Γιάννης Σπαλιάρας: Χαμός στην εκπομπή του Λιάγκα για την ηλικία του - «Ένας κακομοίρης γυμναστής»!

Τα άσχημα σχόλια των παρουσιαστών!

Γιάννης Σπαλιάρας: Χαμός στην εκπομπή του Λιάγκα για την ηλικία του - «Ένας κακομοίρης γυμναστής»!

Χαμός επικράτησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα για την ηλικία του Γιάννη Σπαλιάρα, με τον Παπανώτα να λέει «Ένας κακομοίρης γυμναστής».

Η κόντρα ανάμεσα τους δεν έχει τέλος και σήμερα οι δυο παρουσιαστές του απάντησε σκληρά, με αφορμή την... αλλαγή της ηλικίας του στο διαδίκτυο.

Αρχικά, στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» έγινε χαμός, όταν παρουσίασαν την αλλαγή που έκανε το Wikipedia στην ηλικία του Γιάννη, που ενώ μέχρι χθες τον παρουσίαζε ως 54χρονο, σήμερα του έχει κατεβάσει 10 χρόνια. Σ

τη συνέχεια, ο Δημήτρης Παπανώτας έδωσε την απάντησή του στα νέα αιχμηρά σχόλια του μοντέλου:

«Είναι τα γνωστά γκέτο των τρελών και του λένε και αυτός νομίζει ότι η κοινή γνώμη έχει την άποψη που έχει το γκέτο παρεάκι του. Εκεί κατέληξε, που είναι κατάντια… Πείτε μου εσείς τι θυμάστε από την 25ετη καριέρα του Γιάννη Σπαλιάρα;

Ποιος ήταν ο Γιάννης Σπαλιάρας; Ένας κακομοίρης γυμναστής σε συνοικιακό γυμναστήριο που κάποιοι δημοσιογράφοι του έδωσαν την ευκαιρία να φανεί, μεταξύ των οποίων πρώτος εγώ. Βρε, κακομοίρης ήταν».

Γιάννης Σπαλιάρας: Η αποστομωτική απάντηση στον Παπανώτα - «Γέλασα πραγματικά...»!

Αποστομωτική είναι η απάντηση του Γιάννη Σπαλιάρα στο μακροσκελές κείμενο του Δημήτρη Παπανώτα όπου πέταξε τα «καρφιά» του.

Η κόντρα που έχει ξεκινήσει ανάμεσα τους φαίνεται πως δεν έχει τέλος, μετά την ανάρτηση του δημοσιογράφου.

Ο Γιάννης Σπαλιάρα, θέλησε να απαντήσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με ένα κείμενο που απαντούσα σε όσα έγραψε ο Δημήτρης Παπανώτας προς το πρόσωπο του.

«’’Η σκληρή απάντηση του Παπανώτα στον Σπαλιάρα’’ γράφουν και μπαίνω να διαβάσω και γέλασα πραγματικά… Μην έχοντας τι να πει το εθνικό μας φτυάρι έγραψε ένα κατεβατό ψέματα... Ότι είμαι 50+, ότι δεν έχω επάγγελμα εννοώντας μάλλον ότι ασχολούμαι με πολλά πράγματα -και πού είναι το κακό αν κάποιος παίζει σε σίριαλ και φωτογραφίζεται κιόλας;

Λες και είμαι ο μόνος που το κάνει, ας πούμε, και οι υπόλοιποι Έλληνες ηθοποιοί άντρες και γυναίκες και τραγουδίστριες και παρουσιαστές δεν φωτογραφίζονται και διαφημίζουν προϊόντα σε περιοδικά και στο insta, ότι είμαι γνωστός από τη δήλωσή μου λες και δεν έχω 25 χρόνια καριέρας και περάσματα από τις ειδήσεις. Χα χα χα ναι, αυτό φταίει μάλλον γιατί στην Ελλάδα όταν ακούμε ΄να όνομα Παπανώτας δεν μας έρχονται στο μυαλό οι λέξεις προσβολές, χολή και κακία αλλά η λέξη ειδήσεις», έγραψε.

Γιάννης Σπαλιάρας Δημήτρης Παπανώτας κόντρα

Γιάννης Σπαλιάρας: Επιτίθεται σε Λιάγκα και Παπανώτα! «Πληρώνονται και ζούνε κράζοντας»! (Βίντεο)

Ο Γιάννης Σπαλιάρας επιτίθεται με μια αποστομωτική απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα και τον Δημήτρη Παπανώτα και μεταξύ άλλων είπε: «Πληρώνονται και ζούνε κράζοντας»!

Τις τελευταίες εβδομάδες μεγάλη διάσταση έχει πάρει η συμμετοχή του γνωστού ηθοποιού σε μια επιτυχημένη σειρά του Netfilx.

Πολλές είναι οι εκπομπές που ζήτησαν από τον Γιάννη Σπαλιάρα να παρευρεθεί στο πλατό και να παραχωρήσει συνέντευξη, ωστόσο ο ίδιο λόγω επιβαρυμένου φόρτου εργασίας δεν μπόρεσε να δεχτεί κάποια πρόταση.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας όμως εχθές έκανε ένα ξέσπασμα μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram κατά των δημοσιογράφων που σχολίασαν αρνητικά την εμφάνιση του στο συγκεκριμένο cast.

Κάποιοι από αυτούς ήταν και ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του στον ΣΚΑΪ, μαζί με τον Δημήτρη Παπανώτα.

Σήμερα ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και έκλεισε στόματα με όσα είπε!

Δείτε το σχετικό βίντεο: