Γιάννης Σπαλιάρας: Επιτίθεται σε Λιάγκα και Παπανώτα! «Πληρώνονται και ζούνε κράζοντας»! (Βίντεο)

Έκλεισε στόματα!

Γιάννης Σπαλιάρας: Επιτίθεται σε  Λιάγκα και Παπανώτα! «Πληρώνονται και ζούνε κράζοντας»! (Βίντεο)

Ο Γιάννης Σπαλιάρας επιτίθεται με μια αποστομωτική απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα και τον Δημήτρη Παπανώτα και μεταξύ άλλων είπε: «Πληρώνονται και ζούνε κράζοντας»!

Τις τελευταίες εβδομάδες μεγάλη διάσταση έχει πάρει η συμμετοχή του γνωστού ηθοποιού σε μια επιτυχημένη σειρά του Netfilx.

Πολλές είναι οι εκπομπές που ζήτησαν από τον Γιάννη Σπαλιάρα να παρευρεθεί στο πλατό και να παραχωρήσει συνέντευξη, ωστόσο ο ίδιο λόγω επιβαρυμένου φόρτου εργασίας δεν μπόρεσε να δεχτεί κάποια πρόταση.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας όμως εχθές έκανε ένα ξέσπασμα μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram κατά των δημοσιογράφων που σχολίασαν αρνητικά την εμφάνιση του στο συγκεκριμένο cast.

Κάποιοι από αυτούς ήταν και ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του στον ΣΚΑΪ, μαζί με τον Δημήτρη Παπανώτα.

Σήμερα ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και έκλεισε στόματα με όσα είπε!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γιάννης Σπαλιάρας: Έχετε δει την σύντροφο του; Είναι κουκλάρα!

Έχετε δει την νέα σύντροφο του Γιάννη Σπαλιάρα; Είναι κουκλάρα και κάνει άνετα για μοντέλο! Εμείς πάθαμε πλάκα από την ομορφιά της.

Όπως φαίνεται το μοντέλο έχει βρει ξανά τον έρωτα μετά το χωρισμό του από την Ζωή Τζάνη, η οποία έχει φτιάξει και πάλι την ζωή της.

Η νέα σύντροφος του Γιάννη Σπαλιάρα φέρεται πως είναι μοντέλο με καταγωγή από την Ισπανία ενώ σε λίγες ημέρες θα έρθει στην Ελλάδα, οπού θα περάσει μέρος των διακοπών της μαζί του.

Μάλιστα, στο Instastory του δημοσίευσε μια φωτογραφία της και προκάλεσε πανικό με την ομορφιά της. Αν ισχύει η είδηση να του πούμε ένα μεγάλο μπράβο, αφού η κοπέλα είναι κούκλα.

undefined

Ζωή Τζάνη: Η πρώην του Γιάννη Σπαλιάρα σε καυτές στιγμές με το νέο αμόρε!

Η Ζωή Τζάνη έχει ξεπεράσει τον Γιάννη Σπαλιάρα και βρίσκεται στην αγκαλιά του Γιάννη Κουκουτσάκη, με τον φωτογραφικό φακό να τους πιάνει σε καυτές στιγμές!

Το ζευγάρι είναι φουλ ερωτευμένο!

Η πρώην του Γιάννη Σπαλιάρα, Ζωή Τζάνη, είναι έγκυος από τον γνωστό κομμωτή Γιάννη Κουκουτσάκη και οι δυο τους είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!

Ο φωτογραφικός φακός την έπιασε στην παραλία με το νέο της αμόρε στην παραλία σε τρυφερές στιγμές!

Δείτε τις φωτογραφίες

Ζωή Τζάνη: Η πρώην του Γιάννη Σπαλιάρα σε καυτές στιγμές με το νέο αμόρε!Ζωή Τζάνη: Η πρώην του Γιάννη Σπαλιάρα σε καυτές στιγμές με το νέο αμόρε!Ζωή Τζάνη: Η πρώην του Γιάννη Σπαλιάρα σε καυτές στιγμές με το νέο αμόρε!Ζωή Τζάνη: Η πρώην του Γιάννη Σπαλιάρα σε καυτές στιγμές με το νέο αμόρε!Ζωή Τζάνη: Η πρώην του Γιάννη Σπαλιάρα σε καυτές στιγμές με το νέο αμόρε!Ζωή Τζάνη: Η πρώην του Γιάννη Σπαλιάρα σε καυτές στιγμές με το νέο αμόρε!Ζωή Τζάνη: Η πρώην του Γιάννη Σπαλιάρα σε καυτές στιγμές με το νέο αμόρε!Ζωή Τζάνη: Η πρώην του Γιάννη Σπαλιάρα σε καυτές στιγμές με το νέο αμόρε!

Ξεχάστε την Ζωή Τζάνη με αυτό το λουκ! Δείτε την πιο extreme αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της η πρώην σύντροφος του Γιάννη Σπαλιάρα!

H σέξι γυμνάστρια, πριν μερικές, πήρε την απόφαση να αλλάξει το hairlook της και να ανανεωθεί ενόψει του καλοκαιριού.

Η αλήθεια είναι ότι τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε καθώς αποχωρίστηκε το ξανθό χρώμα από τα μαλλιά της και έκανε την πιο τολμηρή αλλαγή, τα έβαψε... μωβ!

Μάλιστα, η ίδια παρουσίασε το νέο της hairlook της στους διαδικτυακούς της φίλους, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με την ίδια και τα σχόλια έπεσαν βροχή!