Αδιανόητη ατάκα από την Ελένη Καστάνη! «Πήρα 10.000 ευρώ για να...»

Και όμως το έκανε και... πληρώθηκε!

Αδιανόητη ατάκα από την Ελένη Καστάνη! «Πήρα 10.000 ευρώ για να...»

Μια αδιανόητη ατάκα ειπώθηκε από την Ελένη Καστάνη! «Πήρα 10.000 ευρώ για να...» τόνισε η ίδια!

Η Ελένη Καστάνη, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» και τον Γιάννη Πουλόπουλο και τα αποκάλυψε όλα! Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα χρήματα που έπαιρνε στο παρελθόν στην τηλεόραση αλλά και στην συνεργασία της με τον Μάρκο Σεφερλή.

«Ομολογώ πως πήρα 10,000 ευρώ το επεισόδιο, μία φορά, αλλά δεν θέλω να πω σε ποια σειρά γιατί οι συνάδελφοι θα τρελαθούν. Οι παραγωγοί του Μάρκου Σεφερλή μου είπαν πως περίμεναν ότι θα τους κλείσω το τηλέφωνο. Τους είπα ότι κακώς το περίμεναν, γιατί εγώ ήθελα χρόνια να δουλέψω με τον Μάρκο. Μπορεί να διαφωνώ σε κάτι μαζί του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να υποκλιθώ στο ταλέντο του», είπε η ίδια. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Παρουσιαστής αποκάλεσε την Ελένη Καστάνη "άλουστη"! Δείτε πώς αντέδρασε εκείνη

Ελένη Καστάνη: Αυτή είναι η αλήθεια για την αποχώρηση της από την «Μαρία Πενταγώτισσα»!

Αυτή είναι η αλήθεια για την αποχώρηση της Ελένης Καστάνη από την θεατρική παράσταση, «Μαρία Πενταγιώτισσα».

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» μίλησε το πρωί της Δευτέρας η ηθοποιός.

Η Ελένη Καστάνη αφού αποκάλυψε και τα νέα της επαγγελματικά σχέδια, μίλησε πρώτη φορά και για την αποχώρησή της από την παράσταση «Μαρία Πενταγιώτισσα».

«Δεν υπήρξε καμία ίντριγκα. Απαντώ, λοιπόν, για τους υπόλοιπους. Η Ελένη, δέκα ημέρες πριν από την πρεμιέρα μας, αποφάσισε να αποχωρήσει από τη δουλειά για προσωπικούς της λόγους. Ούτε μάλωσε με κανέναν ούτε υπήρξε κάποια ένταση ή κόντρα ή οτιδήποτε άλλο από αυτά που... εφευρίσκουν κάποιοι.

Επέλεξε να φύγει, ζήτησε συγγνώμη που το έκανε στο...παρά πέντε κλαίγοντας και... αυτό ήταν! Ευτυχώς μπήκε στις πρόβες η Βίκυ Σταυροπούλου και έτσι δεν τινάχτηκε η δουλειά μας στον αέρα», είχε πει ο Χρήστο Χατζηπαναγιώτης για την αποχώρηση της ηθοποιού.

Να σημειώσουμε πως η Ελένη Καστάνη θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία του Μάρκου Σεφερλή.

Ελένη Καστάνη: Ο λόγος που αποχώρησε από την παράσταση και η συγγνώμη! (Βίντεο)

Η ηθοποιός Ελένη Καστάνη ζήτησε συγγνώμη από τους συναδέλφους της για την αποχώρησή της από την παράσταση! Ποιος ήταν όμως ο λόγος που αποχώρησε;

Υπενθυμίζουμε ότι λίγο πριν την πρεμιέρα η γνωστή ηθοποιός αποχώρησε από την παράσταση «Μαρία Πενταγιώτισσα» και την θέση την τώρα καλύπτει η Βίκυ Σταυροπούλου!

Ο Αργύρης Αγγέλου που συμμετέχει στην παράσταση έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και μεταξύ άλλων είπε:

«Η Ελένη Καστάνη προφανώς δεν ένιωθε καλά μέσα σε αυτό, δεν ήταν ευτυχισμένη. Αυτό που είπαμε στο τηλέφωνο, γιατί είχε την ευγένεια και τη γλυκύτητα να μας πάρει όλους τηλέφωνο και να μας ζητήσει συγγνώμη για την αναστάτωση που μας προκάλεσε, είχε συναίσθηση, δεν είναι ότι είναι αναίσθητη η γυναίκα. Η περιοδεία είναι πάρα πολύ δύσκολη και σημασία έχει ένας άνθρωπος να περνάει καλά και να είναι ευτυχισμένος. Από τη στιγμή που η Ελένη τώρα είναι καλύτερα, είμαστε κι εμείς χαρούμενοι γι’ αυτό.

Φαντάζομαι κάποια στιγμή θα βγει να μιλήσει η ίδια, θεωρώ ότι είναι καλό να πάρει η ίδια την απόσταση και τον χρόνο και να βγει να πει πως ένιωθε αν θέλει. Εμείς, αυτό που αντιληφθήκαμε στην πρόβα… εγώ καταλάβαινα ότι δεν ένιωθε καλά μέσα σε αυτό, δεν περνούσε καλά».

Δείτε το σχετικό βίντεο: