Τροχαίο σοκ για τον «Λάζαρο» από το «Είσαι το ταίρι μου»! Τι συνέβη;

Ποια η κατάσταση της υγείας του!

Τροχαίο σοκ για τον «Λάζαρο» από το «Είσαι το ταίρι μου»! Τι συνέβη;

Τροχαίο σοκ για τον «Λάζαρο» από το «Είσαι το ταίρι μου» και έχουμε όλο το ρεπορτάζ με το τι συνέβη!

Ο δημοφιλής ηθοποιός, παραχώρησε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για ένα σοβαρό τροχαίο που είχε.

Ο προστάτης μου είναι ο Άγιος Διονύσιος ο Αεροπαγίτης επειδή μικρός είχα ένα τροχαίο. Επίσης, ο Άγιος Αριστείδης που φέρω το όνομά του καθώς και ο Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος, ο οποίος ήταν ταλιμπανέζος, σκληροπυρηνικός και μου αρέσουν αυτοί οι τύποι.

Τι ατύχημα είχες πάθει;

Με είχε χτυπήσει αυτοκίνητο όταν ήμουν τεσσάρων χρονών. Απ΄ ότι μου είπαν ήταν σοβαρό. Το ατύχημα έγινε στις 3 Οκτώβρη, την ημέρα του Αγίου Διονυσίου του Αεροπαγίτη.

Εικόνα που "κόβει" την ανάσα από το τροχαίο γνωστού ηθοποιού! Από θαύμα σώθηκε!

Πριν βγεις στη σκηνή θα κάνεις πάντα τον σταυρό σου;

Βέβαια, ναι!


Μου ΄λεγε ο Νικήτας Τσακίρογλου σε μια συνέντευξη ότι ο ηθοποιός είναι σαν τον μοναχό και το καμαρίνι είναι το κελί του.

Και ο Σαίξπηρ έλεγε ότι «είμαστε μια μεγάλη σκηνή». Εγώ θα ΄λεγα ότι είμαστε ένα μεγάλο μοναστήρι. Και ο καθένας μας κάνει το διακόνημά του.


Για ποιον λόγο κάνεις θέατρο;

Για να μπω σε μια διαδικασία σωτηρίας για τον εαυτό μου. Από εκεί και πέρα, το θέατρο δεν είναι το παν. Τώρα αν εγώ την «ακούσω» κάπως, ότι είμαι γαμάτος ηθοποιός, ότι παίζω τους μεγάλους ρόλους, και «δοξάστε με», και είμαι «γαμώ», και κερδίζω τα βραβεία κ.ο.κ. νομίζω ότι θα το χάσω το παιχνίδι. Και δεν το θέλω αυτό για μένα.

Ισχύει αυτό που γράφτηκε ότι θα πρωταγωνιστήσεις σε χολυγουντιανή ταινία μαζί με τους Jennifer Aniston, Mickey Rourke και Jonathan Jackson;

Ίσως να είναι κάποιοι από αυτούς δεν ξέρω ακόμη αλλά ισχύει ότι θα είμαι στη συγκεκριμένη ταινία και θα υποδυθώ τον Άγιο Νεκτάριο. Η πρόταση έγινε από τη Yelena Popovic, μια αμερικανοσέρβα σκηνοθέτη, και τα γυρίσματα προγραμματίζονται για τέλη Μαρτίου στην Ελλάδα.

Και στο παρελθόν έχεις συνεργαστεί και με τον διεθνή πλέον, Γιώργο Λάνθιμο. Φανταζόσουν τότε, ότι θα είχε αυτή την αλματώδη πορεία στην καριέρα του;

Όλο αυτό που επακολούθησε για τον Λάνθιμο, ήταν μια φυσιολογική πορεία. Είναι άξιος! Ένας τρομερός καλλιτέχνης που έκανε αγώνα για να φύγει έξω και τα κατάφερε. Εύχομαι να παραμείνει ο ίδιος άνθρωπος και να προχωρήσει όλα αυτά που έχει στο κεφάλι του.

Έχετε επαφές σήμερα;

Έχουμε αραιή επαφή γιατί δεν είμαι καλός με την τεχνολογία και τα mails αλλά όποτε έρχεται στην Ελλάδα, πίνουμε κανέναν καφέ, είπε στο People.

Τροχαίο σοκ για γνωστό ηθοποιό! Υπεβλήθη σε χειρουργείο!

Τροχαίο σοκ μόλις «έσκασε» για γνωστό ηθοποιό! Υπεβλήθη σε χειρουργείο και υποφέρει από τους πόνους!

Σύμφωνα με το TMZ η επέμβαση κρίθηκε επιτυχημένη από τους γιατρούς αλλά ο ίδιος δεν μπορεί να ηρεμήσει!

Υπενθυμίζεται ότι ο Κέβιν Χαρτ είχε εμπλακεί σε τροχαίο ως συνεπιβάτης ΙΧ την περασμένη Κυριακή.

Ένα από τα σημεία στα οποία τραυματίστηκε ο Χαρτ μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στο βάδισμα αλλά οι γιατροί του αφροαμερικανού ηθοποιού εκτιμούν ότι θα αναρρώσει πλήρως.

Φίλος του Χαρτ που ενημέρωσε την αστυνομία την Κυριακή φέρεται να είπε ότι ο κωμικός ηθοποιός δεν μπορούσε να κουνηθεί μετά το τροχαίο.

Τροχαίο σοκ για γνωστό ηθοποιό! Υπεβλήθη σε χειρουργείο!

Ο 40χρονος ηθοποιός ήταν συνεπιβάτης σε μια Plymouth Barracuda του 1970 που βγήκε από το δρόμο και κύλισε σε μια πλαγιά στους λόφους πάνω από το Μαλιμπού με πληροφορίες να αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο κινήθηκε εκτός ελέγχου την στιγμή που έμπαινε σε μια κεντρική λεωφόρο.