Πέθανε γνωστή ηθοποιός! Πάλευε με τον καρκίνο 13 χρόνια...

Θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο!

Πέθανε γνωστή ηθοποιός! Πάλευε με τον καρκίνο 13 χρόνια...

Πάλευε με τον καρκίνο 13 χρόνια η γνωστή ηθοποιός αλλά τελικά πέθανε...

Νικημένη από τον καρκίνο «έφυγε» σε ηλικία 56 ετών γνωστή ηθοποιός του Χόλιγουντ η οποία είχες εμφανιστεί σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές όπως το House Hunters, το General Hospital και το Criminal Minds.

Σε ηλικία 56 ετών έφυγε από τη ζωή – μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο - η ηθοποιός Zuzanne Whang. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο σύντροφός της Jeff Vezain, ήταν δίπλα της όταν έφυγε από την ζωή.

Η άτυχη ηθοποιός διαγνώστηκε με καρκίνο πριν από 13 χρόνια και όπως η ίδια είχε γράψει στο Facebook αντιμετώπιζε τη δύσκολη αυτή περιπέτεια με την υγεία της με «κουράγιο, χιούμορ, αποφασιστικότητα και αισιοδοξία».

26χρονη βρήκε φριχτό θάνατο! Έκανε μπάνιο και το κινητό της έπεσε στην μπανιέρα!

Η Zuzanne Whang ήταν γνωστή στο κοινό από την συμμετοχή της σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές όπως: House Hunters, General Hospital, Criminal Minds και NYPD Blue.

Είχε πτυχίο ψυχολογίας από το Πανεπιστήμιο Yale ενώ επίσης ήταν συγγραφέας, ραδιοφωνική παραγωγός ενώ είχε ασχοληθεί και με την πολιτική.

Πέθανε γνωστή ηθοποιός! Πάλευε με τον καρκίνο 13 χρόνια...

Βρέθηκε νεκρός ο γιος θρυλικής ηθοποιού!

Βρέθηκε νεκρός ο γιος θρυλικής ηθοποιού μέσα στο σπίτι του. Ήταν γνωστά τα προβλήματα που είχε με τον αλκοολισμό και τα ναρκωτικά.

Σε ηλικία 50 ετών έφυγε από την ζωή ο μικρότερος από τα τρία παιδιά της διάσημης ηθοποιού. Το σώμα του βρήκε φίλος του.

Ο ίδιος είχε άρρωστα παιδικά χρόνια. Ξεκίνησε να κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών και να καπνίζει χόρτο στα εννέα του χρόνια. Επίσης, όπως έχει γίνει γνωστό, όταν ήταν μωρό του έδιναν σαμπάνια για να μένει ήσυχος.

Οι πιο σοκαριστικές αποκαλύψεις είναι πως μεγάλωσε σε ένα σπίτι που ήταν γνωστό για τα σεξουαλικά όργια. Όπως δήλωσε ήταν φυσιολογικό για εκείνον να ξυπνάει και να βλέπει στο κρεβάτι των γονιών του, άντρες ή γυναίκες.

Ο λόγος για τον γιο της Diana Dors, της Βρετανίδας Marilyn Monroe, η οποία πέθανε όταν εκείνος ήταν 14 ετών. Ενώ ο πατέρας του αυτοκτόνησε πέντε μήνες αργότερα έξω από το δωμάτιο του.

νεκρός ο γιος θρυλικής ηθοποιού

Φίλος του δήλωσε για τις συνθήκες του θανάτου του: «Πιστεύω ότι ήπιε τεράστια ποσότητα αλκοόλ, πήρε κάποια χάλια και απλά δεν ξύπνησε ποτέ. Ένας φίλος έπρεπε να σκαρφαλώσει στο παράθυρο, να τσεκάρει αν είναι καλά και τον βρήκε».

νεκρός ο γιος θρυλικής ηθοποιού