Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Λίγο μετά την συγκατοίκηση ήρθε το τέλος!

Αυτήν την διάλυση δεν την περιμέναμε...

Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Λίγο μετά την συγκατοίκηση ήρθε το τέλος!

Ακόμη ένας χωρισμός ήρθε στην ελληνική showbiz και έπεσε σαν «βόμβα»! Μάλιστα, το τέλος ήρθε λίγο μετά την συγκατοίκηση!

Η σχέση της νεαρής ηθοποιού με τον συνάδελφό της, φαίνεται πως τα βρήκαν σκούρα κατά την διάρκεια της συγκατοίκησης και αποφάσισαν να χωρίσουν, αλλά να παραμείνουν φίλοι.

Οι δυο τους, σπούδαζαν μαζί και ήρθαν πιο κοντά, περνούσαν μαζί τα περισσότερα βράδια στο σπίτι της στο Κολωνάκι και έμοιαζαν πολύ ευτυχισμένοι μέχρι τις αρχές Ιουλίου.

Χωρισμός «έκπληξη» στην showbiz! Αγαπημένο ζευγάρι μετά από 6 χρόνια γάμου τα διαλύει όλα!

Ο λόγος για την Ζένια Μπονάτσου και τον Σωτήρη Μανίκα.

Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Λίγο μετά την συγκατοίκηση ήρθε το τέλος!

Σύμφωνα με τη reallife, το ζευγάρι αποφάσισε να ρίξει αυλαία, διατηρώντας όμως μια καλή φιλική σχέση.

Εκείνη πέρασε το μισό καλοκαίρι στη Μύκονο κι εκείνος στη Μυτιλήνη. Ο φιλικός τους κύκλος θεωρεί πως δεν υπάρχει πιθανότητα επανασύνδεσης, μιας και η σχέση τους έκανε τον κύκλο της.

Η συγκατοίκηση φαίνεται πως δεν τους βγήκε σε καλό και οι δύο θα συνεχίζουν κανονικά τις ζωές τους και θα δώσουν μεγαλύτερη βάση στα επαγγελματικά τους.

Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Λίγο μετά την συγκατοίκηση ήρθε το τέλος!

Χωρισμός «βόμβα» στην Ελληνική showbiz! Έπεσαν οι τίτλοι τέλους για αγαπημένο ζευγάρι!

Έναν χωρισμό «βόμβα» έχουμε στην Ελληνική showbiz. Έπεσαν οι τίτλοι τέλους για αγαπημένο ζευγάρι πριν κλείσουν έναν χρόνο σχέσης.

Κρατούν χαμηλούς τόνος στην προσωπική τους ζωή, αφού θέλουν να την προστατέψουν από τα φώτα της δημοσιότητας και για αυτό δεν είχαν δώσει κανέναν δικαίωμα.

Η είδηση του χωρισμού τους έσκασε σαν βόμβα, αφού δεν το περίμενε κανείς. Σύμφωνα με τα parapoltika.gr τράβηξαν χωριστούς δρόμους μέσα στο καλοκαίρι.

Ο λόγος για τον Τζωρτζ Παπακώστα και την Έβελυν Καζαντζόγλου, οι οποίοι ζούσαν έναν όμορφο έρωτα, μακριά από την showbiz.

Χωρισμός «βόμβα» στην Ελληνικής showbiz

Πασίγνωστη τραγουδίστρια χώρισε και έκανε ένα τατουάζ όλο νόημα για ξανθιά καλλονή!

Πασίγνωστη τραγουδίστρια χώρισε και έκανε ένα τατουάζ όλο νόημα για ξανθιά καλλονή μετά το ταξίδι που πραγματοποίησαν οι δυο τους.

Πρόκειται για ένα πολύκροτο χωρισμό της showbiz, αφού τα "σκάνδαλα" υποδέχονται μετά το ένα, το άλλο.

Η είδηση του διαζυγίου τους έπεσε σαν «βόμβα» αφού έδειχναν τρελά ερωτευμένοι μεταξύ τους. Στην συνέχει όμως τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή με εκείνη να τον κατηγορεί για χρήση ουσιών και εκείνος ότι ήθελε να έχουν ελεύθερο γάμο.

Ωστόσο, οι εξελίξεις δεν είναι μόνο αυτές, αφού η τραγουδίστρια εθεάθη να φιλιέται με την Κέιτλιν Κάρτερ την πρώην του Μπρόντι Τζένερ σε ταξίδι που πραγματοποίησαν στην Ιταλία.

τραγουδίστρια χώρισε και έκανε ένα τατουάζ όλο νόημα

Οι φήμες που τις θέλουν να έχουν μια ερωτική φιλία έχουν φουντώσει, ενώ η Μάιλι Σάιρους ρίχνει λάδι στην φωτιά με το τατουάζ που έκανε για το ταξίδι τους. Αυτό δείχνει πως οι διακοπές ήταν πολύ σημαντικές για την τραγουδίστρια.

τραγουδίστρια χώρισε και έκανε ένα τατουάζ όλο νόημα

Μεγάλη ανατροπή στον πιο πολύκροτο χωρισμό! Τι συμβαίνει με το διαζύγιο;

Μεγάλη ανατροπή στον πιο πολύκροτο χωρισμό. Τι συμβαίνει με το διαζύγιο του ζευγαριού;

Σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση πως μετά από έναν θυελλώδη έρωτα που πέρασε από 40 κύματα δίνουν τέλος στην σχέση τους. Μάλιστα, σαν βόμβα επίσης έσκασε και ο λόγος που χωρίζουν.

Ωστόσο, οι εξελίξεις δεν σταματάνε εδώ. Μπορεί η Μάιλι Σάιρους να χώρισε από τον Λίαμ Χέμσγουορθ, ο οποίος προσπαθεί να το ξεπεράσει, όμως δεν σκοπεύει να υποβάλει αίτηση διαζυγίου.

Αν και ο χωρισμός ανακοινώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο πηγές κοντά στο ζευγάρι υποστηρίζουν ότι αυτό δεν σημαίνει τίποτα καθώς και άλλες φορές οι δυο τους είχαν χωρίσει.

Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το περιοδικό People: «Κάνουν ένα διάλειμμα τώρα επειδή το χρειάζονταν. Ήταν μια κακή κατάσταση με πολλές διαφωνίες».

«Και οι δύο συμφώνησαν ότι είναι καλύτερο να αφιερώσουν χρόνο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η σχέση τους τελείωσε οριστικά», είπε η πηγή, η οποία υποστήριξε ότι οι δυο τους όταν είναι μαζί είναι ευτυχισμένοι και υπάρχει ελπίδα να τα ξαναβρούν.

εγάλη ανατροπή στον πιο πολύκροτο χωρισμό