Συγκινεί ο Χάρης Ρώμας: «Μπήκαν άνθρωποι στη ζωή μου αλλά...»

Η εξομολόγηση που ραγίζει καρδιές!

Συγκινεί ο Χάρης Ρώμας: «Μπήκαν άνθρωποι στη ζωή μου αλλά...»

Συγκινεί ο Χάρης Ρώμας: με τα όσα είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του «Μπήκαν άνθρωποι στη ζωή μου αλλά...» αναφέρει μεταξύ άλλων!

Ο ίδιος, μίλησε στο περιοδικό Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη για την μεγάλη επιτυχία «Το καφέ της Χαράς», και μίλησε ανοιχτά για την αντιμετώπιση του κόσμου όταν βρίσκεται στο εξωτερικό.

Χάρης Ρώμας: Καθόταν προφίλ στην εκπομπή της Χρηστίδου γιατί ήθελε να κρύψει... ! (Βίντεο)


Ακολουθεί απόσπασμα από την συνέντευξη:

«Νιώθω πιο ελεύθερος όταν είμαι στο εξωτερικό και περπατάω στο δρόμο, για παράδειγμα. Φέρομαι αλλιώς. Ωστόσο, αρκετές φορές, έχω πέσει και σε ένα «σμήνος» κόσμου που με αναγνώρισε. Όπως πριν λίγο καιρό, στο Λονδίνο. Περνούσα έξω από τα «Harrod’s», και άκουσα μία παρέα που έβγαινε από το κατάστημα να φωνάζει: “Εεεε, ο Ρώμας είναι αυτός!” (γελάει). Ωραίο είναι, τιμητικό, αλλά κάποιες φορές θες και την ηρεμία σου… Όλα αυτά τα χρόνια, μπήκαν στη ζωή μου άνθρωποι για τους λάθος λόγους. Ήθελαν άλλα πράγματα από εμένα τελικά. Τον Ρώμα και όχι τον Χάρη. Εντάξει, συνέβη κι αυτό. Πληγώνεσαι και μαθαίνεις», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας.

Χάρης Ρώμας: Η αποκάλυψη για την άτυχη εγκυμοσύνη! «Θα είχαμε κάνει παιδί, απλώς...»!

Μια αποκάλυψη για την άτυχη εγκυμοσύνη που είχε πρώην σύζυγος του, αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας, λέγοντας πως θα είχαν κάνει παιδί.

Ο ηθοποιός, που σε λίγο καιρό θα κάνει πρεμιέρα με την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς», βρέθηκε καλεσμένος στην βάφτιση της κόρη της Κατερίνας Τσάβαλου και έκανε δηλώσεις.

Μεταξύ άλλων, οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για το θέμα παιδί και εκείνος απάντησε:

«Τώρα πια δεν θα ήθελα να κάνω παιδί. Δεν είναι όλοι για να κάνουν παιδί. Ήμουν παντρεμένος και θα είχαμε κάνει παιδί, απλώς δεν έγινε. Το επιδιώξαμε, αλλά η κύηση ήταν ατυχή».

Όσο για την σειρά: «Στο Καφέ της Χαράς υπάρχει χώρος για όλους τους ηθοποιούς που ήταν τότε. Αλλά επειδή η προτεραιότητα είναι το σενάριο και το εννοώ αυτό κι έτσι πρέπει να είναι, όλα γίνονται βάσει σεναρίου. Αυτό που πιστεύουμε εγώ και η Άννα Χατζησοφιά ότι πρέπει να είναι καλό για να κάνει επιτυχία και να είναι ωραίο και να μας αρέσει εμάς πρώτα απ’ όλα. Και βεβαίως αν αρέσει σε εμάς πιστεύω έχει μεγάλες πιθανότητες να αρέσει και στον θεατή μας… Για να πατήσεις στο παλιό αυτό που αγαπούν, αλλά να είναι και ανανεωμένο, με αυτό το κριτήριο έγινε κι έτσι επιλέγονται οι ηθοποιοί. Ο συγγραφέας δεν μπορεί να είναι όμηρος κανενός ηθοποιού».

