Γάμος αγαπημένου ζευγαριού της ελληνικής showbiz! Το λαμπερό νυφικό «μάγεψε» τους πάντες!

Μετά από 2 χρόνια σχέσης και ένα παιδί!

Γάμος αγαπημένου ζευγαριού της ελληνικής showbiz! Το λαμπερό νυφικό «μάγεψε» τους πάντες!

Πραγματοποιήθηκε ο γάμος ενός αγαπημένου ζευγαριού της ελληνικής showbiz και μάλιστα το λαμπερό νυφικό της νύφης «μάγεψε» τους πάντες!

Το ερωτευμένο ζευγάρι μετά από δύο χρόνια σχέσης και την απόκτηση ενός παιδιού αποφάσισαν να επισφραγίσουν την αγάπη τους και θέλησαν να κάνουν το επόμενο βήμα.

Ο λόγος για τον Ανδρέα Λέοντα και την Χριστίνα Κονναρή, οι οποίοι ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το απόγευμα της Κυριακής.

Το μυστήριο έγινε στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην Έγκωμη, ενώ ακολούθησε και δεξίωση στην Λευκωσία.

Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής πάντρεψε την κόρη του! Το νυφικό που «μαγνήτισε» όλα τα βλέμματα!

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν οι Παναγιώτης Αζάς, Γιώργος Στυλιανού, Ελίνα Δραγατάκη και Σωτηρούλα Νεάρχου, οι οποίοι ήταν παιδικοί τους φίλοι.

Η εντυπωσιακή νύφη έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τους γονείς της και οι καλεσμένοι «μαγεύτηκαν» τόσο από την ίδια, όσο και από το υπέρλαμπρο νυφικό της.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες από τον γάμο:

Γάμος αγαπημένου ζευγαριού της ελληνικής showbiz! Το λαμπερό νυφικό «μάγεψε» τους πάντες!

Γάμος αγαπημένου ζευγαριού της ελληνικής showbiz! Το λαμπερό νυφικό «μάγεψε» τους πάντες!

Γάμος αγαπημένου ζευγαριού της ελληνικής showbiz! Το λαμπερό νυφικό «μάγεψε» τους πάντες!

Γάμος αγαπημένου ζευγαριού της ελληνικής showbiz! Το λαμπερό νυφικό «μάγεψε» τους πάντες!

Γάμος «έκπληξη» στην ελληνική showbiz! Πασίγνωστος τραγουδιστής ντύνεται γαμπρός!

Γάμος «έκπληξη» μόλις έσκασε στην ελληνική showbiz! Πασίγνωστος τραγουδιστής ντύνεται γαμπρός και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες!

Ο ίδιος, σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τα χρόνια που ζούσε στη Δράμα, όπου έκανε πολλές δουλειές, όπως σε σούπερ μάρκετ, στην οικοδομή, καφετζής, ζαχαροπλάστης, μανάβης...

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Πάνος Καλίδης ανέφερε επίσης αν συμμετέχει στις δουλειές του σπιτιού, ενώ αποκάλυψε πότε θα παντρευτεί.

- Πώς ήταν τα παιδικά σου χρόνια στη Δράμα;


«Έχω δουλέψει παντού, στο σούπερ μάρκετ, σε οικοδομές, σε πλακάκια, ζαχαροπλάστης, καφετζής, σερβιτόρος, μπάρμαν, μανάβης, όπου φώναζα "για περάστε να διαλέξετε, για περάστε να πάρετε".

Η πιο ολοκληρωμένη δουλειά, που θα μπορούσα να την είχα κάνει επάγγελμα, ήταν του ζαχαροπλάστη, γιατί την είχα κάνει 4 χρόνια, ήμουν καλός τεχνίτης. Τότε σκεφτόμουν να την ακολουθήσω.

- Φτιάχνεις κάποιο γλυκό στο σπίτι;

«Φτιάχνω ωραίους λουκουμάδες, κορμό, τσουρέκι, τα υπόλοιπα είναι εύκολα. Στο στρατό ήμουν μάγειρας και μαγείρευα για 170 άτομα. Στο σπίτι δεν πιάνω ούτε πιρούνι».

Γάμος «έκπληξη» στην ελληνική showbiz! Πασίγνωστος τραγουδιστής ντύνεται γαμπρός!


-Στις δουλειές του σπιτιού δεν συμμετέχεις;

«Δεν πιάνω ούτε τασάκι να βάλω μπροστά μου, μόνο ό,τι έχει σχέση με τις αντρικές δουλειές, πρίζες, ηλεκτρολογικά, ό,τι έχει σχέση με κατσαβίδια τα κάνω εγώ.

Δεν έχει μπει στο σπίτι μου ποτέ εργάτης για δουλεία. Έχω κάνει δουλειές του σπιτιού μόνο όταν ήμουν εργένης, στη Θεσσαλονίκη.

Έχουμε προσλάβει για να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας μια νταντά, εσώκλειστη, η οποία είναι 24ώρες το 24ωρο μαζί μας και βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού, μαγειρεύει, πλένει, κάνει τα πάντα, έτσι μπορούμε και οι δυο μας να δουλέψουμε.

-Θα παντρευτείς;

«Σκέφτομαι να το κάνω σύντομα και θα είστε όλοι καλεσμένοι, θα κάνω ανοιχτό γάμο, όχι πλουσιοπάροχο, αλλά θα περάσουμε καλά. Το 2020 είναι δίσεκτο, οπότε σκοπεύω να παντρευτώ το 2021».

-Η δημοσιότητα σ' έχει ακολουθήσει σε πάρα πολλά προσωπικά ζητήματα.

«Τα μέσα με σεβάστηκαν σε όλες τις δύσκολες φάσεις μου, τις ανέφεραν όπως ακριβώς ήταν. Είχα κάνει πολλά πράγματα που απασχόλησαν, είχα πάει αυτόφωρο, επειδή με έπιασαν για παράνομη οπλοφορία.

Έχω άδειες σκοποβολής, άδειες κυνηγιού. Από μικρός στο χωριό είχαμε μάθει να έχουμε όπλα, όπως στην Κρήτη. Έχω κάνει αίτηση στο διοικητή της Γλυφάδας να μου δώσει άδεια οπλοκατοχής, όχι για να οπλοφορώ, για προσωπική μου ασφάλεια, όπως και της οικογένειας μου, για να έχω κάποιο πιστόλι στο σπίτι. Δεν πήρα ποτέ την άδεια».

- Είχες κάποιες ενοχλήσεις και ήθελες την ασφάλεια του όπλου;

«Όχι, αλλά για να πάρεις την άδεια αυτή σήμερα, θέλει μέσο. Αν ήμουν ο γιος του τάδε, θα είχα άδεια, αν είχα καλές σχέσεις με το διοικητή, αν ήμουν φίλους του, θα μου έδινε την άδεια.

Είχα ένα μικρό όπλο, το οποίο είχα κλειδωμένο σ' ένα ντουλάπι και το διάστημα που έκανα τη μετακόμιση, για ασφάλεια, το έβαλα στο ντουλαπάκι του αμαξιού μου, όπου μετά από ένα επαγγελματικό ταξίδι κι ενώ γυρνούσα από το αεροδρόμιο, σε κάποιο έλεγχο της αστυνομίας το βρήκαν. Αυτό συνέβη τότε», είπε στο ΛΟΙΠΟΝ.

Γάμος έκπληξη στην ελληνική showbiz! Αγαπημένο ζευγάρι ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Γάμος έκπληξη για την ελληνική showbiz με ακόμη ένα αγαπημένο ζευγάρι να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας πολύ σύντομα!

Σύμφωνα με το Secret και τη Σάσα Σταμάτη, το ζευγάρι ετοιμάζεται να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου!

Ο λόγος για την Μαρία Λαθούρη και το Νίκο Παππά, όπου φήμες τους ήθελαν να παίρνουν χωριστούς δρόμους, αλλά όπως φαίνεται τα νέα διαψεύδουν όσα έχουν ειπωθεί!

Γάμος έκπληξη στην ελληνική showbiz! Αγαπημένο ζευγάρι ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο γνωστός μπασκετμπολίστας έκανε πρόταση γάμου στην όμορφη δικηγόρο και εκείνη είπε το πολυπόθητο «Ναι».

Οι δυο τους διαμένουν ήδη μαζί στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας και πρόσωπα του κύκλου τους υποστηρίζουν πως ήταν θέμα χρόνο να κάνουν το επόμενο βήμα.

Γάμος έκπληξη στην showbiz! Παντρεύεται τον Οκτώβρη ερωτευμένο ζευγάρι!

Έναν γάμο έκπληξη έχουμε στην showbiz. Ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύεται στο Κολωνάκι στις Αρχές του Οκτώβρη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, παρά το φορτωμένο τους επαγγελματικό πρόγραμμα πήραν την απόφαση να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν μερικά χρόνια, όταν εκείνος την είδε να υπερασπίζεται τηλεοπτικά μια από τις δικαστικές της υποθέσεις και η γνωριμία δεν άργησε να έρθει και να γίνει γρήγορα έρωτας.

Γάμος - έκπληξη στην Ελληνική showbiz! Παντρεύτηκε γνωστός παρουσιαστής!

Ο λόγος για την ποινικολόγο Γιάννα Παναγοπούλου που έχουμε δει αρκετές φορές στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και για τον διαίτητη της FIFA Γιάννη Σταυρίδη.

Γάμος έκπληξη showbiz

Γάμος έκπληξη showbiz

Γάμος αγαπημένου ζευγαριού της ελληνικής showbiz! Οι φωτογραφίες από το μυστήριο!

Γάμο είχαμε σήμερα (8/9) για αγαπημένο ζευγάρι της showbiz, το οποίος ενώθηκε με τα ιερά δεσμά!

Μάλιστα πριν λίγους μήνες ήρθε στον κόσμο και η κορούλα τους!

Ο λόγος για την Άννυ Πανταζή και τον Χριστόφορο Χούμα, οι οποίοι την Κυριακή παντρεύτηκαν και παράλληλα βάφτισαν την κόρη τους!

Γάμος έκπληξη στο Αγκίστρι! Αγαπημένο ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας!

Νονά της μικρούλας είναι η αδερφή της Άννυς, η Κλέλια Πανταζή!

undefinedundefinedundefined

Παντρεύτηκε Ελληνίδα παρουσιάστρια! Το εντυπωσιακό νυφικό! (Βίντεο)

Παντρεύτηκε Ελληνίδα εγκυμονούσα παρουσιάστρια, με το νυφικό της να είναι εντυπωσιακό!

Το βίντεο από τον γάμο της στο δημαρχείο!

Ο λόγος για την Γωγώ Γαρυφάλλου, το γνωστό σε όλους μας... Γωγουλίνι!

Η Γωγώ που περιμένει το παιδάκι της ντύθηκε νυφούλα και παντρεύτηκε στο δημαρχείο τον αγαπημένο της Κυριάκο Χατζηδιαμαντή!

Μυστικός γάμος για αγαπημένη Star Hellas! Παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της!

Παντρεύτηκε το Γωγουλίνι!

Δείτε το βίντεο