Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής έγινε μπαμπάς! Οι πρώτες δηλώσεις!

Δεν κρύβεται η χαρά του!

Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής έγινε μπαμπάς! Οι πρώτες δηλώσεις!

Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής έγινε μπαμπάς και μάλιστα έκανε τις πρώτες δηλώσεις!

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος, έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά, χωρίς να το πάρει είδηση κανείς, πριν από περίπου δυο μήνες και δεν κρατιέται!

Ο ίδιος, έκανε την αποκάλυψη μιλώντας στην κάμερα του Happy Day και τον Χάρη Βαρθαλίτη. Ο Κωνσταντίνος Κουφός αποκάλυψε πως απέκτησε γιο και ότι με την 22χρονη σύντροφό του έχουν σκοπό να παντρευτούν στο μέλλον.

Έλληνας τραγουδιστής θα γίνει πατέρας!


«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Ήθελα πολύ να γίνω πατέρας. Είναι ευλογία και τύχη να γίνω μπαμπάς ενός όμορφου αγοριού. Είναι δυο μηνών. Με την κοπέλα μου τη Μαργαρίτα είμαστε χαρούμενοι πολύ. Είναι πολύ μικρή, μόλις 22 χρονών. Είμαστε μαζί από το 2015, πριν ξεκινήσω με το τραγούδι. Μεγάλος έρωτας. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να παντρευτούμε. Κάποια στιγμή στο μέλλον θα γίνει κι αυτό» είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Κουφός.

Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής έγινε μπαμπάς! Οι πρώτες δηλώσεις!

Δεύτερη φορά μπαμπάς πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής; Τον "πρόδωσε" ο Νίκος Κοκλώνης!

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη βρέθηκε ο αγαπημένος τραγουδιστής και τον "πρόδωσε".

Ο Νίκος Κοκλώνης μετά την ερώτηση του μας έβαλε όλους σε πολλά ερωτηματικά.

Ο λόγος για τον Γιώργο Παπαδόπουλο, ο οποίος ταξίδεψε το κοινό του «Its show time», με την φωνή του, αφού τραγούδησε αγαπημένες επυτυχίες. Μάλιστα, ο παρουσιαστής του έβαλε μια δοκιμασία που απαιτεί τόλμη και θάρρος!

Γιώργος Παπαδόπουλος Νίκος Κοκλώνης its show time

Μάλιστα, έβγαλε και "λαβράκι". Ο Νίκος Κοκλώνης τον ρώτησε «Θα κάνετε κι άλλο παιδάκι γρήγορα;» με τον τραγουδιστή να απαντά: «Ό,τι θέλει ο Θεός». Ο Νίκος όμως είπε: «Εγώ μυρίζομαι σύντομα νέο μέλος, νέο μωρό…»!

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η σύζυγός του Γαλάτεια Βασιλειάδη έγιναν γονείς τον Αύγουστο του 2018!

undefined

Baby boom! Πασίγνωστο μοντέλο έγινε για πρώτη φορά μαμά!

Για πρώτη φορά μαμά έγινε το μοντέλο και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ήρθε στον κόσμο το αγγελούδι της, και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη. Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για την Erin O’Connor η οποία έκανε γνωστή την εγκυμοσύνη της τα τέλη του περασμένου Νοέμβρη.

Το μοντέλο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία που τη δείχνει να κρατά στην αγκαλιά της το νεογέννητο αγγελούδι της. «Είχαμε πολλές και πολλές αγκαλιές τις τελευταίες μέρες έτσι σκέφτηκα ότι έφτασε ο καιρός να σας πω ότι έφερα στον κόσμο το μωρό μου. Σας ευχαριστώ όλους για τα υπέροχα και θερμά μηνύματα, τις ζεστές ευχές σας και την υποστήριξή σας. Πραγματικά βρισκόμαστε στο φεγγάρι!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε, κάνοντας γνωστή την γέννηση του παιδιού της.

Το διάσημο μοντέλο είχε καταφέρει να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της, όταν αποκάλυψε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα σε ένα πάρτι. «Κανείς δεν γνώρισε ότι ήμουν έγκυος. Ήταν η πρώτη δημόσια έξοδός μου. Κατάφερα και κράτησα καλά κρυμμένο το μυστικό μου. Ας είναι καλά τα χειμερινά παλτό!», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη της.

ασίγνωστο μοντέλο έγινε για πρώτη φορά μαμά

Πασίγνωστο μοντέλο έγινε για πρώτη φορά μαμά