Ιωάννα Μπέλλα: Φεύγει από την Ελλάδα! Σε ποια χώρα θα εγκατασταθεί μόνιμα; (Βίντεο)

Το αποκάλυψε η ίδια!

Ιωάννα Μπέλλα: Φεύγει από την Ελλάδα! Σε ποια χώρα θα εγκατασταθεί μόνιμα; (Βίντεο)

Η Ιωάννα Μπέλλα αποκάλυψε πως φεύγει από την Ελλάδα, αλλά και ότι θα εγκατασταθεί μόνιμα σε... αυτήν την χώρα!

Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη σήμερα (21/9) στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Έλα, χαμογέλα», στο OpenTv και μίλησε για όλα, ενώ τους ξενάγησε στο λαμπερό σπίτι της στην Γλυφάδα!

Η Ιωάννα Μπέλλα αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι φεύγει για το εξωτερικό, όπου και θα μείνει πολύ καιρό και ίσως να μην επιστρέψει ποτέ, καθώς επιθυμία της είναι να εγκατασταθεί εκεί.

Επίσης εξομολογήθηκε ότι το GNTM από το οποίο είχε απορριφθεί, τελικά της έκανε σε καλό αφού άνοιξε ο δρόμος για εκείνη για μία λαμπρή καριέρα στο μόντελινγκ.

Σε ότι αφορά τα σχέδιά της θα ήθελε να εγκασταθεί στην Αμερική, όπου θα πάει άμεσα για επαγγελματικούς λόγους και είναι η χώρα που θέλει να εγκατασταθεί μόνιμα, αλλά επίσης είπε ότι θα ήθελε να αποκτήσει οικογένεια με πολλά παιδιά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ιωάννα Μπέλα: Τα έχει με πρώην της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου; Η απάντηση που τα λέει όλα!

Η Ιωάννα Μπέλα τα έχει με πρώην σύντροφο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου; Η απάντησή της τα λέει όλα!

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα"!

Η Ιωάννα Μπέλα επιβεβαίωσε ή διέψευσε τα όσα λέγονται για το αν είναι ζευγάρι με πρώην σύντροφο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου;

Μιλώντας στην μεσημεριανή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, η Ιωάννα Μπέλα δεν πήρε θέση!

Συγκεκριμένα είπε: «Δεν θα ήθελα να το σχολιάσω. Δεν ενδιαφέρει και τον κόσμο τώρα όλο αυτό. Προσπαθώ και να μην απασχολώ και όποτε γίνεται αυτό με στενοχωρεί γιατί δεν θέλω».

Ιωάννα Μπέλλα - Κόνι Μεταξά: Αυτή είναι η γυμναστική που ακολουθούν για καλλίγραμμο κορμί!

Δείτε το βίντεο

Μια "πιπεράτη" αποκάλυψη για την προσωπική ζωή της Ιωάννας Μπέλλα, έκαναν στο «Ευτυχείτε». «Έχει σχέση με τον...», είπε η παρουσιάστρια.

Με αφορμή την συνέντευξη της στην εκπομπής, η Κατερίνα Καινούργιου μας άφησε άφωνους με την είδηση που έδωσε στον αέρα.

Ιωάννα Μπέλλα - Ντένης Παπαγεωργίου: Η φωτογραφία που προκάλεσε σάλο και κατέβηκε από το instagram!

Η παρουσιάστρια δεν δίστασε να πει on camera: «Λοιπόν, να σας πω ένα κους-κους, για την Ιωάννα Μπέλλα. Φήμες λένε ότι έχει σχέση με πρώην σύντροφο, της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου… επιχειρηματία όπου του είχε σκίσει το μπλουζάκι. Το καλοκαίρι τους είδα και εγώ σε κοινή παρέα, μπορεί τα παιδιά να είναι κολλητοί, δεν ξέρω»!

Ιωάννα Μπέλλα: Θα σε στείλει αδιάβαστο η νέα φωτογραφία της! Ποζάρει μόνο με... την μικρή της πετσέτα!

Η νέα φωτογραφία της Ιωάννας Μπέλλα θα σε στείλει αδιάβαστο! Ποζάρει μόνο με... την μικρή της πετσέτα και μένουμε «κάγκελο»!

Μετά από μια μακρά περίοδο διακοπών στις Σπέτσες το μοντέλο που συζητήθηκε όσο καμιά άλλη στις audition του GNTM για τις πλαστικές που έχει κάνει, βρέθηκε και στη Μύκονο.

Έριξε μια πετσέτα πάνω της και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό για να μας στείλει εμάς κατευθείαν στον γιατρό!

Κάλυψε τα απαραίτητα σημεία της και άφησε ακάλυπτες τις ποδάρες της!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ιωάννα Μπέλλα: Δεν είναι πια μόνη! Αυτός είναι ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά!

Η Ιωάννα Μπέλλα δεν είναι πια μόνη και αυτός είναι ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά!


Συνεχείς ανατροπές για τη Σταρ Ελλάς Ιωάννα Μπέλλα, αφού μέσα σε έναν χρόνο έχει ζήσει λύπες και χαρές, τόσο από τη συμμετοχή της στο «GNTM» όσο και από την ανάδειξή της σε ομορφότερη γυναίκα για το 2018. Παρ' ότι υπήρχαν πολλοί... ενδιαφερόμενοι, πάντως, μέχρι πρόσφατα εκείνη δήλωνε ελεύθερη, συμπληρώνοντας σε συνέντευξή της στο YOU:

«Δεν θα μπορούσα άλλωστε να έχω σχέση αυτό το διάστημα», καθώς δεν της το επέτρεπε το πιεσμένο πρόγραμμά της. Ωστόσο άλλαξαν τα δεδομένα, αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας την καρδιά της έχει κλέψει ένας νεαρός επιχειρηματίας και φίλος του Γιώργου Κοτσοβού - τον τελευταίο οι περισσότεροι τον γνωρίσαμε μέσα από τη σχέση του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ιωάννα Μπέλλα: Δεν είναι πια μόνη! Αυτός είναι ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά!

Η ίδια κρατάει ως επτασφράγιστο μυστικό τα όσα συμβαίνουν στην προσωπική της ζωή τους τελευταίους μήνες, μετά την επιστροφή της από το εξωτερικό όπου ζούσε και εργαζόταν μόνιμα, οι καλοκαιρινές της διακοπές όμως είχαν ευχάριστες εκπλήξεις και ταξίδια από τη Μύκονο στις Σπέτσες για χάρη του αγαπημένου της...

Ιωάννα Μπέλλα - Κόνι Μεταξά: Αυτή είναι η γυμναστική που ακολουθούν για καλλίγραμμο κορμί!

Ιωάννα Μπέλλα: Δεν είναι πια μόνη! Αυτός είναι ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά!
Δεν αλλάζει το νησί της με τίποτα

Βρίσκεται με μια βαλίτσα στο χέρι, από τη στιγμή όμως που γύρισε από την επαγγελματική της βάση στο Λονδίνο, δεν αποχωρίζεται την Ελλάδα. Ο φακός του YOU τη συνάντησε στον αγαπημένο της καλοκαιρινό προορισμό, τη Μύκονο, όπου τράβηξε όλα τα αντρικά βλέμματα κάνοντας... πασαρέλα με αέρα μοντέλου στην προβλήτα. Μάλιστα, τη δένει ιδιαίτερη σχέση με το κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων, αφού εκεί εργαζόταν πριν ακόμα γίνει Σταρ Ελλάς.

Ιωάννα Μπέλλα: Δεν είναι πια μόνη! Αυτός είναι ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