The Voice: Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα! «Έσκασε» κι άλλη αποχώρηση!

Μετά τον Καπουτζίδη και τον Μαραβέγια... τρίτωσε!

The Voice: Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα! «Έσκασε» κι άλλη αποχώρηση!

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα στο The Voice! «Έσκασε» κι άλλη αποχώρηση και... τρέχουν και δεν φτάνουν! Ποιος είναι εκτός;

Πριν από λίγο καιρό ο Γιώργος Καπουτζίδης ανακοίνωσε το τέλος του από το «The Voice», λίγες μέρες μετά ο Κωστής Μαραβέγιας ανέφερε και εκείνος ότι αποχωρεί από το talent show… και τώρα άλλη μια έκπληξη ήρθε από εκεί που δεν το περιμέναμε!

Το εν λόγω πρόσωπο, αποχωρεί από το Voice και το ανακοίνωσε πριν από λίγο, πριν δηλαδή ξεκινήσουν τα γυρίσματα: «Και τριτώνει: Τελικά κλείνει και για έμενα ο κύκλος του The Voice Of Greece… ήταν κάτι που έκανα με πολύ αγάπη, μεράκι και αφοσίωση αφού νιώθω την κάθε αγωνία που μπορεί να έχει ένας παίκτης…Μία αγκαλιά στην ομάδα που συνεργάστηκα τα τελευταία 2,5 χρόνια και της οποίας εύχομαι κάθε επιτυχία τώρα αλλά και στο μέλλον!»! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Ανατροπή μεγατόνων στο The Voice! Πασίγνωστη τραγουδίστρια στην επιτροπή!

Ανατροπή μεγατόνων μόλις έγινε γνωστή για το The Voice! Πασίγνωστη τραγουδίστρια στην επιτροπή και σας έχουμε όλο το ρεπορτάζ!

Μετά το «όχι» του Γιώργου Μαζωνάκη καθώς είναι δεσμευμένος με το «Your Face Sounds Familiar» οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ έριξαν σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν σε τηλεοπτική εκπομπή «δίχτυα» για την Ελεονώρα Ζουγανέλη. Μάλιστα της ζήτησαν να απαντήσει εντός 24ωρου καθώς η Acun Meyda θέλει να ξεκινήσει τα γυρίσματα του project. Μην ξεχνάμε πως το αντίπαλον δέος «Χ-Factor» έχει ήδη ξεκινήσει και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος.

The Voice: Αυτός θα είναι ο παρουσιαστής; Αποκάλυψη τώρα! (Βίντεο)

Εδώ αξίζει να σημειωθεί πώς η Ελεονώρα Ζουγανέλη δεν έχει λάβει ποτέ μέρος σε κάποιο μουσικό τάλεντ σόου.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν για την πρόταση που έκανε το «Voice» στην δημοφιλή τραγουδίστρια Ελεονώρα Ζουγανέλη. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γιώργος Μαζωνάκης: Είπε "όχι" στο «Voice» και πάει στον ΑΝΤ1!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, έριξε "άκυρο" στο «The Voice» και πάει σε άλλο show στον ΑΝΤ1, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Τι και αν ειδήσεις και δημοσιεύματα τον ήθελαν να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή, τελικά δεν ισχύει τίποτα τέτοιο.

Η δημοσιογράφος Κλεοπάτρα Πατλάκη, αποκάλυψε στον αέρα του ΣΚΑΙ, πως ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν θα βρίσκεται στο «The voice», αλλά στην κριτική επιτροπή του «Your Face Sound Familiar».

Μάλιστα, γίνονται συζητήσεις την θέση του να την πάρει η Τάμτα.

The Voice: Έκανε την ανακοίνωση ο Λιάγκας! Μίλησε ανοιχτά για τον παρουσιαστή! (Βίντεο)

Έκανε την ανακοίνωση ο Γιώργος Λιάγκας και μίλησε ανοιχτά για τον παρουσιαστήςτου «The Voice» που έρχεται σε λίγους μήνες στις οθόνες μας.

Πολλά ήταν τα ονόματα που είχαν ακουστεί για την σκυτάλη του μουσικού show και η εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» ξεκαθάρισε την κατάσταση.

Σύμφωνα με Κλεοπάτρα Πατλάκη, το πρόσωπο που θα παρουσιάσει το «The Voice» θα είναι και επίσημα ο Γιώργος Λιανός. Μάλιστα, ξεκαθάρισαν και γιατί είχε γίνει τις τελευταίες ημέρες ο χαμός με το όνομα του, αλλά και του Γιώργου Λιάγκα.

Επίσης, ανακοινώθηκε και ο τραγουδιστής που θα καθίσει στην τέταρτη καρέκλα του κριτή! Ποιος είναι αυτός; Ο Γιώργος Μαζωνάκης.