Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Άλλαξαν το σπίτι τους! Το σαλόνι κάνει την διαφορά...

Υιοθέτησαν το νέο trend στην διακόσμηση!

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Άλλαξαν το σπίτι τους! Το σαλόνι κάνει την διαφορά...

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου άλλαξαν το σπίτι τους! Το σαλόνι κάνει την διαφορά και το ζευγάρι υιοθέτησε το πιο hot trend της διακόσμησης!

Η γνωστή τραγουδίστρια που πρόσφατα έγινε μανούλα, μοιράζεται πολλές στιγμές της καθημερινότητάς της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Κάθε της post άλλωστε, γίνεται αντικείμενο συζήτησης!

Ελένη Χατζίδου: Το δώρο του Ετεοκλή Παύλου και η αποκάλυψη για το όνομα της κόρης τους!

Αυτή τη φορά, η Ελένη Χατζίδου μας έδειξε την αλλαγή που έκανε με τον Ετεοκλή Παύλου στο σαλόνι του σπιτιού τους. Συγκεκριμένα, άλλαξαν τα έπιπλα και όπως παρατηρούμε τα «έντυσαν» με ταπετσαρίες από μάρμαρο.

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία:

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Άλλαξαν το σπίτι τους! Το σαλόνι κάνει την διαφορά...

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Το κουκλίστικο δωμάτιο της κόρης τους! Πώς θα την ονομάσουν; (Βίντεο)

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου με έδειξαν το κουκλίστικο δωμάτιο της κόρης τους! Πώς θα ονομάσουν την μικρούλα;

Το ζευγάρι ετοίμασε βίντεο από το πώς έγινε το παιδικό δωμάτιο!

Την περασμένη Πέμπτη (5/9) η Ελένη Χατζίδου πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και μαζί με τον σύζυγό της και την νεογέννητη κορούλα της, επέστρεψε στο σπίτι της!

Εκεί, ήταν όλα έτοιμα για να υποδεχθούν το νέο μέλος της οικογένειας το οποίο θα πάρει το όνομα Μελίνα-Δήμητρα!

Το ζευγάρι, μάλιστα, ετοίμασε και ένα βίντεο και το ανέβασε στο κανάλι του στο Youtube προκειμένου να μας δείξει πώς είναι το δωμάτιο της κόρης τους!

Πραγματικά κουκλίστικο και σε ροζ αποχρώσεις!

Δείτε το!

Ετεοκλής Παύλου: Αυτόν τον άντρα θέλουμε όλες! Το μήνυμα λατρείας στην Ελένη και το μωράκι τους!

Έναν άντρα σαν τον Ετεοκλή Παύλου σίγουρα θέλουμε όλες! Το μήνυμα λατρείας στην Ελένη και το μωράκι τους μας έκανε και «λιώσαμε»!

Ο ίδιος ανέβασε μια συγκινητική φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του,για την οποία σας έχουμε αποκαλύψει το όνομά της, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πώς αντέδρασε, τη στιγμή που του είπε η Ελένη Χατζίδου πως έσπασαν τα νερά της!

«Έσπασαν τα νερά μου είπε η γυναίκα μου και ήταν η στιγμή που ήξερα πως το πιο όμορφο ταξίδι ξεκινάει. Φυσικά και δεν μπορούσα να αφήσω την γυναίκα μου ούτε στην αίθουσα τοκετών, νιώθω ευλογημένος και τυχερός που είδα το θαύμα της ζωής και αγκάλιασα το παιδάκι μου μόλις ακριβώς ήρθε στην ζωή. Σας αγαπώ πολύ και τις δυο σας» έγραψε χαρακτηριστικά ο Ετεοκλής Παύλου.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Περήφανος μπαμπάς ο Ετεοκλής Παύλου! Η πρώτη φωτογραφία με την κορούλα του!

Περήφανος μπαμπάς δηλώνει ο Ετεοκλής Παύλου, ο οποίος και τράβηξε την πρώτη φωτογραφία με την κορούλα του!

Η γνωστή τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, ενώ την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια, μέσω ανάρτησής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπως σας γράψαμε χτες!

Χαρούμενος όσο ποτέ είναι φυσικά και ο σύζυγος της Ελένης Χατζίδου, Ετεοκλής Παύλου, ο οποίος πόζαρε με την κόρη του φανερά συγκινημένος!

Η καλή φίλη του ζευγαριού, Τζο Λαζοπούλου απαθανάτισε την στιγμή και δημοσίευσε την φωτογραφία στα instastories. Δείτε τους αγκαλιά και «λιώστε» άφοβα:

Περήφανος μπαμπάς ο Ετεοκλής Παύλου! Η πρώτη φωτογραφία με την κορούλα του!

Ελένη Χατζίδου: H δημόσια συγκινητική εξομολόγηση για τον Ετεοκλή Παύλου - «Είσαι έμπνευση»!

Μια δημόσια συγκινητική εξομολόγηση για τον Ετεοκλή Παύλου έκανε η Ελένη Χατζίδου, λέγοντας του μεταξύ άλλων «Είσαι έμπνευση».

Η τραγουδίστρια, θαυμάζει πολύ τον σύζυγο και πατέρα του παιδιού της και του το δείχνει με κάθε αφορμή που της δίνεται.

Πριν από λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία του όπου μιλούσε σε μικρά παιδιά και έγραψε:

«Είσαι έμπνευση για τα νέα παιδιά και για όλους μας! Όχι μόνο δεν το έβαλες κάτω μετά το ατύχημα σου αλλά έχεις βάλει σκοπό της ζωής σου να μεταδόσεις όλη σου την αισιοδοξία και τη δύναμή σου σε εμάς! Σ’ αγαπώ», προκαλώντας συγκίνηση.

Το ζευγάρι σε λιγότερο από μήνα θα κρατάει στην αγκαλιά του την κορούλα του και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένο.

Ελένη Χατζίδου για Ετεοκλή Παύλου

Ελένη Χατζίδου: Τα νεύρα της εγκυμονούσας και η τρυφερή κίνηση του Ετεοκλή Παύλου!

Σήμερα δεν ήταν και πολύ καλή ημέρα για την Ελένη Χατζίδου. Όπως αποκάλυψε η ίδια, είχε και νεύρα με αποτέλεσμα ο Ετεοκλής Παύλου με μια τρυφερή κίνηση να την ηρεμεί.

Το ζευγάρι που σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτα του, είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και έχουν τον δικό τους τρόπο επικοινωνίας.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελένη Χατζίδου, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την κάρτα που της έδωσε ο σύζυγός της και την έκανε να τα ξεχάσει όλα, ενώ με αφορμή αυτό του έκανε και μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση, λέγοντας πως «είναι ο καλύτερος άντρας του κόσμου».

Ελένη Χατζίδου

Ελένη Χατζίδου: Η απίστευτη ατάκα του Ετεοκλή Παύλου για την μητέρα της!

Η απίστευτη ατάκα του Ετεοκλή Παύλου για την μητέρα της Ελένης Χατζίδου, θα σε κάνει να λιώσεις από τα γέλια.

Σε λιγότερο από ένα μήνα το ζευγάρι θα κρατήσει στην αγκαλιά του, τον καρπό του έρωτα του και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Μάλιστα, περνούν πολλές οικογενειακές στιγμές, αφού οι χαρές των οικογενειακών τους είναι μεγάλη.

Χθες, η κ. Μαρία, η μητέρα της Ελένης Χατζίδου, είχε την γιορτή της και ο Ετεοκλής Παύλου, θέλησε να ευχηθεί στην πεθερά του δημόσια, και έτσι δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σχολιάζοντας χιουμοριστικά: «Όταν λέω άσχημα πράγματα για τις πεθερές να ξέρετε ότι λέω για τις δικές σας…!Η δικιά μου είναι άγια γυναίκα και έχει και facebook και διαβάζει και όσα γράφω».

Ελένη Χατζίδου-Ετεοκλής Παύλου: Αποκαλύπτουν πρώτη φορά ποια θα είναι νονά του παιδιού τους! (Βίντεο)

Ελένη Χατζίδου μαμά

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Μας έδειξαν την κρεβατοκάμαρα τους και το κάδρο τους τράβηξε τις εντυπώσεις!

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου μας έδειξαν την κρεβατοκάμαρα τους και το κάδρο που έχουν πίσω από το κρεβάτι τους, τράβηξε τις εντυπώσεις.

Το ζευγάρι που πριν από λίγους μήνες παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο, περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Η Ελένη, απολαμβάνει κάθε λεπτό της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το αγγελούδι της.

Το μεσημέρι της η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους στο Instagram μια φωτογραφία μέσα από την κρεβατοκάμαρά τους. Μάλιστα, πόζαρε μπροστά από το εντυπωσιακό κάδρο που υπάρχει από πίσω του. Το ζευγάρι επέλεξε να τοποθετήσει στο δωμάτιο του μία από τις πιο αγαπημένες στιγμές τους.

undefined