GNTM 2: Παίκτρια έπεσε στην πασαρέλα! Έτρεχε να δει τι συνέβη η Παπαγεωργίου! (Βίντεο)

Την οδήγησαν εκτός επίδειξης!

GNTM 2: Παίκτρια έπεσε στην πασαρέλα! Έτρεχε να δει τι συνέβη η Παπαγεωργίου! (Βίντεο)

Στην δοκιμασία του GNTM μια παίκτρια δεν τα πήγε τόσο καλά. Έπεσε στην πασαρέλα και έτρεχε να δει τι συνέβη η Παπαγεωργίου.

Bootcamp σήμερα και ήδη πριν μπει η τελική δοκιμασία δέκα κοπέλες έφυγαν από το παιχνίδι.

Ωστόσο, την ώρα που βρισκόντουσαν στην πασαρέλα όπου δοκιμαζόντουσαν για το περπάτημα τους, μια κοπέλα έχασε την ισορροπία της λόγω των ψηλών παπουτσιών και έπεσε.

Αφού είδε η Παπαγεωργίου ότι αργούσε να σηκωθεί έτρεξε στο πλευρό της.

GNTM 2: Παίκτρια άργησε να πάει στο γύρισμα και οι υπόλοιπες έβγαλαν τα "φτυάρια"! (Βίντεο)

Παίκτρια του GNTM άργησε στο γύρισμα και οι υπόλοιπες έβγαλαν τα "φτυάρια" και ξεκίνησαν να την κράζουν, αφού ένιωσαν αδικημένες.

Συγκεκριμένα, την ώρα που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έδειχνε στα κορίτσια πως να περπατήσουν στην επίδειξη, είδε από μακριά μια κοπέλα να έρχεται.

Παντρεύεται πρώην παίκτρια του GNTM- «Μου έκανε πρόταση γάμου στη Ρώμη»

Η Χιονούλα ήταν εκείνη που άργησε, αφού όπως είπε έρχεται από μακριά. Η Ηλιάνα δεν της είπε τίποτα με αποτέλεσμα οι υπόλοιπες διαγωνιζόμενες να ξεκινούν να κράζουν τόσο μπροστά στις κάμερες όσο και πίσω.

GNTM 2: Αυτή η κοπέλα πήρε το «χρυσό» εισιτήριο και μπαίνει κατευθείαν στο σπίτι! (Βίντεο)

Αυτή είναι η κοπέλα που πήρε το «χρυσό» εισιτήριο στο GNTM 2 και μπαίνει κατευθείαν στο σπίτι με τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες να ξεκινούν το κράξιμο.

Ξεκίνησα σήμερα το bootcamp με την πρώτη δοκιμασία να είναι μια επίδειξη μόδας και οι κριτές είχαν μια έκπληξη για μια παίκτρια.

GNTM: Δεν "μάσησε" μπροστά στον Σκουλό! «Θα σε πατήσουμε κάτω», είπε η Καγιά! (Βίντεο)

Η 20χρονη Ελευθερία που είδαμε στην audition της Αθήνας εντυπωσίασε τους κριτές του GNTM, κάνοντας τη Βίκυ Καγιά να ουρλιάξει από τη χαρά της.

Οι τέλειες αναλογίες και το στιλ της 20χρονης κοπέλας που θέλει αν ασχοληθεί με τη σκηνοθεσία, την «πέρασαν» κατευθείαν στο σπίτι χωρίς να περάσει τη δοκιμασία του bootcamp.