Χάρης Ρώμας: Η γυναίκα που τον δαιμόνισε! Αυτό είναι το πρόσωπό της!

Ποια είναι η γυναίκα που δαιμόνισε τον Χάρη Ρώμα; Αυτό είναι το πρόσωπό της!

Ο ίδιος, σε πρόσφατη συνέντευξή του, την αποθέωσε κανονικά και τόνισε μεταξύ άλλων: «Η Ζέτα είναι ιδανική για να σε δαιμονίσει… Είναι ελκυστική και δυναμική»!

Όλα φυσικά έγιναν, κατά την αποκάλυψη για το όνομα – έκπληξη της νέας πρωταγωνίστριας του «Καφέ της Χαράς»! Πρόκειται για την Ζέτα Δούκα, η οποία μπαίνει στη σειρά με νέο ρόλο. Αρχικά, επρόκειτο να πάρει το ρόλο της Χαράς Χάσκα, αλλά η αποδέσμευση της Ρένιας Λουϊζίδου από τον Alpha ανέτρεψε τα σχέδια.

Χάρης Ρώμας: Για πρώτη φορά! Μας ανοίγει τη πόρτα του εντυπωσιακού σπιτιού του! Θα τρίβετε τα μάτια σας!

«Όλα είναι σοβαρά στη σειρά, όλα γίνονται κάτω από περίσκεψη. Αυτή τη φορά, θα συμμετέχει μαζί μας μια θαυμάσια συνάδελφος και πολύ ωραία γυναίκα, η Ζέτα Δούκα», ανέφερε ο Χάρης Ρώμας στην εκπομπή «Με το Νι και με το Σίγμα» προκαλώντας μεγάλη έκπληξη καθώς δεν συνηθίζει να εκφράζεται έτσι, ειδικά για συναδέλφους του.

Και συνέχισε: «Είναι ένα νέο πρόσωπο που μπαίνει στην πλοκή, σε νέο ρόλο και είναι μία από αυτές που… δαιμονίζουν τον Πώποτα! Η Ζέτα είναι ιδανική για να σε δαιμονίσει… Είναι ελκυστική και δυναμική». Οι εξελίξεις, λοιπόν, στον νέο κύκλο αναμένεται να είναι…»καυτές»!

Χάρης Ρώμας: Χαμόγελα ευτυχίας! Μόλις έμαθε τα νέα!

Χαμόγελα ευτυχίας για τον ηθοποιό Χάρη Ρώμα! Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ που έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr μόλις πριν λίγες ημέρες έμαθε τα νέα!

Μέσα από το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω τα πάντα, πρώτη...

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες τα γυρίσματα του "Καφέ της Χαράς" θα ξεκινήσουν αρχές Αυγούστου! Οι σεναριογράφοι της σειράς γράφουν ήδη τα νέα επεισόδια αλλά το "πάμε" του σκηνοθέτη, Τάκη Μιχαήλ, θα ακουστεί τέλος του Αυγούστου!

Η πρεμιέρα του σήριαλ, όπως γνωρίζω, θα γίνει 31 Δεκεμβρίου, στην επέτειο των 30 χρόνων λειτουργίας του ΑΝΤ1, και περιλαμβάνει 30 επεισόδια!

Αλλά το ευχάριστο νέα για τον Χάρη Ρώμα δεν είναι αυτό!

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες η Ρένια Λουϊζίδου είπε το μεγάλο ναι τελικά! Στην αρχή ήταν να μην πάρει μέρος σε όλο αυτό λόγω πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων που έτρεχαν αλλά τώρα που "Το σόι σου", η σειρά του ALPHAtv στην οποία και πρωταγωνιστεί, ρίχνει αυλαία, έχει το περιθώριο να πάει άρα είπε το μεγάλο ναι!

Χάρης Ρώμας: Χαμόγελα ευτυχίας! Μόλις έμαθε τα νέα!

Είναι σίγουρο πως με όλα αυτά τα πρόσωπα το αποτέλεσμα θα είναι δυνατό... αλλά για να δούμε! Κοντός ψαλμός...