Οι συζητήσεις για βραδινή εκπομπή της Σταματίνας!

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας!

Οι συζητήσεις για βραδινή εκπομπή της Σταματίνας!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως είχε βρεθεί σε συζητήσεις με τον AlphaTV για μία βραδινή εκπομπή!

Τι είπε η ίδια και γιατί δεν προχώρησε το θέμα;

Μιλώντας στο περιοδικό People η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε τις συζητήσεις που είχαν γίνει με το κανάλι της, προκειμένου να παρουσιάσει μία βραδινή εκπομπή!

Συγκεκριμένα είπε: «Είναι κάτι που κατά καιρούς το σκέφτομαι και το έχω συζητήσει και με τα στελέχη του Alpha. Πριν από τρία χρόνια, είχαμε κάνει μια πρώτη κουβέντα με τον σταθμό για να παρουσιάσω και μια βραδινή εκπομπή με συνεντεύξεις. Αυτές, όμως, οι κουβέντες δεν προχώρησαν, διότι το Happy Day είχε πολλές απαιτήσεις και τη δεδομένη περίοδο δεν ήθελα να συνδυάσω πολλά πράγματα μαζί. Όπως σου είπα και πριν, το Happy Day έχει τα πάντα: Είναι ζωντανό, έχει πλούσιες εναλλαγές στη θεματολογία του και κάθε μέρα είναι διαφορετικό. Οπότε, εκ των πραγμάτων, δεν είμαι και εύκολο να το βαρεθείς».

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Με την οικογένειά της για ψώνια! Φόρεσε "καυτό" τζιν σορτσάκι...

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αυτό είναι το καμαρίνι της! Τι έχει στον καθρέφτη της;

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μας έδειξε το καμαρίνι της και παράλληλα είδαμε τι έχει βάλει στον καθρέφτη της!

Η παρουσιάστρια έφτιαχνε τα μαλλιά της και πόσταρε τη φωτογραφία!

Μία φωτογραφία από το καμαρίνι της ανέβασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο instagram, όπου είδαμε πώς είναι ο προσωπικός της χώρος στο AlphaTV!

«Happy Day»: Τα εξωπραγματικά νούμερα της Τσιμτσιλή χωρίς τον Παπανώτα!

Eκείνη τη στιγμή η Σταματίνα έφτιαχνε τα μαλλιά της και είπε να μοιραστεί τη στιγμή με τους followers της!

Όσο για τη διακόσμηση; Δεν είδαμε πολλά, αλλά στον καθρέφτη της έχει μία εικονίτσα για να την προστατεύει!

undefined

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έφαγε ωμό κρέας on camera! Χαμός στην εκπομπή!

Μοιάζει απίστευτο αλλά η Σταματίνα Τσιμτσιλή έφαγε ωμό κρέας on camera! Χαμός στην εκπομπή αφού δεν το πίστευαν οι συνεργάτες της!


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με αφορμή το θέμα που παρουσίασε στην εκπομπή της σχετικά με την ποιότητα του κρέατος και το κόστος, είπε να δοκιμάσει το κρέας ωμό για να δει πόσο γευστικό είναι!

Αφού πρώτα έβαλε τον Κώστα Φραγκολιά να δοκιμάσει για ασφάλεια, έπειτα είπε να πειραματιστεί κι εκείνη. Η ίδια λοιπόν έφαγε μια μια μικρή μπουκιά και ενθουσιάστηκε. Δείτε καρέ καρέ την... δοκιμή:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έφαγε ωμό κρέας on camera! Χαμός στην εκπομπή!Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έφαγε ωμό κρέας on camera! Χαμός στην εκπομπή!

Εκτός «Happy Day» συνεργάτης της Τσιμτσιλή! Η ανακοίνωσή της!

Εκτός Happy Day συνεργάτης της Τσιμτσιλή και η ανακοίνωσή της έκανε εντύπωση! Ποιος δεν εμφανίστηκε ποτέ και γιατί;

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέστρεψε με το Happy Day, αλλά με απουσίες! Εσείς το παρατηρήσατε;

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που ο Δήμος Βερύκιος βγήκε στον αέρα του Happy Day, θέλησε να δώσει εξηγήσεις γιατί δεν τον βλέπουμε με τον Σπύρο Λάμπρου, όπως πέρυσι. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με αφορμή λοιπόν ένα μήνυμα τηλεθεατή, θέλησε να αναφερθεί στον Σπύρο Λάμπρου και είπε χαρακτηριστικά:

Εκτός Happy Day συνεργάτης της Τσιμτσιλή! Η ανακοίνωσή της!

Να πω κάτι γιατί χθες μου ήρθε ένα e-mail. Γιατί έχουμε αποδείξει σε αυτή την εκπομπή πως τιμούμε όλους τους συνεργάτες μας. Ένας κύριος μου έστειλε στο e-mail μου «τι τον κάνατε τον Σπύρο Λάμπρου;». O Σπύρος Λάμπρου έχει ανοίξει τα φτερά του και έχει πάει σε νέο πόστο. Είναι στο τμήμα ειδήσεων του σταθμού. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως ήταν δική του επιλογή μετά από συνεννόηση με τον σταθμό. Την αγάπη μας και τα φιλιά μας. Δεν τον κάναμε κάτι τον Σπύρο. Το ξεκαθαρίζω στον τηλεθεατή που μου έστειλε αυτό το προβοκατόρικο μήνυμα»!

Πρεμιέρα Happy Day: Έκλεψε την παράσταση η Τσιμτσιλή! Ο απίστευτος χορός με τον Χριστόπουλο!

Λαμπερή πρεμιέρα για το Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία έκλεψε την παράσταση! Ο απίστευτος χορός με τον Χριστόπουλο!

Η παρουσιάστρια, εμφανώς ανανεωμένη καλωσόρισε το κοινό και υποδέχτηκε θερμά τους συνεργάτες της! Τελευταίος βγήκε ο Χάρης Χριστόπουλος, σαν νέα προσθήκη, ο οποίος τράβηξε όλα τα βλέμματα!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή γεμάτη χαμόγελο και θετική ενέργεια είπε το πρώτο «Καλημέρα» της σεζόν ακριβώς στην ώρα της και σήμερα την έναρξη μιας πολύ Happy ημέρας στον Alpha tv! Δείτε τα πρώτα πλάνα:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ασκήσεις στην παραλία με τα παιδιά της!

Ασκήσεις στην παραλία με τα παιδιά της έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια λατρεύει να περνάει χρόνο με τις κόρες και το γιο της.

Με ένα σύντομο διάλειμμα, αφού πρόσφατα επέστρεψε για να γυρίσει το trailer της εκπομπής της, συνεχίζει να γεμίζει τις μπαταρίες της στην Πάρο, όπου πέρασε σχεδόν εξ ολοκλήρου τους τελευταίους δύο μήνες.

Οι οικογενειακές διακοπές φτάνουν στο τέλος τους σιγά-σιγά, με την παρουσιάστρια του Alpha πάντως να επιστρέφει έχοντας πλούσιες αναμνήσεις από αυτό το καλοκαίρι, καθώς πέρασε άφθονο ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά της, Νάγια, Μαίρη και Γιάννη-Εφραίμ.

Σταματίνα Τσιμτσιλή παιδιά παραλία Πάρος

Το YOU τη συνάντησε στην αγαπημένη της παραλία, τη Μικρή Σάντα, να συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου, αφού το τελευταίο διάστημα έχει δείξει επανειλημμένα πόσο αγαπάει τις ασκήσεις με σανίδα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή παιδιά παραλία Πάρος

Τις τελευταίες εβδομάδες, θέλοντας να διατηρηθεί σε φόρμα έχει ξεκινήσει εντατικό πρόγραμμα άσκησης, αντικαθιστώντας το TRX και το τρέξιμο που κάνει όσο βρίσκεται στην Αθήνα, με κολύμπι και θαλάσσια σπορ που συνοδεύουν ιδανικά τον ήλιο και τη θάλασσα των Κυκλάδων.

Σταματίνα Τσιμτσιλή παιδιά παραλία Πάρος

Παρ' ότι είναι μητέρα τριών παιδιών διατηρείται σε άψογη φόρμα και έχει χάσει εδώ και καιρό τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της τελευταίας εγκυμοσύνης της, κάτι που μαρτυρούν οι εμφανίσεις της με μαγιό.

Σταματίνα Τσιμτσιλή παιδιά παραλία Πάρος

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει!

Σταθερή παραμένει η κατάσταση στην έκτη χρονιά του «Happy Day», με μία μόνο μικρή έκπληξη, αφού επιστρέφοντας θα βρεθεί με τηλεοπτικούς συγκάτοικους τους «Κου-Κου». Με την επικείμενη συγχώνευση Alpha - Star πάντως αναμένονται περαιτέρω αλλαγές και ακούγεται πολύ έντονα πως θα μετακομίσει σε μεγαλύτερο πλατό. Όσον αφορά τη σύνθεση του πάνελ της, η Σταματίνα ακολουθεί τη ρήση «Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει», αφού δεν ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές. Για τη θέση του Δημήτρη Παπανώτα, που αποχώρησε στο τέλος της προηγούμενης τηλεοπτικής σεζόν, ακούστηκαν δυνατά τα ονόματα του Νίκου Αναδιώτη και του Θανάση Πάτρα, με τον πρώτο μάλιστα να επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ο δεύτερος είναι εκείνος που εμφανίζεται ως επικρατέστερος αντικαταστάτης μέχρι στιγμής.

Βρήκαμε τι φοράει

Η Σταματίνα με ολόσωμο μαγιό (παρόμοιο θα βρεις στο stefaniafrangista.com)

Σταματίνα Τσιμτσιλή παιδιά παραλία Πάρος

ΑΠΌ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Φωτογραφίες: PAPADAKIS PRESS/ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΧΟΝΤΙΔΗΣ

Περισσότερα στο περιοδικό Youweekly που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη στα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρω!!