Κατερίνα Δαλάκα: Πόζαρε μόνο με λευκό κορμάκι και μαύρες κάλτσες και πάθαμε σοκ!

Έχει κορμάρα!

Κατερίνα Δαλάκα: Πόζαρε μόνο με λευκό κορμάκι και μαύρες κάλτσες και πάθαμε σοκ!

Η Κατερίνα Δαλάκα πόζαρε μόνο με λευκό κορμάκι και μαύρες κάλτσες και πάθαμε σοκ. Η αθλήτρια έχει κορμί θανατηφόρο που θα ζήλευαν πολλές.

Γυμνάζεται καθημερινά λόγω της δουλειάς της και για το λόγο αυτό διατηρεί άψογες αναλογίες. Είναι σeξι και μας το απέδειξε με τις παρακάτω φωτογραφίες της.

Η Κατερίνα Δαλάκα κατάφερε μέσα από το Survivor να γίνει αγαπητή από το κοινό λόγω της συμπεριφοράς της και τους πάθους που έχει και τα likes στις αναρτήσεις της πέφτουν βροχή.

Κατερίνα Δαλάκα: Μίλησε για τον Ατακάν και ξεκαθάρισε την κατάσταση! Αυτή είναι η σχέση τους! (Βίντεο)

Πριν λίγα λεπτά, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε δυο ασπρόμαυρες φωτογραφίες που μοίρασαν... εγκεφαλικά.

Κατερίνα Δαλάκα λευκό κορμάκι

Κατερίνα Δαλάκα λευκό κορμάκι

Κατερίνα Δαλάκα: Ξέσπασε για την μαντήλα αλλά ούτε λέξη για τον Ατακάν!

Η Κατερίνα Δαλάκα μπορεί να ξέσπασε για την μαντήλα αλλά δεν είπε ούτε λέξη για τον Ατακάν!

Πιο συγκεκριμένα, στο Secret και τη Σάσα Σταμάτη έδωσε συνέντευξη η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία απάντησε και για τα σχόλια που άκουσε, όταν ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από την Κωνσταντινούπολη, φορώντας μαντήλα στο κεφάλι.

«Οποιαδήποτε χώρα και να έχω επισκεφτεί, υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες ανάλογα με τις θρησκείες τους. Όπως στην Ινδία και την Αφρική, έτσι και στην Τουρκία. Το ότι εγώ φόρεσα την υποχρεωτική φούστα και το μαντήλι δεν σημαίνει ότι δεν είμαι Χριστιανή ή ότι άλλαξα θρησκεία φορώντας τα υποχρεωτικά ρούχα. Την ώρα που φορούσα τα ρούχα αυτά ήμουν στην αυλή. Όταν μπήκα στην Αγιά Σοφιά δεν τα φόραγα.

Δεν στεναχωρήθηκα από τα σχόλια των ανθρώπων. Γιατί δεν έκανα κάτι λάθος και δεν πρόσβαλα κανέναν. Ο κάθε άνθρωπος βλέπει κάτι και το σχολιάζει. Εγώ ξέρω και τι πιστεύω και τι έχω κάνει για τη χώρα μου. Αγωνίζομαι δέκα χρόνια με την εθνική ομάδα, δεν νομίζω ότι δεν τιμάω την πατρίδα μου επειδή, όπως όλοι οι τουρίστες, φόρεσα αυτά τα ρούχα εκεί μέσα», είπε η Κατερίνα Δαλάκα, χωρίς να αναφέρει πουθενά τον Ατακάν!

Κατερίνα Δαλάκα: Ξενυχτάει χωρίς τον Ατακάν! Το τραγούδι όλο νόημα...

Ξενυχτάει χωρίς τον Ατακάν η Κατερίνα Δαλάκα και εκείνος ακούει τραγούδι όλο νόημα.... Οι δρόμοι τους, μετά την Κωνσταντινούπολη χώρισαν και οι δυο τους πλέον είναι σε άλλα μέρη!

Η Κατερίνα Δαλάκα είναι στην Κρήτη και ο Ατακάν, φυσικά στην Τουρκία! Μάλιστα η Κατερίνα ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες από χαλαρές στιγμές της και ο Ατακάν δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω!

Εμείς, ψάξαμε στο Ιnstagram του και εντοπίσαμε ότι την ώρα που η Κατερίνα ανέβαζε φωτογραφίες από παραλίες, ο Ατακάν έκανε roadtrip και άκουγε το «Piece of my heart»! Ε, ρε ζημιά που του έχει κάνει....

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

Κατερίνα Δαλάκα: Ξενυχτάει χωρίς τον Ατακάν! Το τραγούδι όλο νόημα...Κατερίνα Δαλάκα: Ξενυχτάει χωρίς τον Ατακάν! Το τραγούδι όλο νόημα...