GNTM 2: Η απίστευτη καταγγελία παίκτριας - «Δεν έδειξαν ποτέ...»!

Αποχώρησε και έκανε αποκαλύψεις «φωτιά»!

GNTM 2: Η απίστευτη καταγγελία παίκτριας - «Δεν έδειξαν ποτέ...»!

Μια απίστευτη καταγγελία έκανε πρώην παίκτρια του GNTM 2 μετά την αποχώρηση της από την πρώτη δοκιμασία των bootcamp. «Δεν έδειξαν ποτέ...».

Συγκεκριμένα, χθες στην δοκιμασία της πασαρέλας, μερικές κοπέλες δεν κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη φάση και αποχώρησαν.

Μια από αυτές, η Χρύσα Γκανίδου η οποία δεν κατάλαβε καλά και έκοψε τα μαλλιά της καρέ και άλλαξε το χρώμα τους, χωρίς η ίδια να το θέλει.

Μιλώντας στο Happy Day, έκανε αποκαλύψεις και καταγγελίες «Ο κύριος Μπράτης είπε στην audition μου – δεν ξέρω αν εγώ το παρεξήγησα ή εκείνοι τα άλλαξαν- να αλλάξω το μαλλί μου και του είπα «ναι» και το έκοψα… Είχα ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους… δεν έπαιξε ποτέ πλάνο μου από την audition», είπε.

GNTM 2 καταγγελία

Καταγγελία «βόμβα» για το GNTM! «Ήμασταν άπλυτες, τρώγαμε ανά...»

Καταγγελία «βόμβα» για το GNTM από διαγωνιζόμενη! «Ήμασταν άπλυτες, τρώγαμε ανά...» αναφέρει και προκαλεί ταραχές!

«Με έκοψαν στο Bootcamp λόγω ηλικίας, επειδή δεν είχα κλείσει τα 18. Κάναμε 24 ώρες γύρισμα, ήμασταν άπλυτες, τρώγαμε ανά 10 ώρες σχεδόν γιατί δεν προλαβαίναμε», λέει για το GNTM η Άννα Μαρία Λουκουκίδη, στο Happy Day.

H ίδια, συμπλήρωσε: : «Ένα πράγμα που με στεναχώρησε πάρα πολύ είναι ότι τη μέρα που γινόντουσαν τα γυρίσματα του Bootcamp, εγώ έδινα το τελευταίο μάθημα στις Πανελλήνιες. Είχα ζητήσει να πάω στις 10 στα γυρίσματα και δεν μου το επέτρεψαν. Ταξίδεψα στις 05:00 από Χαλκίδα για Αθήνα, στις 08:00 επέστρεψα στη Χαλκίδα για τις Πανελλήνιες, στις 10:00 ξαναγύρισα στο Bootcamp και δεν το σεβάστηκαν».

Ράγισε καρδιές η Ιρανή «κούκλα» του GNTM! «Ήρθα στην Ελλάδα μέσα σε ένα σακί με πατάτες»!

Καταγγελία «βόμβα» για το GNTM! «Ήμασταν άπλυτες, τρώγαμε ανά...»

«Στην αρχή μου είχαν πει «ή επιλέγεις να δώσεις Πανελλήνιες ή να συμμετάσχεις στο Bootcamp». Η Βίκυ Καγιά μεσολάβησε για να μπορέσω να δώσω Πανελλήνιες και να πάω στο Bootcamp», αποκαλύπτει για το GNTM η Άννα Μαρία Λουκουκίδη.

GNTM: Ραγδαίες εξελίξεις με το ριάλιτι μόδας! Η απόφαση του καναλιού!

Ραγδαίες εξελίξεις με το ριάλιτι μόδας GNTM, αφού μια απόφαση του καναλιού τα αλλάζει όλα!

Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη την Τετάρτη στο Πρωινό, το ριάλιτι μόδας παίρνει παράταση μίας περίπου ώρας.

GNTM: Απίθανα νούμερα στην τηλεθέαση 24/9! Έφτασε μέχρι...

Κοινώς, το επεισόδιο της Δευτέρας δεν θα τελειώνει πλέον στις 11:15 αλλά στις 12:00. «Από αυτή τη Δευτέρα αλλάζουν τα δεδομένα για το Λόγω Τιμής ήρθε σφήνα και πήρε νούμερα. Μπαίνουν και οι Άγριες Μέλισσες με άγριες διαθέσεις. Δεδομένου λοιπόν πως ο ανταγωνισμός πιέζει, το GNTM θα είναι 9 με 12» είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Παντρεύεται πρώην παίκτρια του GNTM- «Μου έκανε πρόταση γάμου στη Ρώμη»

Παντρεύεται πρώην παίκτρια του GNTM και την είδηση αποκάλυψε η ίδια στο Happy Day, λέγοντας πωε της έκανε πρόταση γάμου στη Ρώμη.

Την γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων και είχε τραβήξει αρκετά βλέμματα πάνω της, λόγω μάλιστα και της μεγάλης αλλαγής που της έκαναν στα μαλλιά της.

Ο λόγος για την Έλντα Λάσκα, η οποία μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Alpha και αποκάλυψε πως παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της σε περίπου ένα χρόνο.

GNTM spoiler alert! Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο! (Βίντεο)

«Τώρα είμαι σε μια άλλη φάση της ζωής μου, διότι παντρεύομαι. Ο γάμος είναι τον Σεπτέμβριο, τον επόμενο χρόνο. Μου έκανε πρόταση γάμου τον Φεβρουάριο στη Ρώμη» είπε το μοντέλο.

Παντρεύεται πρώην παίκτρια του GNTM