Νίκος Μουτσινάς: Τα «έσπασε» στην πρεμιέρα του! Βγήκε χορεύοντας στο πλατό και...!

Έκανε χαμό με το καλησπέρα σας!

Νίκος Μουτσινάς: Τα «έσπασε» στην πρεμιέρα του! Βγήκε χορεύοντας στο πλατό και...!

Τα έσπασε στην πρεμιέρα του ο Νίκος Μουτσινάς, χωρίς καμία αμφιβολία! Βγήκε χορεύοντας στο πλατό και προκάλεσε ταραχές!

Ο ίδιος, ξεκίνησε το Καλό μεσημεράκι με το... «Μαζί σου και δεν με νοιάζει» του Αργυρού. Αμέσως, μπήκε από... την πόρτα και καλησπέρισε το κοινό του, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ!

Νίκος Μουτσινάς: Η έκπληξη για τα γενέθλιά του! Πόσο χρονών έγινε; (Βίντεο)

Στην συνέχεια, παρουσίασε την αγαπημένη μας Βάνια, η οποία ήταν ντυμένη από πάνω μέχρι κάτω με ροζ παγέτες! Δείτε το βίντεο με τα πρώτα πλάνα:

Νίκος Μουτσινάς: Όλα στη φόρα πριν την πρεμιέρα! Η απαίτηση του πριν βγει στον "αέρα"!

Όλα στη φόρα για το Νίκο Μουτσινά λίγο πριν την πρεμιέρα! Ποια ήταν η απαίτησή του από το κανάλι λίγο πριν βγει στον "αέρα";

Ήρθαν κάποιες πληροφορίες στα χέρια μου και θα σας τις μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη στο Youweekly.gr και το Vanda's blog. Αρχικά, ο Νίκος είναι ένας από τους συμπαθητικούς παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης και ποτέ δεν έχει ακουστεί κάτι κακό για εκείνον! Τώρα, όμως, λίγο πριν την πρεμιέρα του με τη νέα εκπομπή που έχει στο ΣΚΑΙ, φέρεται να έγιναν κάποια πραγματάκια που εγώ έμαθα και θα σας πω...

Με βάση τα όσα μου μετέφερε άνθρωπος μέσα από το κανάλι ο Νίκος Μουτσινάς ζήτησε από την παραγωγή να αλλάξει σκηνοθέτη τελευταία στιγμή κι αυτό γιατί έμαθε πως θα έχει τον ίδιο με αυτόν που έχει και ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του!

Ο Νίκος, όμως, τον άνθρωπο αυτό τον είχε από την εκπομπή που έκανε την προηγούμενη σεζόν στο OPEN και για δικούς του λόγους δεν ήθελε να τον "μοιράζεται" και απαίτησε να βρεθεί άλλος για το "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα", όπως και έγινε από όσο έμαθα!

Νίκος Μουτσινάς: Μια ματιά στο σπίτι του αρκεί για να πάθετε "ανακοπή"! Έχει θέα ολόκληρο δάσος...

Έχει θέα ολόκληρο δάσος το σπίτι του Νίκου Μουτσινά! Μια ματιά αρκεί για να πάθετε "ανακοπή" με τις φωτογραφίες από μέσα και έξω!

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά του στο Instagram! Μένει σε ένα υπέροχο και cozy σπίτι στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τα δυο αγαπημένα του σκυλιά.

Συχνά ανεβάζει βίντεο με τα παιχνίδια που κάνουν όλοι μαζί. Στο σπίτι κυριαρχεί το λευκό χρώμα, ενώ ο μοντέρνος γκρι καναπές του ξεχωρίζει…

Νίκος Μουτσινάς: Μια ματιά στο σπίτι του αρκεί για να πάθετε

Νίκος Μουτσινάς: Μια ματιά στο σπίτι του αρκεί για να πάθετε

Νίκος Μουτσινάς: Πήρε τα... βουνά ο παρουσιαστής λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής!

Νίκος Μουτσινάς: Μια ματιά στο σπίτι του αρκεί για να πάθετε Νίκος Μουτσινάς: Μια ματιά στο σπίτι του αρκεί για να πάθετε Νίκος Μουτσινάς: Μια ματιά στο σπίτι του αρκεί για να πάθετε Νίκος Μουτσινάς: Μια ματιά στο σπίτι του αρκεί για να πάθετε Νίκος Μουτσινάς: Μια ματιά στο σπίτι του αρκεί για να πάθετε Νίκος Μουτσινάς: Μια ματιά στο σπίτι του αρκεί για να πάθετε Νίκος Μουτσινάς: Μια ματιά στο σπίτι του αρκεί για να πάθετε Νίκος Μουτσινάς: Μια ματιά στο σπίτι του αρκεί για να πάθετε Νίκος Μουτσινάς: Μια ματιά στο σπίτι του αρκεί για να πάθετε

Νίκος Μουτσινάς: Η «απώλεια» του χτύπησε την πόρτα! Η δημόσια ανακοίνωση!

Η «απώλεια» χτύπησε την πόρτα του Νίκου Μουτσινά! Έγινε γνωστό με μια δημόσια ανακοίνωση!

Ο γνωστός ηθοποιός πέρασε μια άκρως επιτυχημένη χρονιά στον OpenTv με την εκπομπή του «Για την Παρέα», αλλά και με την θεατρική παράσταση που έγραψε και σκηνοθέτησε την «Βερβερίτσα».

Η παράσταση «Βερβερίτσα» μετά την περσινή επιτυχία στην Αθήνα, έκανε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Ο Νίκος Μουτσινάς είχε στο πλευρό του τις αγαπημένες του φίλες Μαρία Σολωμού και Ματίνα Νικολάου και πέρασαν όλοι μαζί ένα ξεχωριστό καλοκαίρι.

Νίκος Μουτσινάς: Θα τρελαθείτε! Έβγαλε... μαλλιά και μάλιστα ξανθά!

Ωστόσο, το απόγευμα της Πέμπτης η Μαρία Σολωμού έκανε μία ανακοίνωση που προκάλεσε έκπληξη στους διαδικτυακούς της φίλους.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και θαυμαστές της μια δημοσίευση μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και έκανε γνωστό πως αποχωρεί από τη θεατρική παράσταση.

Η ίδια το φετινό χειμώνα πρόκειται να συμμετάσχει στην παράσταση «Βρε καλώς τους» στο θέατρο Βρετάνια σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλλιπίδη.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με δημοσιεύματα η «Βερβερίτσα» θα συνεχίσει την πορεία της για δεύτερη χρονιά σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας, με αλλαγές στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Στη δημοσίευση έγραψε χαρακτηριστικά:

«Τελευταία παράσταση βερβεριτσα σήμερα.... Αποχαιρετώ την Αννα Μαριζα Φονιά ,όπως της αρμόζει .....Με χαρά,πηδουλους,τσουλήθρες ,και πολλή πολλή αγάπη!!! Θα μου λείψετε όλοι,και καθ ένας ξεχωριστά.....πέρασα ΥΠΕΡΟΧΑ!!!! Αφήνω τη σκυτάλη σε πολύ καλά χέρια και ανυπομονώ για τη συνέχεια!!!!#halloseptember #newbeginings», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα η Μαρία Σολωμού.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Νίκος Μουτσινάς: «Τελειώσαν τα ψέμματα»! Μίλησε ανοιχτά για αυτό που σιωπούσε καιρό...

Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε ανοιχτά για αυτό που σιωπούσε καιρό και τόνισε: «Τελειώσαν τα ψέμματα»! Τι έχει συμβεί;

Ο παρουσιαστής, συζητήθηκε πολύ το καλοκαίρι και για την εκπομπή του αλλά και για.... την αναφορά που έκανε σε σύντροφο! Ωστόσο, δεν το βάζει κάτω και με το γνωστό του χιούμορ συνεχίζει να προκαλεί!

Ο Νίκος Μουτσινάς, έσπασε την σιωπή του και επιτέλους μίλησε ανοιχτά για τους συνεργάτες του αλλά και για το πότε ξεκινάει στον ΣΚΑΙ το «Καλό μεσημεράκι»!

«Και να ρωτήσω...κοιμηθήκατε αρκετά τα μεσημέρια? Γιατί τελείωσαν τα ψέματα! 23 Σεπτεμβρίου ερχομαστεεεε! Η γνωστή παρεα ( @matinanikolaou & @alcatrash.band ), την γνωστή ώρα ( στις 15:00), σε καινούριο κανάλι (@skaitv.gr) με ακόμα περισσότερη τρέλα!
#kalomesimeraki #skaitvgr #θαπερασουμετελεια #partytime #χαμουλης #μοντελλαιφ»έγραψε στην λεζάντα και τα σχόλια πήραν φωτιά! Δείτε την σχετική ανάρτηση:


Νίκος Μουτσινάς: Η αποκάλυψη για σύντροφο έφερε το μυστικό στην δημοσιότητα! Δεν το είχε παρατηρήσει κανείς...

Η αποκάλυψη που έκανε ο Νίκος Μουτσινάς για σύντροφο, έφερε το μυστικό του στην δημοσιότητα, αφού δεν τον είχε παρατηρήσει κανείς!

Ο Νίκος Μουτσινάς, μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας της παράστασής του Βερβερίτσα, βρίσκεται στη Σαντορίνη, όπως ήδη σας έχουμε γράψει αλλά δεν είναι μόνος του! Ο ίδιος, αποκάλυψε στην ανάρτησή του ότι βρίσκεται εκεί μαζί με σύντροφο, χωρίς να δώσει πολλές λεπτομέρειες στην δημοσιότητα...

«Ξυπολυταρία, μαγιό, καθισιό, φρούτα, φίλοι, σύντροφος, ήλιος, ύπνος, ασκεψιά (δεν ξέρω αν υπάρχει σαν λέξη,αλλά εμένα μου αρέσει) και ο χρόνος να ξεκουράζεται και αυτός και να περνάει αργά..ένα καλοκαίρι γεμάτο..το καλοκαίρι μου.. Κλέψε ιδέες και καντο κι εσύ» έγραψε και προκάλεσε χαμό! Έλα όμως που εμείς σταθήκαμε αλλού!

Στην εν λόγω φωτογραφία, ο Νίκος μας αποκάλυψε - κατά λάθος - τον πιγκουίνο που έχει στο πόδι του, σε τατουάζ! Σίγουρα δεν τον είχε παρατηρήσει κανείς μέχρι σήμερα, όμως τον εντοπίσαμε και σας τον παρουσιάζουμε:
Νίκος Μουτσινάς: Η αποκάλυψη για σύντροφο έφερε το μυστικό στην δημοσιότητα! Δεν τον είχε παρατηρήσει κανείς...

Νίκος Μουτσινάς: Το έξαλλο μήνυμά του για τον Πάνο Καλίδη και την ομοφυλοφιλία! "Ξύπνησα το πρωί και..."

Ο Νίκος Μουτσινάς έστειλε το μήνυμά του για τον Πάνο Καλίδη και τις δηλώσεις του για την ομοφυλοφιλία, μη μπορώντας να το πιστέψει!

Πιο έξαλλος από ποτέ ο γνωστός παρουσιαστής με τα όσα διάβασε!

Οι δηλώσεις του Πάνου Καλίδη για την ομοφυλοφιλία σήκωσαν θύελλα αντιδράσεων και μεταξύ άλλων ο Νίκος Μουτσινάς πήρε θέση!

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής έγραψε στο instagram: «Και ξυπνάω το πρωί και ξαφνικά βρίσκομαι έναν αιώνα πίσω... Ρε Πάνο; Γιατί ρε Πάνο; Γιατί έπρεπε να μας πεις για τους ποπούς που βλέπεις με τον γιο σου ρε Πάνο; Γιατί από το πουθενά να μάθουμε ότι δεν έχεις ιδέα για την ομοφυλοφιλία και την αντιμετωπίζεις σαν “αρρώστια” και μακριά από μας ρε Πάνο; Γιατί δεν έμεινες στα ωραία τραγούδια σου ρε Πάνο; Γιατί ρε Πάνο αφού οι ψυχολόγοι είναι ειδικοί, δεν αφήνεις να μιλάνε αυτοί και όχι εσύ ρε Πάνο;».

undefined