Η αποκάλυψη για την οντισιόν της Ιωάννας Μπέλλα στο GNTM - «Όταν ήμασταν στα παρασκήνια κατάλαβα...»!

Ποιος έκανε την αποκάλυψη;

Η αποκάλυψη για την οντισιόν της Ιωάννας Μπέλλα στο GNTM - «Όταν ήμασταν στα παρασκήνια κατάλαβα...»!

Μια αποκάλυψη για την οντισιόν της Ιωάννας Μπέλλα στο GNTM έγινε σήμερα στο Happy Day. «Όταν ήμασταν στα παρασκήνια κατάλαβα...», ειπώθηκε μεταξύ άλλων.

Το μοντέλο το γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων, με τους κριτές να την κόβουν λόγω των αισθητικών επεμβάσεων που έχει κάνει.

Σήμερα, καλεσμένη στην εκπομπή βρέθηκε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και στη συζήτηση για τις φετινές υποψήφιες του GNTM, μίλησε και για την Ιωάννα Μπέλλα.

Ιωάννα Μπέλλα: Έχει σαλόνι - γήπεδο! Αυτή είναι η σπιταρόνα της! Δείτε την για πρώτη φορά...

«Εγώ ήμουν στην οντισιόν με την Ιωάννα Μπέλλα. Απόρησα, περίμενα πως θα περάσει στα bootcamp. Έφυγε κλαμένη. Όταν ήμασταν στα παρασκήνια κατάλαβα πως κάτι είχε πειράξει στο πρόσωπό της. Φαινόταν. Χείλη, μύτη κλπ. Για ποιο λόγο να πειράξει το πρόσωπό της;» είπε η Γαρυφαλλιά.

Ιωάννα Μπέλλα: Φεύγει από την Ελλάδα! Σε ποια χώρα θα εγκατασταθεί μόνιμα; (Βίντεο)

Η Ιωάννα Μπέλλα αποκάλυψε πως φεύγει από την Ελλάδα, αλλά και ότι θα εγκατασταθεί μόνιμα σε... αυτήν την χώρα!

Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη σήμερα (21/9) στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Έλα, χαμογέλα», στο OpenTv και μίλησε για όλα, ενώ τους ξενάγησε στο λαμπερό σπίτι της στην Γλυφάδα!

Η Ιωάννα Μπέλλα αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι φεύγει για το εξωτερικό, όπου και θα μείνει πολύ καιρό και ίσως να μην επιστρέψει ποτέ, καθώς επιθυμία της είναι να εγκατασταθεί εκεί.

Επίσης εξομολογήθηκε ότι το GNTM από το οποίο είχε απορριφθεί, τελικά της έκανε σε καλό αφού άνοιξε ο δρόμος για εκείνη για μία λαμπρή καριέρα στο μόντελινγκ.

Σε ότι αφορά τα σχέδιά της θα ήθελε να εγκασταθεί στην Αμερική, όπου θα πάει άμεσα για επαγγελματικούς λόγους και είναι η χώρα που θέλει να εγκατασταθεί μόνιμα, αλλά επίσης είπε ότι θα ήθελε να αποκτήσει οικογένεια με πολλά παιδιά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ιωάννα Μπέλα: Τα έχει με πρώην της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου; Η απάντηση που τα λέει όλα!

Η Ιωάννα Μπέλα τα έχει με πρώην σύντροφο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου; Η απάντησή της τα λέει όλα!

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα"!

Η Ιωάννα Μπέλα επιβεβαίωσε ή διέψευσε τα όσα λέγονται για το αν είναι ζευγάρι με πρώην σύντροφο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου;

Μιλώντας στην μεσημεριανή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, η Ιωάννα Μπέλα δεν πήρε θέση!

Συγκεκριμένα είπε: «Δεν θα ήθελα να το σχολιάσω. Δεν ενδιαφέρει και τον κόσμο τώρα όλο αυτό. Προσπαθώ και να μην απασχολώ και όποτε γίνεται αυτό με στενοχωρεί γιατί δεν θέλω».

Ιωάννα Μπέλλα - Κόνι Μεταξά: Αυτή είναι η γυμναστική που ακολουθούν για καλλίγραμμο κορμί!

Δείτε το βίντεο

Μια "πιπεράτη" αποκάλυψη για την προσωπική ζωή της Ιωάννας Μπέλλα, έκαναν στο «Ευτυχείτε». «Έχει σχέση με τον...», είπε η παρουσιάστρια.

Με αφορμή την συνέντευξη της στην εκπομπής, η Κατερίνα Καινούργιου μας άφησε άφωνους με την είδηση που έδωσε στον αέρα.

Ιωάννα Μπέλλα - Ντένης Παπαγεωργίου: Η φωτογραφία που προκάλεσε σάλο και κατέβηκε από το instagram!

Η παρουσιάστρια δεν δίστασε να πει on camera: «Λοιπόν, να σας πω ένα κους-κους, για την Ιωάννα Μπέλλα. Φήμες λένε ότι έχει σχέση με πρώην σύντροφο, της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου… επιχειρηματία όπου του είχε σκίσει το μπλουζάκι. Το καλοκαίρι τους είδα και εγώ σε κοινή παρέα, μπορεί τα παιδιά να είναι κολλητοί, δεν ξέρω»!

Ιωάννα Μπέλλα: Θα σε στείλει αδιάβαστο η νέα φωτογραφία της! Ποζάρει μόνο με... την μικρή της πετσέτα!

Η νέα φωτογραφία της Ιωάννας Μπέλλα θα σε στείλει αδιάβαστο! Ποζάρει μόνο με... την μικρή της πετσέτα και μένουμε «κάγκελο»!

Μετά από μια μακρά περίοδο διακοπών στις Σπέτσες το μοντέλο που συζητήθηκε όσο καμιά άλλη στις audition του GNTM για τις πλαστικές που έχει κάνει, βρέθηκε και στη Μύκονο.

Έριξε μια πετσέτα πάνω της και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό για να μας στείλει εμάς κατευθείαν στον γιατρό!

Κάλυψε τα απαραίτητα σημεία της και άφησε ακάλυπτες τις ποδάρες της!

Δείτε την σχετική φωτογραφία: