε για το πόσο χαρούμενη είναι που βρέθηκε στο Ισραήλ και έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες. Πολλοί θα ήθελαν, σε εκείνο το σημείο, να είναι στη θέση της Τάμτα που είχε μπροστά της τη Μαντόνα και θα μπορούσε να την… ακουμπήσει.

Με τα μαλλιά της πλεγμένα κοτσίδες, η «βασίλισσα» της ποπ τραγούδησε πρώτα το θρυλικό Like A Prayer, ένα τραγούδι που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά πριν από 30 χρόνια και έχει γράψει τη δική του ξεχωριστή ιστορία. Μόνο που ακόμα και σε αυτό, τίποτα δεν θύμιζε τη Madonna που όλοι ξέρουν. Μέχρι και φάλτσα έκανε κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο…

Ανεβασμένη στην κορυφή μιας σκάλας και με το μπαλέτο της δεξιά και αριστερά, σε κόκκινο φόντο, η Μαντόνα τραγούδησε ένα από τα τραγούδια που την έκαναν αυτό που είναι και στη συνέχεια, αφού της έβγαλαν τον μανδύα, έμεινε να θυμίζει κάτι ανάμεσα σε πειρατή και… την Άρια Σταρκ από το Game Of Thrones.

Και αφού τραγούδησε σε παγκόσμια πρώτη το τραγούδι Future, που θα βρίσκεται στο άλμπουμ Madame X, η Μαντόνα ολοκλήρωσε την εμφάνισή της στη Eurovision… Μια εμφάνιση που μάλλον όσοι τη λάτρεψαν, θέλουν να ξεχάσουν. Για πολλούς και διάφορους λόγους.

Eurovision 2019: Σκόνη τις έκανε όλες η Φουρέιρα στην σκηνή με το "ζίμπεν ζίμπεν α λου λου"! (Βίντεο)

Τις έκανε όλες σκόνη η Φουρέιρα στην σκηνή της Eurovision 2019 με το "ζίμπεν ζίμπεν α λου λου"!

Η τραγουδίστρια ήταν εκρηκτική επάνω στη σκηνή τραγουδώντας το το «Dancing Lasha Tumbai», με το οποίο η Verka Serduchka εκπροσώπησε την Ουκρανία το 2007.

Η pop queen εμφανίστηκε στη σκηνή απαστράπτουσα και πολύ σέξι, φορώντας custom made δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου με αστέρια και γεμάτο κρυστάλλους. Συγκεκριμένα, η ολόσωμη φόρμα ήταν διακοσμημένη με 250.000 κρυστάλλους.

Η Ελένη Φουρέιρα έκανε χαμό στο εκθεσιακό κέντρο του Τελ Αβίβ, όπου διοργανώνεται ο τελικός της Eurovision, και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό που τρελάθηκε με την εμφάνισή της.

Η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στην Eurovision 2019 στο 05:00: