Σταμάτης Κραουνάκης: Άνοιξε «πυρ» εναντίον πασίγνωστης δημοσιογράφου! «Να κάνει σιωπή»!

Τι συνέβη;

Σταμάτης Κραουνάκης: Άνοιξε «πυρ» εναντίον πασίγνωστης δημοσιογράφου! «Να κάνει σιωπή»!

Ο Στάματης Κραουνάκης άνοιξε «πυρ» εναντίον πασίγνωστης δημοσιογράφου και μεταξύ άλλων είπε: «Να κάνει σιωπή»!

Ο γνωστός τραγουδιστής δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Facebook με την Κατερίνα Ακριβοπούλου και ζήτησε από τη δημοσιογράφο να σωπάσει.

Συγκεκριμένα, ο Σταμάτης Κραουνάκης έγραψε για την Κατερίνα Ακριβοπούλου:

«Ήταν τότε στον Μηνά στο Σούνιο. Ελπίζαμε, γελούσαμε, τους διάβαζα τα νούμερα της επιθεώρησης. Κολλητάρια…

Μετά, ξαφνικά, η Κατερίνα μ’ έκοψε. Δεν ήθελε να κριτικάρω. Ήθελε να κάνει αυτό που έκανε. Ε, τώρα ας κριθεί. Έκανε πολύ κακή τηλεόραση, σαν το έσχατο κομματόσκυλο. Πρόσβαλε και το μέσο και το κόμμα. Οφείλει να κάνει σιωπή. Κρίμα, γιατί είναι και λαμπερή και άξια».

Σταμάτης Κραουνάκης: Τα "έχωσε" στην Θεοδωρίδου με το... γάντι! «Άμα το είχα βγάλει χε@ε με;»!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Απασφάλισε ο Σταμάτης Κραουνάκης! Οι νέες δηλώσεις για την ιστορική κόντρα με τον Νταλάρα...

Ο Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε στο περιοδικό People και στον Μαρίνο Βυθούλκα για την μήνυση που του είχε κάνει στο παρελθόν ο Γιώργος Νταλάρας.

Η κόντρα του με τον ερμηνευτή δημιουργήθηκε πριν πολλά χρόνια.

Σε μια πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Μου είχε κάνει μήνυση ο Νταλάρας. Δεν τον πρόσβαλα άμεσα, εκείνος θίχτηκε άμεσα. “Να σταματήσουμε το μαγαζάκι Κύπρος”, αυτό είχα πει, χωρίς να τον ονομάσω, απλώς τον “ζωγράφισα”. Και τότε μου έκανε μια μήνυση για 100 εκατομμύρια. Και σοφά –ενώ δεν είναι καθόλου στο χαρακτήρα μου– σιώπησα, δεν έδωσα ατάκα για σκοτωμό».

Πώς εξελίχτηκαν οι σχέσεις τους από τότε μέχρι σήμερα; «Οι σχέσεις μας είναι μια χαρά. Όσο περνούν τα χρόνια, προσπαθώ να μην κρατάω πικρία στους ανθρώπους από το χώρο, ακόμα και σε αυτούς που δεν είναι τόσο του γούστου και των επιλογών μου. Αυτό που πρέπει να έχουμε οι καλλιτέχνες στο μυαλό μας είναι το αίσθημα της συντεχνίας, ώστε να διατηρείται η φωτιά αναμμένη. Μόνο το τραγούδι νικάει, γι’ αυτό λέω σε όλους ‘’γράφτε’’» ξεκαθαρίζει.