Ελένη Μενεγάκη: Ο νεαρός άντρας που μπαίνει στη ζωή της! Η "σχέση" που θα συζητηθεί...

Δείτε το πρόσωπό του! Αποκαλύφθηκε σήμερα...

Ελένη Μενεγάκη: Ο νεαρός άντρας που μπαίνει στη ζωή της! Η

Ο νεαρός άντρας που μπαίνει στη ζωή της Ελένης Μενεγάκη! Η "σχέση" που θα συζητηθεί...

Η παρουσιάστρια του ALPHA κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες και υπάρχει ακόμα ένας νέος και γοητευτικός συνεργάτης που θα προστεθεί στην ομάδα της.

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" η Έλενα Πολυκάρπου, αυτός είναι ο Dj Pitsi. Αν σας θυμίζει κάτι το όνομά του, είναι επειδή στις αρχές του 2019 δημιουργήθηκε ένας μικρός τηλεοπτικός χαμός γύρω από το όνομά του.

Η «Βασίλισσα» της τηλεόρασης σε μακροσκελής ανάρτηση! Τα λόγια αγάπης που δεν έχει ξαναπεί ποτέ!

Ελένη Μενεγάκη: Ο νεαρός άντρας που μπαίνει στη ζωή της! Η 'σχέση' που θα συζητηθεί...

Τα σχόλια που είχαν γίνει τότε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, σχετικά με την εμφάνιση διάσημων Κορεατών τραγουδιστών, είχαν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. Τα «σκάγια» είχαν πάρει τότε και τον Dj Pitsi, ο οποίος ήταν μέλος της εκπομπής.

Ελένη Μενεγάκη: Ο νεαρός άντρας που μπαίνει στη ζωή της! Η 'σχέση' που θα συζητηθεί...

Η Ελένη Μενεγάκη, όμως, φέτος θα έχει μια αλλαγή που αφορά στη διάρκεια της εκπομπής. Η «Ελένη» φέτος θα έχει διάρκεια 2,5 ώρες, δηλαδή θα ολοκληρώνεται στις 15:30.

Ελένη Μενεγάκη: Όλη η αλήθεια για τον τσακωμό του άντρα της με τον γυμναστή της! Τι πραγματικά συνέβη;

Τι πραγματικά συνέβη μεταξύ του άντρα της Ελένης Μενεγάκη, Ματέο Παντζόπουλο, και τον γυμναστή της; Όλη η αλήθεια για τον τσακωμό τους!

Η παρουσιάστρια του ALPHA είναι εδώ και χρόνια ίσως το μοναδικό πρόσωπο που όλοι θέλουν να μάθουν όλο και περισσότερα για τη ζωή της, είτε αυτή αφορά τα επαγγελματικά της είτε τα προσωπικά της! Για τον λόγο αυτό, δεν ήταν και είναι λίγες οι φορές που έχει ειπωθεί για εκείνη κάτι που... δεν ισχύει! Μια από αυτές είναι και το παρακάτω περιστατικό που θα σας μεταφέρω, το οποίο τις τελευταίες ημέρες ήρθε στην δημοσιότητα.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα ο Ματέο Παντζόπουλος καυγάδισε με τον γυμναστή της συζύγου του και έγινε ένα μεγάλο επεισόδιο στο σπίτι τους στα Μελίσσια. Για την ακρίβεια, όπως αναφέρεται, υπήρξε μια περίοδος που η Ελένη είχε αποφασίσει να γυμνάζεται εντατικά! Γι αυτό και έβλεπε καθημερινά τον personal της καθώς εκείνος την βοηθούσε τόσο με τη γυμναστική όσο και με τη διατροφή της. Εκείνες οι συχνές επισκέψεις, όμως, και οι πολύ στενές επαφές τους του δημιούργησαν διάφορα συναισθήματα γι αυτήν, πέρα από τα αυστηρά επαγγελματικά και του έβαλαν ιδέες.

Αποκάλυψη για την Ελένη Μενεγάκη! Αυτός είναι ο γυμναστής από το Περιστέρι που την παντρεύτηκε κρυφά!

Σύντομα, λοιπόν, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, ο γυμναστής άρχισε να παίρνει θάρρος και να την πλησιάζει όλο και περισσότερο από ότι η ίδια ήθελε. Κάποια στιγμή, η Ελένη δεν άντεξε και μίλησε στον σύζυγό της, Ματέο, για όλα αυτά και τότε ήταν που "τα πήρε στο κρανίο" και ξέσπασε επεισόδιο στα Μελίσσια....

Όλη η αλήθεια για το τι πραγματικά έγινε

Το τι πραγματικά συνέβη, όμως, θα σας το αποκαλύψω εγώ μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr! Με επιβεβαιωμένες πληροφορίες μου, ποτέ μα ποτέ δεν έγινε ένα τέτοιο σκηνικό! Αρχικά, η Ελένη Μενεγάκη είναι μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα και ξέρει να λύνει τα όποια θέματα και προβλήματα εμφανίζονται στην ζωή της μόνη της και ποτέ δεν θα έδινε τέτοιου τύπου δικαιώματα. Της Ελένης όταν κάτι δεν της αρέσει το κόβει από την αρχή δεν περιμένει να φτάσει στα άκρα το θέμα. Πρώτον αυτό και δεύτερον ο Ματέο Παντζόπουλος είναι ο πιο ήρεμος άνθρωπος στον κόσμο και ποτέ δεν έχει δώσει δικαιώματα για ξεσπάσματα! Πάντα είναι κύριος και ξέρει να λύνει τις διαφωνίες του με τον λόγο...

Αυτά είχα να πω εγώ και αυτή είναι η αλήθεια...

Ελένη Μενεγάκη: Οι φωτογράφοι την "τσάκωσαν" από μακριά με τον άντρα της! Τα γέλια και οι αγκαλιές...

Τα γέλια και τις αγκαλιές της Ελένης Μενεγάκη με τον άντρα της απαθανάτισαν οι φωτογράφοι! Τους "τσάκωσαν" από μακριά... Οικογενειακές στιγμές...

Στη λεωφόρο Σανζ Ελιζέ και στα γραφικά σοκάκια του Παρισιού βρέθηκε για μερικές ημέρες η Ελένη Μενεγάκη για λογαριασμό, ακόμα μία φορά, της Lorèal Paris, αφού η γνωστή εταιρεία καλλυντικών την έχει ως πρόσωπο της καμπάνιας της. Η λαμπερή παρουσιάστρια επέστρεψε στην Ελλάδα την περασμένη Παρασκευή και ο φακός του YOU την απαθανάτισε κατ' αποκλειστικότητα στο αεροδρόμιο αμέσως μετά την άφιξή της, ενώ την ακολούθησε κατά πόδας στον επόμενο προορισμό της.

Ελένη Μενεγάκη: Οι φωτογράφοι την

Η παρουσιάστρια του ALPHA αυτή την περίοδο βρίσκεται στην πιο δημιουργική της φάση. Ήρεμη, ξεκούραστη και γεμάτη θετική ενέργεια και δύναμη από τις καλοκαιρινές της διακοπές, ετοιμάζεται για την τηλεοπτική επιστροφή της στο τέλος του μήνα, με πολλές εκπλήξεις και ανανεωμένο πάνελ στην εκπομπή της. Ενδιάμεσα η παρουσιάστρια έκανε μια αναπάντεχη εξομολόγηση που ξάφνιασε το κοινό, ευχαριστώντας το που τη στηρίζει τόσα χρόνια και στέκεται δίπλα της: «Η σχέση μας δεν βασίζεται μόνο στην τηλεοπτική μου παρουσία, είναι πιο βαθιά και πιο ουσιώδης! Πολλές φορές ήθελα να σας πω αυτά τα λόγια, αλλά τώρα ήταν τελικά η στιγμή μας... Γιατί; Γιατί για όλα υπάρχει πάντα κάποιος λόγος».

Οικογενειακό γεύμα με τον Μάκη και τη Μαρίνα

Ελένη Μενεγάκη: Οι φωτογράφοι την

Νέα Ερυθραία 15/9

Για λίγες ημέρες αποχωρίστηκε την οικογένειά της λόγω του ταξιδιού της στο εξωτερικό και δεν έβλεπε την ώρα να γυρίσει πίσω για να χωθεί στην αγκαλιά του άντρα της και των παιδιών της. Σε γνωστό εστιατόριο της Νέας Ερυθραίας βρέθηκε την περασμένη Κυριακή η Ελένη μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο και την κόρη τους Μαρίνα, και ο φακός του περιοδικού τούς έπιασε σε τρυφερά οικογενειακά στιγμιότυπα αδιαφορώντας για τους υπόλοιπους θαμώνες που τους κοιτούσαν και τους καμάρωναν...

Ποιο θα είναι το νέο πρόσωπο στο πάνελ...

Πολλές ήταν οι υποψήφιες γυναικείες παρουσίες τα ονόματα των οποίων ακούστηκαν ότι θα αντικαταστήσουν τη Νάνσυ Παραδεισανού στο πάνελ της εκπομπής της. Στο τραπέζι έπεσαν διάφορες προτάσεις, μεταξύ αυτών η Μαντώ Γαστεράτου, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η Βίκυ Κάβουρα, η Βαλέρια Χοψονίδου και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με πληροφορίες του σταθμού, για την ώρα η επικρατέστερη που φαίνεται ότι θα καθίσει στο πάνελ είναι η Μαντώ Γαστεράτου, παρ' όλο που διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ελένη Μενεγάκη: Πρώην σύντροφος της "σπάει" την σιωπή του! Ο χωρισμός λίγο πριν τον γάμο τους!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗ SUPER ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ 1 ΕΥΡΩ!