Ζένια Μπονάτσου: Δύσκολες ώρες για την εγγονή της Ζωής Λάσκαρη! Τι συνέβη;

Μόλις έγινε γνωστό!

Ζένια Μπονάτσου: Δύσκολες ώρες για την εγγονή της Ζωής Λάσκαρη! Τι συνέβη;

Τι συνέβη με την εγγονή της θρυλικής ηθοποιού, Ζωής Λάσκαρη; Δύσκολες είναι οι ώρες που διανύει σύμφωνα με φρέσκες πληροφορίες!

Η Ζένια Μπονάτσου και ο Σωτήρης Μανίκας έριξαν τίτλους τέλους στη σχέση τους. Ο χωρισμός για την κόρη του Βλάσση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου, εγγονής της Ζωής Λάσκαρη, με τον συμφοιτητή της στη δραματική σχολή, όπως γράφει η Σήλια Αποστόλου στη Realnews, ήρθε μέσα στο καλοκαίρι.

Βλάσσης Μπονάτσος - Μάρθα Κουτουμάνου: Η κόρη τους έχει γίνει ολόκληρη γυναίκα! Σε ποιον μοιάζει; Δείτε φωτογραφίες!

Ζένια Μπονάτσου: Δύσκολες ώρες για την εγγονή της Ζωής Λάσκαρη! Τι συνέβη;

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Ζένια Μπονάτσου και ο Σωτήρης Μανίκας έζησαν έναν παράφορο έρωτα, περνούσαν τα περισσότερα βράδια μαζί στο Κολωνάκι και έμοιαζαν να ζουν την απόλυτη ευτυχία. Αυτό μέχρι τις αρχές Ιουλίου.

Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον χωρισμό, διατηρώντας όμως καλή, φιλική σχέση. Εκείνη πέρασε το μισό καλοκαίρι στη Μύκονο κι εκείνος στη Μυτιλήνη. Από τον φιλικό τους κύκλο τονίζουν ότι δεν υπάρχει κανένα σενάριο επανασύνδεσης και πως η απόφαση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους ήρθε μετά την συγκατοίκησή τους

Ζένια Μπονάτσου: "Όταν τον είδα στο ψυγείο νεκρό..." - Η αποκάλυψη της ανιψιάς της Ζωής Λάσκαρη για τον χαμό του Βλάση!

Η αποκάλυψη της ανιψιάς της Ζωής Λάσκαρη, Ζένια Μπονάτσου, για τον χαμό του Βλάση! - "Όταν τον είδα στο ψυγείο νεκρό..."

Το μικρό κορίτσι, η μοναχοκόρη του Βλάσση Μπονάτσου, η μεγάλη του αδυναμία, η Ζένια, είναι πια 22 ετών. Η Ζένια Μπονάτσου αποφάσισε να μιλήσει για τον πατέρα της, υπογραμμίζοντας ακόμα και το κοινό σημείο των χαρακτήρων τους:

H Ζένια Μπονάτσου ξεσπά ξανά! «Ντροπή για τα όσα ξεστομίζει»!

«Την έκρηξη που είχε ο πατέρας μου την έχω κι εγώ. Τον θυμάμαι… Θυμάμαι το σφύριγμά του από την ώρα που θα πάρκαρε μέχρι την ώρα που θα έμπαινε στο σπίτι, εγώ τρελαινόμουν και φώναζα «μπαμπά». Μου λείπει πολύ…».

Η μέρα που "έφυγε" από τη ζωή ο Βλάσσης Μπονάτσος

«Θυμάμαι τη μέρα που έφυγε από τη ζωή. Έγιναν όλα μπροστά μου. Τρεις το βράδυ, για κάποιο λόγο είχα ξυπνήσει, η μάνα μου ήταν κρυωμένη και ο μπαμπάς μου έφτιαχνε χαμομήλι και σφύριζε. Για κάποιο λόγο, εκεί που με πείραζε και μου τραγουδούσε, κάτι με πιάνει και φεύγω και πάω στο δωμάτιο της μαμάς μου και της λέω «μαμά, ο μπαμπάς δεν είναι καλά, θα πεθάνει». Δεν είχε συμβεί κάτι. Αφού φέρνει το χαμομήλι και είμαστε στο κρεβάτι, αρχίζει να μην μπορεί να αναπνεύσει και φωνάζει «Μάρθα, Μάρθα». Δεν ανέπνεε, κουτούλαγε από τοίχο σε τοίχο, λιποθύμησε έξω από το δωμάτιό μου… Εγώ προσπαθούσα να του δώσω το φιλί της ζωής, ό,τι μπορούσα. Ήμουν επτά χρονών, η μάνα μου πήρε να έρθει ασθενοφόρο… Ο πατέρας μου είχε κληρονομικό αγγειοοίδημα, το οποίο έχω κληρονομήσει».

Η Ζένια έκλεισε τη συζήτηση λέγοντας: «Συνειδητοποίησα ότι ο πατέρας μου δεν ζει όταν τον είδα στο ψυγείο νεκρό και τελευταία φορά όταν τον είδα στην κηδεία».

H Ζένια Μπονάτσου ξεσπά ξανά! «Ντροπή για τα όσα ξεστομίζει»!

H Ζένια Μπονάτσου ξεσπά ξανά μετά την διαμάχη για το σπίτι της Ζωής Λάσκαρη! «Ντροπή για τα όσα ξεστομίζει» αναφέρει και καρφώνει τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο!

Η ίδια, βρέθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και σχολίασε μεταξύ άλλων την συνέντευξη του παππού της στην Τατιάνα Στεφανίδου και την πολυσυζητημένη “φιλοξενία” τόσο της ίδιας όσο και της μητέρας της στο σπίτι στο Πόρτο Ράφτη:

«Η μάνα μου δεν ανάγκασε ποτέ κανέναν έστω και στα σαράντα της, μετά που πέθανε ο πατέρα μου, να την ας πούμε φιλοξενήσει, όπως λέει ο παππούς μου. Τώρα τι λέει ο Λυκουρέζος, ότι “Τους φιλοξενούσαμε”, για εμένα είναι ντροπή του που το λέει, να ντρέπεται με αυτά που ξεστομίζει. Ό,τι κάνεις το κάνεις γιατί το αγαπάς το παιδί σου, δεν το κάνεις για να πεις μετά από χρόνια “Εγώ που έκανα αυτό και αυτό”.

Δεν θεωρώ πως είναι το φυσιολογικό της ζωής αυτό, είτε είσαι βιολογικός πατέρας είτε είσαι θετός πατέρας, είτε είσαι οτιδήποτε. Το παιδί εννιά χρονών δεν έχει τη δυνατότητα να αποφασίσει αν μπορεί να πάει να δουλέψει να βγάλει τα δικά του λεφτά να έχει το δικό του σπίτι, κτλ κτλ…

Όταν πέθανε ο πατέρας μου η γιαγιά μου από μόνη της, είπε στη μητέρα μου: “Θέλω να έρθεις να μείνεις στο σπίτι μας είναι και δικό σου σπίτι”», είπε χαρακτηριστικά η Ζένια Μπονάτσου.