Δούκισσα Νομικού: Με πρησμένο πρόσωπο και χωρίς μακιγιάζ πόζαρε και μας "τρέλανε"!

Λίγες ημέρες πριν γεννήσει!

Δούκισσα Νομικού: Με πρησμένο πρόσωπο και χωρίς μακιγιάζ πόζαρε και μας

Με πρησμένο πρόσωπο και χωρίς ίχνος μακιγιάζ πόζαρε στο φακό η Δούκισσα Νομικού και μας "τρέλανε", αφού παραμένει μια κούκλα.

Η παρουσιάστρια έχει ξεκινήσει και μετρά αντίστροφα για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της, καρπό του έρωτα της με τον σύζυγό της, ενώ έχει αποκαλύψει και το όνομα που θα της δώσουν.

Η Δούκισσα Νομικού είναι λάτρης του Instagram και καθημερινά μοιράζεται διάφορες στιγμές από την προσωπική της ζωή, αλλά και από τα επαγγελματικά της.

Σε μια από αυτές τις στιγμές, πόζαρε χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με πρησμένο πρόσωπο και εξακολουθεί να είναι μια κούκλα.

Δούκισσα Νομικού πρησμένο πρόσωπο χωρίς μακιγιάζ

Δούκισσα Νομικού: Η απογευματινή «αμαρτία» και η δημόσια βοήθεια που ζήτησε λίγο πριν γεννήσει!

Η απογευματινή «αμαρτία» που έκανε η Δούκισσα Νομικού και η δημόσια βοήθεια που ζήτησε λίγο πριν γεννήσει!

Η καλλονή παρουσιάστρια από μέρα σε μέρα θα φέρει στον κόσμο το κοριτσάκι της και θα μεγαλώσει κατά ένα μέλος ακόμη η οικογένειά της!

Η Δούκισσα Νομικού διανύει τις τελευταίες ημέρες της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να χαρίσει μια αδελφή στον μικρό γιο της Σάββα!

Το δωμάτιο της μικρής είναι πανέτοιμο, ενώ μόλις πριν μερικές ημέρες η Δούκισσα αποκάλυψε και το όνομα που θα της χαρίσουν.

Η Δούκισσα Νομικού μας έδειξε τα γλυκά που… καταβρόχθισε, γράφοντας χαρακτηριστικά στην φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram:

«Καταστροφή. Μα ποιος μπορεί να φάει μόνο ένα;»!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Δούκισσα Νομικού: Η απογευματινή «αμαρτία» και η δημόσια βοήθεια που ζήτησε λίγο πριν γεννήσει!

Μάλιστα, η παρουσιάστρια ζήτησε βοήθεια από τους διαδικτυακούς της φίλους με πιθανές ημερομηνίες που πιστεύουν ότι θα γεννήσει.

Οι περισσότεροι θεωρούν ότι μέχρι το επόμενο Σαββατοκύριακο, η Δούκισσα θα έχει γεννήσει!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Δούκισσα Νομικού: Η απογευματινή «αμαρτία» και η δημόσια βοήθεια που ζήτησε λίγο πριν γεννήσει!

Δούκισσα Νομικού: Αποκαλύπτει τι «τσιμπολογάει» λίγο πριν γεννήσει!

Η όμορφη Δούκισσα Νομικού αποκαλύπτει τι «τσιμπολογάει» λίγο πριν γεννήσει για δεύτερη φορά και φέρει στον κόσμο την κόρη της.

Η γλυκιά και πανέμορφη παρουσιάστρια έχει μπει στην τελική ευθεία της εγκυμοσύνης της και από μέρα σε μέρα θα κρατάει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδάκι της.

Μάλιστα πριν μερικές ημέρες ανακοίνωσε δημόσια και το όνομα που θα δώσουν μαζί με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη, στην κόρη τους.

Η Δούκισσα Νομικού όλο αυτό το διάστημα της εγκυμοσύνης της δεν φαίνεται να έβαλα πολλά κιλά, αφού πρόσεχε πάντα την διατροφή της.

Παρότι δεν πήρε κιλά, είχε τις λιγούρες της, στις οποίες δεν μπόρεσε να αντισταθεί τρώγοντας αρκετά κομμάτια.

Αυτήν την φορά όπως μας αποκάλυψε δεν μπόρεσε να αντισταθεί στα τυροπιτάκια της μαμάς της και όπως έγραψε, δεν της έφταναν μόνο αυτά!

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Η μαμά μόλις έφτιαξε - και μου έστειλε φωτο - τα αγαπημένα μου τυροπιτάκια. Αύριο ξέρετε που θα με βρείτε... (Βέβαια μου φαίνονται λίγα)»!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Δούκισσα Νομικού: Αποκαλύπτει τι «τσιμπολογάει» λίγο πριν γεννήσει!