Καυτά φιλιά για Μέγκαν και Χάρι μπροστά στους φωτογράφους!

Το πάθος δεν κρύβεται!

Καυτά φιλιά για Μέγκαν και Χάρι μπροστά στους φωτογράφους!

Καυτά φιλιά αντάλλαξαν η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι, μπροστά στους φωτογράφους. Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και δεν κρύβεται.

Το βασιλικό ζεύγος βρίσκεται στην Αφρική και συγκεκριμένα στο Cape Town, μαζί με τον μοναχογιό τους, Άρτσι.

Οι δυο τους απόλαυσαν το ταξίδι τους και οι υποδοχή τους από τους ντόπιους ήταν πολύ θερμή. Συνομίλησαν σχεδόν με όλους, ενώ η Μέγκαν φόρεσε και μαντίλα.

Μέγκαν και Χάρι φιλιά

Μέγκαν και Χάρι φιλιά

Μέγκαν και Χάρι φιλιά

Αυτό ωστόσο που τράβηξε όλα τα φλας ήταν το τρυφερό και καυτό φιλί που της έδωσε ο πρίγκιπας Χάρι με την Δούκισσα να το ανταποδίδει με το ίδιο πάθος.

Μέγκαν και Χάρι φιλιά

Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Αυτή θα είναι η νονά του μικρού Άρτσι!

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, αποφάσισαν να μην αποκαλύψουν στον κόσμο ποιοι είναι οι νονοί του γιου τους Άρτσι, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται η δούκισσα του Σάσεξ έδωσε ένα «στοιχείο».

Ο Άρτσι Χάρισον Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ, βαπτίσθηκε στις αρχές Ιουλίου, δύο μήνες μετά τη γέννησή του, σε μια μικρή ιδιωτική τελετή στον Πύργο του Ουίνδσορ. Η τελετή έλαβε χώρα στο Ιδιωτικό Παρεκκλήσι του πύργου και χοροστάτησε ο αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπερι Τζάστιν Ουέλμπι, ανακοινώθηκε από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Οι μόνες φωτογραφίες από τα βαφτίσια του Άρτσι, είναι αυτές που αποφάσισαν από μόνοι τους να δώσουν στη δημοσιότητα ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ. Αρχικά, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, ανήρτησαν δύο επίσημες φωτογραφίες από την περίσταση, στην επίσημη σελίδα τους στο instagram, τραβηγμένες στο Πράσινο Σαλόνι και τον Κήπο των Ρόδων του Πύργου του Ουίνδσορ.

Μέγκαν Μαρκλ: Η απάντηση δόθηκε! Σε αυτόν μοιάζει ο Άρτσι!

Αυτή θα είναι η γυναίκα που θα βαφτίσει τον γιο της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι!

Πρόσφατα το ζευγάρι ανέβασε άλλη μια φωτογραφία από τη βάφτιση του Άρτσι, με αφορμή τα γενέθλια του πρίγκιπα Χάρι. Εκτός λοιπόν από αυτές τις φωτογραφίες, λίγα έχουν γίνει γνωστά από εκείνη την ημέρα.

Σύμφωνα όμως με μια ειδικό στα βασιλικά θέματα, η Μέγκαν Μαρκλ «πρόδωσε» τη νονά του γιου της κατά τη διάρκεια παρουσίασης της κολεξιόν της για το Smart Works.

Ποια είναι η νονά του Άρτσι -Κολλητή της Μέγκαν Μαρκλ

Η δούκισσα του Σάσεξ επέστρεψε στα καθήκοντά της μετά την άδεια μητρότητας που είχε, με μια εντυπωσιακή εκδήλωση στο Λονδίνο για τη σειρά ρούχων που δημιούργησε σε συνεργασία με τους Marks & Spencer, John Lewis, Jigsaw και τη σχεδιάστρια φίλη της Misha Nonoo, για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η ειδικός στα βασιλικά θέματα και συγγραφέας Κέιτι Νίκο, που ήταν στην εκδήλωση, διέκρινε ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο ανάμεσα στους καλεσμένους. «Βρισκόμουν εκεί και εντόπισα την Ιζαμπέλ Μέι, η οποία είναι η νονά του Άρτσι, παρ’ όλο που το έχουν κρατήσει μυστικό», είπε στο Entertainment Tonight.

«Είναι πάρα πολύ καλή φίλη της δούκισσας και φυσικά θα ήξερε τα πάντα για τη δημιουργία των ρούχων από τη Μέγκαν.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα της Ιζαμπέλ έχει ακουστεί, ως πιθανή νονά του Άρτσι, ο οποίος είναι ο έβδομος σε σειρά για τη διαδοχή του θρόνου. Γνωρίστηκε με τη Μέγκαν μέσω ενός κοινού τους φίλου, ενώ σύμφωνα με πηγή «Παρ’ όλο που κρατούν χαμηλούς τόνους, η Ιζαμπέλ είναι μια από της πιο κοντινές και αγαπημένες φίλες της Μέγκαν και εκτιμά τη φιλία της πάρα πολύ». «Βοήθησε στη Μέγκαν Μαρκλ να προσαρμοστεί στο Λονδίνο όταν μετακόμισε και η Μέγκαν βασίστηκε πολύ πάνω της. Η μία στηρίζει την άλλη, και όπως όλες οι φίλες, απολαμβάνουν να κάνουν διάφορες δραστηριότητες μαζί», προσθέτει η πηγή.

Πηγή: iefimerida.gr