Απέραντη θλίψη! Πέθανε πασίγνωστος τηλεοπτικός σεφ!

Ήταν μόλις 44 ετών!

Απέραντη θλίψη! Πέθανε πασίγνωστος τηλεοπτικός σεφ!

Απέραντη θλίψη σκορπίστηκε παγκοσμίως με την είδηση ότι πέθανε πασίγνωστος τηλεοπτικός σεφ!

Ο γνωστός σεφ πέθανε σε ηλικία 44 ετών και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο θάνατός του αποδίδεται σε ανακοπή.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΤΜΖ «ο σεφ των διασημοτήτων» Carl Ruiz άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ του Σαββάτου 21 Σεπτεμβρίου ενώ κοιμόταν.

Θλίψη: Πέθανε ο Μαρίνος Ταβερναράκης!

 Απέραντη θλίψη! Πέθανε πασίγνωστος τηλεοπτικός σεφ!

Tην δυσάρεστη είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή εκ μέρους της οικογένειάς του, το προσωπικό του εστιατορίου του, μέσα από τις σελίδες που διατηρούσε ο Carl Ruiz στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το προσωπικού του La Cubana, έγραψε, μεταξύ άλλων με μια δημοσίευση στο instagram:

«Είμαστε βαθιά λυπημένοι για την απώλεια του αγαπημένου μας σεφ. Δεν μπορούν τα λόγια να εκφράσουν τη θλίψη που νιώθουμε για τον ξαφνικό θάνατο του φίλου και αδερφού μας. Ήταν μια ισχυρή δύναμη της κουβανέζικης κουζίνας και έζησε τη ζωή στο έπακρο».

 Απέραντη θλίψη! Πέθανε πασίγνωστος τηλεοπτικός σεφ!

Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή ο Μιχάλης Σαμιώτης!

Έφυγε από τη ζωή ο Μιχάλης Σαμιώτης και η είδηση του θανάτου του, προκαλεί θλίψη τόσο στην οικογένεια του, όσο και στους συνεργάτες και φίλους του.

Ήταν καταξιωμένος σπεσιαλίστας των ειδικών εφέ και είχε συνεργαστεί με τους καλύτερους σκηνοθέτες στην Ελλάδα, ενώ εργάστηκε και στο εξωτερικό.

Ποιος ήταν ο Μιχάλης Σαμιώτης;

Συνεχίζοντας από το 1978 το έργο του πατέρα του Γιάννη, ο οποίος δούλεψε στα ειδικά εφέ σε κινηματογραφικές ταινίες από τη δεκαετία του ’50, ο Μιχάλης Σαμιώτης συνεργάστηκε με τον Θόδωρο Αγγελόπουλο σχεδόν σε όλες του τις ταινίες, τον Νίκο Νικολαΐδη, τον Γιώργο Πανουσόπουλο, τον Γιάννη Οικονομίδη, τον Γιώργο Λάνθιμο και πολλούς άλλους, ενώ εργάστηκε και σε θεατρικές παραστάσεις των Κάρολου Κουν, Μιχάλη Κακογιάννη, Μίνωα Βολανάκη, Ανδρέα Βουτσινά κ.ά.

Πένθος! Έφυγε από τη ζωή η Νικολία Αρβανιτόπουλου!

Οσον αφορά στις ξένες παραγωγές, ο Μιχάλης Σαμιώτης έκανε ειδικά εφέ σε ταινίες των Τζεφιρέλι, Πολ Μαζέρσκι, Τζον Μάντεν και για γνωστές τηλεοπτικές σειρές (Little drummer girl, The Durrells κ.ά.). Συνεργάστηκε επίσης με το Φεστιβάλ Αθηνών, τη Λυρική Σκηνή, το Μέγαρο Μουσικής, το ΚΘΒΕ κ.ά. ενώ συμμετείχε και στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2004. Είχε τιμηθεί με Κρατικό βραβείο για τα εφέ του στην ταινία του Τάκη Σπυριδάκη «Ο κήπος του Θεού» και το βραβείο της Ακαδημίας Ελληνικού Κινηματογράφου για τα εφέ της ταινίας του Αλέξη Αλεξίου «Τετάρτη 04:45».

Πέθανε ξαφνικά στα 43 της πασίγνωστη πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών!

Πέθανε ξαφνικά στα 43 της πασίγνωστη πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, με την είδηση να συγκλονίζει!

Είχε παίξει σε περισσότερες από 200 ταινίες πορνό!

Ο λόγος για την Jessica Jaymes η οποία βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, σε ηλικία 43 ετών.

Το πτώμα της το εντόπισε μία φίλη της, η οποία ανησυχούσε τις τελευταίες ημέρες καθώς δεν είχε νέα της!

Θρήνος: Πέθανε σπουδαίος τραγουδιστής! Είχε καρκίνο στον οισοφάγο!

undefined

Θρήνος! Έφυγε από την ζωή γνωστός ηθοποιός!

Θρήνος επικρατεί στην showbiz, αφού έφυγε από τη ζωή γνωστός ηθοποιός που σημάδεψε τα παιδικά μας χρόνια με την σειρά που πρωταγωνιστούσε.

Σε ηλικία 75 ετών “έφυγε” από τη ζωή ο Max Wright. Ο γνωστός ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του, στην Hermosa Beach της California, έπειτα από μεγάλη μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

undefined

Ο Wright γεννήθηκε το 1943 και ξεκίνησε την καριέρα του αργά, σε ηλικία 31 ετών, κι έκτοτε συμμετείχε σε δεκάδες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Το 1965 παντρεύτηκε την Linda Ybarrondo, με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά, κι έμειναν μαζί μέχρι το θάνατό της. Η σύζυγός του απεβίωσε το 2017 χτυπημένη από τον καρκίνο του μαστού.

undefined

Θρήνος στην Ελληνική showbiz! Πέθανε ο Μάκης Τσαμκόσογλου!

Θρήνος στην Ελληνική showbiz! Πέθανε ο γνωστός μουσικός Μάκης Τσαμκόσογλου!

Μια θλιβερή και αναπάντεχη είδηση ανακοίνωσαν από την επίσημη σελίδα τους στο facebook, οι Mother Of Millions.

Ο Μάκης Τσαμκόσογλου, κιμπορντίστας της μπάντας και χαρισματικός μουσικός, δεν είναι πια στη ζωή, όπως γνωστοποίησαν οι Έλληνες prog rockers.

«Ο Μάκης μας άφησε κάνοντας αυτό που αγαπάει. Όποιος θέλει να στηρίξει συγγενείς και φίλους στο τελευταίο αντίο, η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο Ν. Σμύρνης την Τρίτη 25 Ιουνίου, στις 16:00» αναφέρεται στην ανάρτηση.

Μάκης

Πηγή: athensmagazine.gr